FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.3 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

In loc de introducere:

„Orice cercetator care a studiat comparativ evidentele asupra mitei si coruptiei in comertul international a ajuns la concluzia ca industria farmaceutica este una dintre cele mai corupte, daca nu cea mai corupta dintre toate industriile. In cercetarea mea am descoperit dovezi ale unor mite substantiale la 19 din primele 20 cele mai mari companii farmaceutice din SUA. Exista dovezi ca sumele de bani au fost platite catre orice tip de oficial guvernamental care ar fi putut contribui la sustinerea intereselor companiilor farmaceutice: mita pentru cabinetele ministrilor pentru aprobarea promovarii medicamentelor, mita catre birocratii asigurarilor sociale care fixeaza pretul de achizitie pentru medicamentele compensate de stat; mita catre inspectorii de sanatate care verifica fabricile companiilor farmaceutice; mita catre oficialii vamali, administratorii de spital, colectorii de taxe, partide politice si multi altii.

Dar o amenintare mai mare la adresa sanatatii mondiale (decat coruptia) este frauda in studiile legate de siguranta medicamentelor. Sobolanii mor in studiile clinice pentru noi medicamente si sunt inlocuiti cu animale vii; sobolanii care dezvolta tumori sunt inlocuiti cu sobolani sanatosi; doctorii care sunt platiti cu 1000 dolari per pacient pentru a testa un nou medicament arunca pilulele la toaleta si apoi fabrica rezultatele astfel incat compania sa auda ce vrea sa auda”Dr. John Braithwaite ( Canberra’s Australian National University ) http://www.newint.org/issue165/corrupt.htm mai multe detalii in cartea sa „Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry” despre Dr. John Braithwaite: (http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/JohnBraithwaite_CV.pdf)

Regula 4: Un sclav perfect se formeaza de la varste fragede. Accesul la puii de sclavi se face speriind parintii cu moartea si / sau boala puilor. Frica este o arma aproape imbatabila si permite evitarea evenimentelor si intrebarilor nedorite. In plus, sclavii produc multi bani.

Noi motive de ingrijorare legate de siguranta vaccinului Gardasil

Gardasil a produs si produce o multime de bani si efecte adverse, chiar daca  oficialitatile considera valide datele din VAERS numai cand sunt convenabile punctului lor de vedere.

Sursa si titlul original: New Worries About Gardasil Safety

Autor: Sharyl Attkisson ( 6 feb 2009)

Gabby Swank a fost o studenta de nota 10 si majoreta. Dar asta s-a intamplat inainte sa se imbolnaveasca din cauza celor 3 doze Gardasil, povesteste Attkinsson (de la CBS News ).
[…]
Gabby s-a simtit tot mai rau cu fiecare doza de vaccin, ajungand la
convulsii, accident vascular cerebral şi probleme cardiace. Neurologul sau a fost cel care a suspectat ca Gardasil ar putea fi de vina pentru problemele de sanatate. „Cred ca sunt prea multe persoane ce sufera de efecte adverse serioase si pe termen lung” a spus medicul neurolog Dr. Dwight Lindholm.

Toamna trecuta (2008), guvernul [american] si producatorul vaccinului, compania Merck, au ajuns la concluzia ca nu exista nici o conexiune intre Gardasil si efectele adverse grave de genul celor suferite de Gabby. Dar o noua analiza sugereaza ca ar fi cazul sa se cerceteze cauzele.

NVIC ( National Vaccine Information Center ) un ong interesat de siguranta vaccinurilor, a comparat numarul de efecte adverse raportate pentru Gardasil cu numarul de efecte adverse raportat pentru alt vaccin administrat in aceeasi grupa de varsta (vaccinul anti meningita). Rapoartele legate de efectele secundare ale Gardasil au fost si de 30 de ori mai multe la Gardasil decat la celalat vaccin ( Menactra).

Extrase din raport:

Titlu original: An Analysis by the National Vaccine Information Center of Gardasil & Menactra Adverse Event Reports to the Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS)

Data: February 2009

Sistemul centralizat federal VAERS ( Vaccine Adverse Events Reporting System) a fost creat in baza legii “National Childhood Vaccine Injury Act of 1986” si a devenit operational in 1990. Desi in lege se preciza obligativitatea raportarii de catre furnizorii de vaccinuri a problemelor de sanatate serioase ( internari in spital, efecte adverse pe termen lung, decese) catre VAERS, cei care nu raporteaza efectele adverse nu sunt pedepsiti in nici un fel ( legea nu prevede nici o pedeapsa).

