Fabrica De Sclavi – Episodul 6.2 : Vaccinati Si Nevaccinati, Autism, Maimute Si Coruptie

In loc de introducere:

„Orice cercetator care a studiat comparativ evidentele asupra mitei si coruptiei in comertul international a ajuns la concluzia ca industria farmaceutica este una dintre cele mai corupte, daca nu cea mai corupta dintre toate industriile. In cercetarea mea am descoperit dovezi ale unor mite substantiale la 19 din primele 20 cele mai mari companii farmaceutice din SUA. Exista dovezi ca sumele de bani au fost platite catre orice tip de oficial guvernamental care ar fi putut contribui la sustinerea intereselor companiilor farmaceutice: mita pentru cabinetele ministrilor pentru aprobarea promovarii medicamentelor, mita catre birocratii asigurarilor sociale care fixeaza pretul de achizitie pentru medicamentele compensate de stat; mita catre inspectorii de sanatate care verifica fabricile companiilor farmaceutice; mita catre oficialii vamali, administratorii de spital, colectorii de taxe, partide politice si multi altii.

Dar o amenintare mai mare la adresa sanatatii mondiale (decat coruptia) este frauda in studiile legate de siguranta medicamentelor. Sobolanii mor in studiile clinice pentru noi medicamente si sunt inlocuiti cu animale vii; sobolanii care dezvolta tumori sunt inlocuiti cu sobolani sanatosi; doctorii care sunt platiti cu 1000 dolari per pacient pentru a testa un nou medicament arunca pilulele la toaleta si apoi fabrica rezultatele astfel incat compania sa auda ce vrea sa auda”Dr. John Braithwaite ( Canberra’s Australian National University ) http://www.newint.org/issue165/corrupt.htm mai multe detalii in cartea sa „Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry” despre Dr. John Braithwaite: (http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/JohnBraithwaite_CV.pdf)

Partea a 2-a:

Regula nr. 6: Daca vreunul dintre sclavi se prinde de jocurile facute, fa tot ce poti sa impiedici publicarea cercetarilor si cercetarea in sine.  CEa mai sigura solutie este sa cumperi liderii. Sunt de vanzare, cu tot cu constiinta lor. Pretul este mic.

Locatie articol: http://www.homefirst.com/autism_dan_olmstead.html

Titlu original: Autism and the Homefirst® Medical Practice

„ miile de copii ingrijiti de Homefirst Health Services in marea metropola Chicago au cel putin 2 lucruri in comun cu miile de copii ai comunitatii Amish din ruralul Lancaster: nu au fost niciodata vaccinati si nu au cazuri de autism printre copii nevaccinati.

” Avem o practica destul de larga. Avem cam 30.000 sau 35.000 de copii de care am avut grija in cursul anilor si nu cred sa avem vreun caz de autism printre copii asistati la nastere de noi si care nu au fost vaccinati. „ spune Dr. Mayer Eisenstein, directorul Homefirst‘s medical.

Doctorii de la Homefirst au asistat la nasterea acasa a mai mult de 15.000 copii si cateva mii dintre ei nu au fost niciodata vaccinati.

Putinii copii autisti pe care ii avem in ingrijire la Homefirst au fost vaccinati inainte ca familiile lor sa devina pacientii nostri „ a spus dr.  Eisenstein. […] rata autismului in scolile publice din Illinois este de 38 din 10.000 , conform datelor Departamentului de Educatie. CDC spune ca rata nationala de autism este de 1 la 166 de cazuri, adica 60 la 10.000.

„Chiar avem un numar mare de copii ca exemplu”, spune Eisenstein said. ” Cifrele sunt mult prea mari pentru a nu fi observate. In mod sigur am sti ( despre astfel de cazuri). Suntem medici de familie. Daca vine la mine un copil cu  autism, nu exista comunicare. Este inspaimantator. Nu poti sa-i atingi. Asta nu este un diagnostic, un caz pe care ai putea sa-l ratezi.”

Nimeni nu stie ce anume cauzeaza autismul, iar autoritatile federale sustin ca vaccinarea nu are nimic de a face cu autismul. Unii parinti si mici comunitati de oameni de stiinta si doctori sustin ca vaccinurile sunt responsabile de aceasta situatie.

In articolele noastre am investigat existenta autismului in comunitatile nevaccinate pentru a incerca sa aducem un pic de lumina asupra acestui subiect. La sugestia unui cititor, am mers sa ne intalnim cu dr. Eisenstein apoi am vizitat cabinetele Homefirst; sunt 4 locatii in Chicago si un total de 6 doctori.

