Caderea din rai … sau UE pre limba ei…

Mai tineti minte cum se formeaza florile de gheata pe un geam ? Procesul incepe incet in mai multe puncte simultan. Pentru o perioada, mai poti zari dincolo . Dar vine un moment cand toate centrele se unesc si ceea ce ar fi disponibil dincolo de geam … nu se mai vede.

Cam asa este si cu UE si COMMON PURPOSE (sau CP). Cele de mai jos se intampla in Marea Britanie. Orice asemanare cu Romania sau orice alta tara din UE este … neintamplatoare. Strategia lor este de a face schimbari mici, aparent bune si cu pierderi colaterale « insignifiante » cum ar fi.. libertatea si puterea cetatenilor. Orice drept pentru care se platesc taxe este accesibil. Libertatea de a trage la raspundere liderii si clasa politica, de a avea initiative civice, de a cere transparenta pentru cheltuielile din fonduri publice este doar o aparenta. Odata cu intrarea in vigoare a Tratatului Lisabona, aceste drepturi vor disparea cu desavarsire. Cine nu crede … sa citeasca tratatul. Mai ales punctele legate de libertati si initiative civice.

Ok, pare greu de crezut si totusi … sa incepem sa cunoastem Uniunea Europeana, asa cum NU este prezentata oficial.

COMMON PURPOSE sau…un virus ascuns in guvern si in scoli
Desi au fost antrenati 80000 stagiari in 36 de orase ( Marea Britanie) si 18000 de membri absolventi cu un plus de putere, COMMON PURPOSE ( CP ) este in mare parte necunoscut publicului larg.

CP recruteaza si antreneaza „lideri” pentru a fi fideli directivelor COMMON PURPOSE si UE, in loc sa fie fideli propriilor lor departamente, pe care apoi le submineaza sau fac actiuni subversive, cum ar fi de exemplu NHS-ul ( Sistemul National de Sanatate – UK).

COMMON PURPOSE indentifica lideri la toate nivelurile guvernamentale, capabili de a-si asuma puterea natiunii, atunci cand este inlocuita de catre Uniunea Europeana, in ceea ce EI numesc societatea post democratica.

Ei invata sa conduca fara sa tina seama de democratie si aduc politia de stat UE in casa fiecaruia dintre noi.

COMMON PURPOSE este, de asemenea, liantul care permite ca fraudele sa fie comise in toate departamentele guvernamentale, pentru a recompensa politicienii locali pro UE. Tranzactiile corupte sunt permise si proprietati sau banii in numerar ajung in buzunarele lor din delapidarea / deturnarea fondurilor publice.

CP are membri in NHS, BBC, politie, justitie, biserica, consiliile locale, serviciul civil, guvern, ministere, Parlament si membri  care controleaza Agentiile de Dezvoltare Regionala.

Cressida Dick este un inalt ofiter de politie membru CP, care a autorizat politica” trage sa omori”, fara sa tina seama de Parlament, lege sau Constitutia britanica. Jean de Menezes a fost unul dintre inocentii care au murit ca urmare a acestui lucru. Politica de „trage sa omori” este inca in vigoare astazi.

Janet Parasckeva, membru CP, este CEO la Law Society (Societatea avocatilor ?) .
Este surprinzator numarul de avocati care sunt membri ai CP.Nu este o coincidenta faptul ca justitia este mai scumpa si mai corupta.
Si nu e o surpriza ca instantele de judecata au refuzat sa respecte legea, atunci cand a fost depusa o contestatie referitoare la semnarea celor sase tratate UE, contestatie care atragea atentia asupra modului ilegal de a elimina suveranitatea Marii Britanii.

COMMON PURPOSE este sustinut de catre John Prescott’s „Biroul de vice prim-ministru” (ODPM), si Seful Executiv, Julia Middleton.
Seful serviciul civil este membru in Comisie. Este aproape de a controla Consiliul din Plymouth, unde procesul democratic este sabotat.

Oamenii locului nu pot vedea publicate activitatile corupte ale CP , pentru ca editorii locali ai ziarelor sunt in CP, si refuza sa lase jurnalistii sa publice articolele.