Se estimeaza ca doar intre 1 si 10% din toate efectele adverse generate de vaccinuri sunt raportate in VAERS (2, 3, 4).  Urmatoarele date au fost extrase folosind datele VAERS publicate de CDC si FDA si accesibile pe site-ul http://www.NVIC.org via motorul de cautare MedAlerts pentru baza de date VAERS

[ nota trad. Legea numita „Actul de Compensare a Prejudiciilor Vaccinării Copiilor la nivel Naţional”  ( National Childhood Vaccine Injury Act sau NCVIA ) a fost creata pentru a reduce potentiala raspundere financiara a producatorilor de vaccinuri in cazul plangerilor legate de efectele adverse generate de vaccinuri. Scopul legii a fost de a asigura o piata stabila a vaccinurilor si de a oferi un arbitraj eficient in cazul plangerilor legate de efectele adverse generate de vaccinuri. In baza acestei legi (NCVIA) a fost creat NVICP adica Programul National de Compensare a  Prejudiciilor (de sanatate ) generate de Vaccinuri . Scopul programului era de a crea un sistem federal „nimeni nu-i de vina” pentru prejudiciile generate de vaccinare si asigurarea unor fonduri pentru despagubirea parintilor ai caror copii fie au murit fie au suferit prejudicii de sanatate grave; acelasi program stabileste o anumita procedura ce trebuie urmata precum si autoritatile implicate.]

Gardasil versus Menactra in rapoartele VAERS

(pana in 30 Noiembrie, 2008)

Menactra – vaccin licentiat de FDA  in data de 14 ianuarie 2005. Administrat copiilor si adultilor cu varste intre 11 si 55 de ani. […]

Gardasil – vaccinul pentru Human Papillomavirus, licentiate de FDA in data de 8 iunie 2006, administrat femeilor si fetitelor cu varste intre 9 si 26 de ani. 7  […]

Ceea ce urmeaza este o comparatie intre unele dintre cele mai serioase efecte adverse ale Gardasil si Menactra, asa cum sunt ele in rapoartele trimise catre VAERS.

Semnale de alarma (RED FLAGS):

VAERS este un sistem sentinela pentru raportare, creat sa ridice semnale de alarma in cazul unui numar neobisnuit de mare de efecte adverse aparute dupa lansarea unui nou vaccine licentiate.

In 2005, FDA a publicat un avertisment catre parinti si medici dupa aparitia post-vaccinare cu Menactra a 5 cazuri de sindrom Guillain Barre (GBS), la fete de 17 si 18 ani (9). O comparatie rapida intre rapoartele legate de efectele adverse generate de Gardasil si cele produse de Manactra, pana la data de 30 noiembrie 2008, arata umatoarele:

Comparativ cu Menactra, administrarea Gardasil este asociata cu cel putin de 2 ori mai multe vizite la Urgenta; de 4 ori mai  multe rapoarte “ did not recover” ( nu si-a revenit) si de 7 ori mai multe rapoarte cu mentiunea “disabled” ( infirmitate).

Comparativ cu Menactra, administrarea de Gardasil este asociata cu cel putin de 4 ori mai multe rapoarte de stop cardiac. Toate cele 9 rapoarte in care se mentioneaza aparitia stopului cardiac, Gardasil a fost administrat singur, fara a fi asociat cu un alt vaccin.

Comparativ cu Menactra,  administrarea de Gardasil este asociata cu cel putin de 6 ori mai multe lesinuri si de cel putin 3 ori mai multe sincope.

Comparativ cu Menactra, administrarea de Gardasil este asociata cu cel putin de 4 ori mai multe cazuri de  Lupus. In 27 dintre rapoartele in care se mentioneaza aparitia Lupus, Gardasil a fost administrat singur, fara a fi asociat cu un alt vaccin.

Comparativ cu Menactra, administrarea de Gardasil este asociata cu cel putin de 15 ori mai multe rapoarte de atac cerebral. In 16 dintre cazurile raportate Gardasil a fost administrat singur, fara a fi asociat cu alt vaccin.

Comparativ cu Menactra, administrarea de Gardasil este asociata cu cel putin de 3 ori mai multe sincope.

Comparativ cu Menactra, administrarea de Gardasil este asociata cu cel putin de 33 ori mai multe rapoarte ce semnaleaza tromboza. In 34 dintre rapoartele ce semnaleaza aparitia trombozei Gardasil a fost administrat singur, fara a fi asociat cu alt vaccin.

Comparativ cu Menactra, administrarea de Gardasil este asociata cu cel putin de 5 ori mai multe cazuri de vasculita. 11 dintre rapoarte semnaleaza aparitia vasculitei atunci cand Gardasil a fost administrat singur, fara a fi asociat cu alt vaccin.

CONCLUZII:

In 2007,  Centrul National de Informatii despre Vaccinuri (NVIC ) a emis 3 analize ale rapoartelor VAERS legate de administrarea Gardasil (10,11,12). In aceste rapoarte, am avertizat ca Gardasil pare sa fie asociat cu o rata anormal de mare de colapsuri atipice ( lesinuri, sincope) si alte simptome legate de disfunctii ale creierului si sistemului imunitar.