Dr. Eisenstein subliniaza ca observatiile lui nu sunt stiintifice. „ Este cumva anectodic; poate sa vina cineva si sa spuna .. daca fiecare copil autist pleaca in alta parte si familiile lor nu ne anunta, sau pur si simplu se muta?” ( ca explicatie la lipsa cazurilor de autism in randul copiilor nevaccinati)

In practica, este putin probabil sa se intample asa [ca explicatie la lipsa cazurilor de autism in randul copiilor nevaccinati] spune dr. Eisenstein care are ( pe langa licenta in medicina)  o licenta in statistica, un master in sanatate publica si licenta in drept.

Homefirst respecta legea imunizarii din statul Illinois dar aceasta lege permite exceptii bazate fie pe aspectele de credinţa ale parintilor sau anumite puncte de vedere personale religioase. Homefirst nu exclude sau descurajeaza astfel de familii. Dr. Eisenstein este autorul cartii „Nu vaccina inainte sa te informezi” si este un critic al politicii de vaccinare inceputa de CDC in anii 90, cand mai multe planuri de imunizare au fost adaugate in schema, incluisv vaccinarea anti hepatita B din primele ore de viata. Multe dintre vaccinuri – inclusiv hepB – contineau conservanti bazati pe mercur si care au fost ulterior exclusi din majoritatea vaccinurilor ( in SUA).

Centre medicale cu practici similare Homefirst legate de imunizare sunt rare. „ probabil din aceasta cauza noi atragem familii care au multe intrebari despre aceste probleme [de imunizare]” spune dr. Paul Schattauer care lucreaza cu Homefirst de 20 de ani si trateaza cel putin 100 de copii pe saptamana.

Dr. Schattauer reia observatiile dr. Eisenstein: „Tot ce stiu este ca in practica mea medicala nu vad autism. Nu exista acest socant 1 din 166” [numarul de copii ce sufera de autism]

Tot anul acesta am relatat despre acelasi fenomen [legat de numarul mic de cazuri de autism] in cadrul comunitatii Amish nevaccinate.

Directorul CDC Dr. Julie Gerberding ne-a spus ca populatia Amish „are o conectivitate genetica ce-i face diferiti de restul populatiei ce traieste in alte zone din SUA” . Dar Dr. Julie Gerberding a mai spus ca astfel de studii [despre copii vaccinati si nevaccinati] „ar putea si ar trebui facute” in cele mai reprezentative grupuri nevaccinate – daca pot fi descoperite [aceste grupuri – si rata de autism masurata si documentata.

Chicago este o zona tipica pentru America [..] iar familiile din clasa de mijloc ce apelea za la serviciile Homefirst par a fi reprezentative [pentru un eventual studiu]. Un  numar substantial sunt crestini conservatori care isi educa copiii folosind sistemul „scoala acasa”. Majoritatea sunt albi, dar practica Homefirst include  familii de culoare, hispanice precum si familii cu copii care merg la scoli obisnuite, atat evrei cat si catolici si musulmani.

Tendinta principala in grup este educatia mai buna, urmeaza regimuri alimentare sanatoase si isi alapteaza copii la san perioade lungi de timp – jumatate din mamele ce fingureaza pe listele Homefirst alapteaza pana aproape de varsta de 2 ani. De asemenea, pentru ca Homefirst se bazeaza mai putin pe medicatia alopata ( inclusiv antibiotice) ca fiind prima  optiune de tratament, acesti copii sunt mai putin expusi nu numai la vaccinuri dar si la medicamentele alopate.

Schattauer, intervievat la sediul din Rolling Meadows, spune ca experienta lui este mult prea limitata pentru a trage concluzii despre o eventuala legatura intre vaccinuri si autism: „Cu aceste cifre este dificil sa respingi sau sa accepti ceva. Poti doar sa capeti un sentiment, o directie despre subiect.”

[…]
Dr. Schattauer spune ca pacientii de la  Homefirst au o incidenta mult mai mica de astm si diabet juvenil  comparativ cu incidentele nationale. O directoare care a lucrat pentru Homefirst 17 ani a spus ca ea stie un singur caz de astm la un copil nevaccinat.

” Uneori te simti frustrat pentru ca te simti ca si cum ai avea un mare secret” a spus Dr. Schattauer.  El sustine nevoia unor cercetari aprofundate asupra acestor boli, independent de presiunile politice si de afaceri.

Dr. Eisenstein a declarat ca incidenta de astm la pacientii de la Homefirst este atat de scazuta incat a fost remarcata de Grupul Blue Cross la care homefirst este afiliat.

„In reteaua de medicina – alternativa din care face parte Homefirst, aproape ca nu exista cazuri de astm la copii, ceea ce este in contradictie cu incidenta astmului  (de cca 10% ) in randul copiilor ingrijiti la Blue Cross. Prima data am crezut ca este din cauza faptului ca copiii aflati in supravegherea Homefirst sunt hraniti la san, dar (in reateaua Blue Cross) chiar si in randul copiilor alaptati avem cazuri de astm. Lipsa cazurilor de astm se intalneste in cazul copiilor alaptati la san SI nevaccinati.