CP a inceput in 1985; in anii 1990, membrii acesteia , actionand ca o masina de influenta departamentala, au fost implicati in ceea ce a devenit apoi dezastruoasa companie New Millennium Dome si crahul de 800 de milioane de lire sterline, din care se pare ca 300 de milioane au fost deturnati in <<<quangos de web>>>> instituite de CP. Exista un caz de frauda constituit pe acest subiect, dar care a stagnat in fata instantelor, datorita influentei CP in Justitie.

Peste 100 de milioane de lire din banii nostri (Marea Britanie) au fost cheltuiti doar de CP pentru cursuri si a fost ascuns de public, iar numele membrilor sunt un secret bine pazit. Sunt cifre substantiale care vorbesc despre taxele acestor cursuri. Matrix de exemplu costa 3950 de lire, plus TVA, si cursurile pentru „lideri” pot costa 9950 de lire, plus TVA. Aceastia sunt banii nostri, platiti de catre departamentele guvernamentale de finantare la nivel inalt pentru persoane ce deven agenti ai CP, in loc de a fi loiali propriilor lor locuri de munca.

Asociatia COMMON PURPOSE ( Ltd, Nr 2832875) este inregistrata ca societate de caritate cu nr.1023384. Acesta se autodescrie, ca fiind implicata in educatia adultilor.
A
vand in vedere accentul pus pe „bogat si puternic”, taxele de curs sunt mari, iar obiectivele sale sunt in mod clar de putere de control, statutul sau de caritate pute si ar trebui sa fie revocat.

Potentialii candidati pentru cursurile CP sunt selectati pentru formare profesionala. Criteriile de selectie sunt:

– sunt persoane influentabile ?
sunt ei la locul de munca potrivit, cu colegii si prietenii potriviti ?
au putere, influenta si control asupra banilor?

Daca candidatul are unul sau toate aceste atribute cheie, COMMON PURPOSE local consultativ decide daca poate face acest curs.

 

COMMON PURPOSE – formarea viitorilor „domnitori” UE- continuare.
Liderii absolventi sunt incurajati sa actioneze ca o retea, sa faciliteze planurile altor membri si se intalnesc in diverse locuri respectand asa-numitul regulament Chatham House. Aceasta inseamna efectiv ca declaratiile lor nu le sunt imputabile si nici nu pot dezvalui informatii auzite de la participantii la o reuniune a COMMON PURPOSE. Consilierii au intalniri secrete, de exemplu, cu prieteni CP carea conteaza in zona dezvoltarii imobiliare. Nu exista ordine de zi si nici nu se inregistreaza nimic din ceea ce s-a discutat.

 

Absolventii CP din sectoarele publice, cum ar fi Agentiile de Dezvoltare Regionala participa si au puterea de a atribui sume mari de bani din banii publici pentru proiecte.

Este cel mai grav exemplu national de <<<cronyism>>>, de licitatii obscure, frauda si coruptie. Si este ascunsa publicului larg.

COMMON PURPOSE submineaza eficace si eficient departamentele guvernamentale traditionale cu un aflux coplesitor de limbaj nou, corectitudine politica si initiative de management. Se vorbeste despre abilitarea comunitatilor, viziune, worklessness, mainstream (atragerea banilor UE intr-un proiect, pentru a-l sustine), a face comunitatile sa fie puternice, parteneriat de munca, regenerare si sarbatorirea diversitatii etc etc

Documentele care apar sunt despre schimbari si reorganizare. In spate, liderii CP devin cei care angajeaza manageri si nenumarati birocrati.

In timp regulile si lucrurile nu par sa functioneze corect, totul devine confuz si nimeni nu poate urmari ce s-a intamplat cu banii. Deciziile sunt luate de un management care pare de o stupiditate distructiva. Performanta organizatiei devine lenta. De exemplu cel mai mare succes al COMMON PURPOSE este subminarea NHS, birocratii intrecand numarul personalului spitalicesc  intr-o proportie de trei la unul.
COMMON PURPOSE tinteste in mod special copiii de la varsta de 13 ani si mai recent, chiar mai tineri, pentru formare de leadership si formare profesionala pentru cetateni. Da, este activa in scoli, si, din nou, mass media nu are nici o idee.

Oamenii ne-au contactat pentru a vorbi despre experientele lor cu COMMON PURPOSE. O tema comuna in relatari este ca totul este  dulceata si lumina, pana cand apare obligativitatea respectarii directiilor stabilite de catre conducerea CP.

Doamnele in special, au fost intimidate la locul de munca, unele le-au pierdut, iar altele au devenit paranoice si depresive datorita presiunii oamenilor din CP asupra lor. Alte persoane mint, atunci cand sunt intrebate despre implicarea lor.

Candidatii sunt antrenati timp de doua zile intr-un mediu inchis, cum ar fi un mic hotel si incurajate sa dezvaluie informatii personale despre ei insasi, ce le place, ambitiile si visele, probleme la serviciu, relatiile cu sefii, colegii,  discutiile lor fiind controlate de lideri. Unii participanti au remarcat asemanarea cu tehnica Delpi, disonanta cognitiva sau spalarea de creier.

Tradare, subversiune si inselaciune colaboreaza pentru un SCOP COMUN ( Common Purpose ) – distrugerea Angliei si instaurarea eurosovietului.
Fondurile de finantare UE sunt utilizate ca si combustibil pentru guvernele la putere favorizand frauda si coruptia. Odata ce o tara absoarbe fondurile UE , membrii guvernului, functionarii publici si parlamentarii sunt cumparati in mod eficient. Astfel UE si CP controleaza afacerile si pietele.

Sa luam cateva exemple din Marea Britanie: peste 2 milioane de lire sterline din fondurile structurale UE sunt atrase pentru dezvoltarea unui studio de film in Cornwall. Dupa 2 ani se descopera ca studioul nu prea exista, iar banii nici atat. A fost investigat ceva ? Da, dar fara nici un rezultat vizibil.  Singura organizatie locala, cu responsabilitate pentru fondurile UE este GOSW. Dar cand este intrebata de situatia fondurilor, reprezentantii se ascund in spatele autoritatii biroului vice prim ministrului care este, in sine, centrul pentru toate lucrurile UE.

Planul UE a fost foarte simplu si foarte inteligent. În primul rând, infiltrarea prin absolventi CP a guvernului si a  Agentiilor de Dezvoltare Regionala ( din Marea Britanie).  Totul a fost conceput sa para bun si dulce ca mierea – aparent ocupandu-se de toate lucrurile bune ( de exemplu regenerare, sprijinirea comunitatilor, ajutor de afaceri, inovatie, spiritul etc etc). Apoi capcana incepe sa se inchida, apar bani multi astfel incat oamenii si organizatiile sunt atrasi ca ursul de miere. Pe masura ce mai multi oameni sunt atrasi creste si puterea Agentiilor Regionale in zona puterilor de planificare si finantare incat devine obligatoriu pentru consiliile orasenesti si judetene sa-i consulte; apoi puterea lor devine si mai mare. Practic ajung sa controleze fiecare aspect al vietii unei comunitati.

În acelasi timp, se desfasoara actiunea  ” aducem guvernarea aproape de oameni” prin înfiintarea de birouri guvernamentale  regionale, (amintim Regionale = UE). Birourile guvernamentale au de acum puterea (în crestere, de altfel) de a interveni în toate lucrurile, si mai ales in planificarea strategica locala, pentru ca aproape nimic nu este facut sau construit fara a trece prin procesul de planificare. Procesul de consultare cu birourile guvernamentale este obligatoriu.

Acum chestia super inteligenta: in fundal, memebri CP infiltrati in guvern si organizatiile locale / regionale lucreaza pentru a introduce „Adunarile Regionale”. Prima data vor fi nealesi si  va fi un organism informal, pentru a domoli orice frica referitoare la scopurile lor. Apoi actorii din spatele scenei incep sa „munceasca” pentru a fi alesi, folosind sume uriase din banii publici ( ai Marii Britanii) si fonduri europene.
Procesul va folosi pe oricine este folositor pentru a mai indulci amareala. De exemplu Biserica. Orice Vicar prietenos care ar putea ajuta la refacerea unui curent politic gresit. Puteti avea incredere in noi, spun ei. E atat de interesant incat multi Episcopi, incluzand Episcopul  de Exeter, au lucrat din greu pentru a ajuta la organizarea si implementarea Adunarii Regionale de Sud-Vest, de exemplu.