Din pricina faptul ca diagnosticarea astmului este bazata pe vizite la camerele de urgenta si internarea in unitatile spitalicesti, rata foarte scazuta [de astm] de la Homefirst este greu de de contrazis. „Este cuantificabila –definitia nu depinde de perceptia medicului despre astm” sustine Eisenstein

Mai multe studii au aratat legatura intre vaccinare si rata de astm, alte studii au infirmat acest aspect. Studiile care includ copii ce nu au fost vaccinati niciodata au aratat o rata zero sau foarte mica de astm in randul copiilor nevaccinati.

La inceputul acestui an (2007), pediatrul Dr. Jeff Bradstreet ( Florida) spunea ca practic nu exista cazuri de autism in randul copiilor ce studiaza acasa, copii ai familiilor ce au refuzat vaccinarea din pricina motivelor religioase; declaratiile sale adauga credibilitate observatiilor relatate de dr. Eisenstein.

„Practic nu exista [cazurile de autism in randul copiilor nevaccinati] „ spune dr. Bradstreet, care trataeaza copii autisti din toata tara. „ Este un eveniment extrem de rar”.

[….] Autoritatile de sanatate federale si grupurile medicale din zona mainstream neaga sistematic legatura intre autism si vaccinuri, inclusiv legatura dintre autism si conservantul timerosal, bazat pe mercur. Anul trecut, un raport al Institutului de Medicina ( parte din Academia Nationala) spunea ca nu exista nici o proba care sa demonstreze o astfel de legatura iar fondurile de finantare ar trebui sa fie directionate catre cercetarile „promitatoare”.

Incepand cu 1999, Timerosalul, care este 49.6 % etil mercur, a fost exclus din multe vaccinuri folosite in vaccinarile copiilor din SUA, dar CDC recomanda vaccinul antigripal la gravide iar de anul trecut ( 2004) au inceput sa recomande vaccinul antigripal si copiilor cu varste intre 6 si 23 de luni . Cele mai multe dintre aceste vaccinuri antigripale contin timerosal.

Vaccinuri ce includ timerosal sunt administrate catre milioane de copii din tarile in curs de dezvoltare.  [nota: mercurul este una dintre principalele substante gasite in sangele provenit din cordonul ombilical ]

“Mandatul meu … este sa asigur ca pana la urma 100,000,000 [de copii] sunt imunizati cu DTP, Hepatita B si, daca este posibil cu Hib, anul acesta, anul viitor si pentru multi ani de acum incolo si asta va trebui sa fie cu vaccinuri ce contin timerosal daca nu se intampla vreun miracol si apare rapid o alternativa, este testata si se dovedeste ca este sigura. ” a spus John Clements de la World Health Organization ( Organizatia Mondiala a Sanatatii) in iunie 2000, la o intalnire organizata de CDC, la Simpsonwood, GA, June 7, 2000

Intalnirea a avut ca scop revizuirea datelor ca sugerau ca s-ar putea sa existe o legatura intre timerosal si cazurile de autism. Dar in 2004 raportul Institutului de Medicina spunea ca probele impotriva unei legaturi [intre timerosal si autism] sunt atat de puternice incat autoritatile de sanatate “ fie ele din SUA sau din alte state, nu ar trebui sa considere autismul ca un risc potential” atunci cand isi formuleaza politicile de imunizare.

Dar unde este acel studiu simplu si direct asupra ratei autismului in randul copiilor americani nevaccinati? Bazandu-ne pe datele ( anectodice si limitate de altfel) din reportajele despre rata autismului in randul copiilor nevaccinati din comunitatea Amish, in randul copiilor care studiaza acasa si in randul pacientilor din Chicago – clinica Homefirst , putem spune ca lipsa acestui studiu ( comparatia intre copii vaccinati si nevaccinati) este o omisiune semnificativa.

CHICAGO, Dec. 7, 2005

5 responses to “Fabrica De Sclavi – Episodul 6.2 : Vaccinati Si Nevaccinati, Autism, Maimute Si Coruptie

  1. Edecul_le-a_turtit_fesul

    Bun articol!!!

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “Cine renunta la libertate de dragul sigurantei, le va pierde pe amandoua” (Noutati ortodoxe 14-16 februarie 2009)

  3. Pingback: The Marvellous Health of Unvaccinated Children | Nostrabrucanus

  4. Pingback: Informarea părinţilor-MINUNATA SANATATE A COPIILOR NEVACCINATI « Timişoara Evanghelică

  5. Pingback: Minunata sănatate a copiilor nevaccinaţi | NewsInfo1000

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s