Intrucat toate aceste organisme, adica Oficiile Guvernamentale Regionale, Adunarile Regionale si Agentiile Regionale de Dezvoltare sunt responsabilitatea ODPM (Office of the Deputy Prime Minister ) este evident ca adevaratul plan a fost de a organiza o structura guvernamentale paralela a UE in Marea Britanie. Organizata prin inselaciune si viclenie. Asigurandu-se ca aceste organisme au abilitatea de a folosi  fonduri imense si personal, ele pot acum incepe sa treaca peste democratia noastra si  peste structurile guvernamentale locale.

EU aloca, iar fondurile continua sa curga. Iata, de exemplu suma de 320 milioane lire sterline pentru Obiectivul Unu in Cornwall. Nimeni nu stie exact unde s-au cheltuit banii, decat ca au fost impartiti in sume remarcabil de mici, 500 lire ici, 150 lire colo, 60 lire dincolo, etc, etc. In acest fel, si mai ales cu contabilizare si documente justificative minime , banii au ajuns in buzunare obscure, au fost favorizati consultanti si persoane neoneste. Terenul propice pentru frauda si coruptie a fost creat si nu trebuie sa surprinda ca frauda si coruptia au inceput sa infloreasca. Odata cu ele au crescut si amenintarile, intimidarile, presiunile asupra celor care ridica mainile si spun ca asa ceva este ilegal.

Daca aveti suspiciuni ca INTERESE DE GRUP sunt active in organizatia voastra, sau daca vedeti un adevarat tipar de decizii incredibil de proaste, bani irositi sau daca observati presiuni, frauda sau amenintari, notati numele celor implicati (noi am depistat mai mult de o mie) si contactati-ne.

Si mai ales publicati adevarul despre INTERESELE DE GRUP peste tot unde puteti.

Sursa: http://www.tpuc.org/node/107

Reclame

One response to “Caderea din rai … sau UE pre limba ei…

 1. mda … si uite si o selectie de clienti CP UK (sursa http://bfbwwiii.blogspot.com/2007/09/beyond-big-brother-ii-subversion-in-uk.html). Interesante nume, nu ?

  American Express, Brighton
  Astra Zeneca UK Limited, Macclesfield

  BAE Systems, Rochester

  BASF Plc, Middlesbrough

  Bayer CropScience, Norwich

  British Petroleum, Grangemouth

  BRADFORD VISION,BRADFORD

  CITY OF BRADFORD METROPOLITAN DISTRICT COUNCIL,BRADFORD

  EON UK plc, Coventry

  Ford Motor Company Limited, Southampton

  GlaxoSmithKline, Dartford – Acacia Hall

  IBM United Kingdom Limited, Edinburgh

  Marriott Hotel, Glasgow
  Marriott Hotel, Sunderland
  Marriott Sprowston Manor Hotel & Country Club, Norwich

  Millennium Chemicals, Grimsby
  Panasonic UK Ltd, Bracknell

  Pfizer Limited, Sandwich – Ramsgate Road
  PricewaterhouseCoopers, London – Embankment Place, Head Office
  PricewaterhouseCoopers, London – Plumtree Court

  PSA Peugeot Citroen, Coventry
  PSA Peugeot Citroen, Manufacturing Plant

  Rolls-Royce plc, Inchinnan

  Royal Bank of Scotland plc, Edinburgh – The Younger Building

  Vodafone Group Plc, Head Office

  West Midlands Fire Service, Coventry, Radford Road Community Fire Station
  West Midlands Police, Coventry, Little Park Street Police Station
  WEST YORKSHIRE POLICE, BRADFORD
  West Yorkshire Police, Huddersfield

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s