O analiza rapida a efectelor adverse raportate catre VAERS, pana in 30 noiembrie 2008,  dupa administrarea vaccinului Gardasil si /sau Menactra  arata ca Gardasilul este implicat intr-un numar mult mai mare de efecte adverse grave decat Menactra.

Desi Gardasil este administrat intr-o serie de 3 injectii fata de o singura doza in cazul Menactra, Gardasil este administrat numai la fete pe cand Menactra este administrat atat fetelor cat si baietilor. Deci este ceva neobisnuit ca intre 2 vaccinuri administrate unor populatii similare sa fie o asemenea discrepanta intre frecventa efectelor adverse grave precum si acelor considerate rare dar amenintatoare la adresa vietii pacientului.

Lesinul, atribuit de catre doctori si de oficialii din sanatate fricii de ace, este de 6 ori mai frecvent dupa administrarea Gardasil decat dupa administrarea Menactra desi Meactra este administrata aceleiasi grupe de varsta.

In studiile clinice anterioare licentierii, Gardasil a fost testat pe mai putin de 1200 de fete cu varste mai mici de 16 ani (13,14,15). Pana in 30 noiembrie 2008, in grupa de varsta 9-16 ani au fost raportate 9 decese, 4 stopuri cardiace, 9 cazuri de Lupus, 6 cazuri de atac cerebral si 2 cazuri de vasculita aparute dupa administrarea Gardasil.

Aceasta analiza a (datelor din) VAERS ofera evidente clare ca este necesar ca FDA, CDC si Congresul SUA sa actioneze. […]

Vaccinurile care sunt licentiate si recomandate de guvern pentru uz universal in randul copiilor si tinerilor ar trebui sa adere la cele mai inalte standarde legate de dovedirea eficacitatii si sigurantei. In octombrie 2008, guvernul a emis un raport ce mentinea afirmatia ca administrarea de Gardasil nu este asociata cu mai multe probleme serioase de sanatate, spitalizare, boli sau decese in randul fetelor si femeilor tinere comparativ cu persoanele ( din aceeasi categorie) carora nu li se adminsitreaza Gardasil (16). Analiza desfasurata de noi, comparand rapoartele legate de efectele adverse raportate in VAERS in cazul administrarii Gardasil si  Menactra, contrazic raportul guvenului.

[…]

References:

1. Public Law 99-660: The National Childhood Vaccine Injury Act http://history.nih.gov/01Docs/historical/documents/PL99-660.pdf

2. Rosenthal S, Chen R. The reporting sensitivities of two passive surveillance systems for vaccine adverse events. Am J Public Health 1995; 85: 1708-9. http://www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi?tool=pubmed&pubmedid=7503351

3. Braun M. Vaccine adverse event reporting system (VAERS): usefulness and limitations. Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. http://www.vaccinesafety.edu/VAERS.htm

4. Food and Drug Administration. Center for Drug Evaluation and Research. The clinical impact of adverse event reporting. MedWatch. October 1996 .http://www.fda.gov/medwatch/articles/medcont/postrep.htm

5. Food and Drug Administration, Center for Biologics Evaluation and Research. Product Approval Information for Menactra. January 14, 2005. http://www.fda.gov/CbER/approvltr/mpdtave011405L.htm

6. Centers for Disease Control. MMWR: Prevention and Control of Meningococcal Disease. Recommendations of the Advisory Committee on Immunization Practices. May 27, 2005. http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/rr5407a1.htm

7. Food and Drug Administration. Center for Biologics Evaluation and Research. Product Approval Information for Gardasil. June 8, 2006. http://www.fda.gov/Cber/approvltr/hpvmer060806L.htm

8. Centers for Disease Control. MMWR: Quadrivalent Human Papillomavirus Vaccine: Recommendations of the Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP). March 23, 2007. http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/rr5602a1.htm?s_cid=rr5602a1_e

9. Food and Drug Administration. Press Release: FDA and CDC Issue Alert on Menactra Meningococcal Vaccine and Guillain Barre Syndrome. September 20, 2005. http://www.fda.gov/bbs/topics/news/2005/new01238.html

10. Debold V., Fisher BL. National Vaccine Information Center: Human Papillomavirus Vaccine Safety: Analysis of Vaccine Adverse Events Reporting System Reports: Adverse Reactions, Concerns & Implications. February 1, 2007. http://www.nvic.org/Diseases/HPV/HPVrpt.htm

11. Debold V. Fisher BL. National Vaccine Information Center. Human Papillomavirus Vaccine Safety: Analysis of Vaccine Adverse Events Reporting System Reports: Part II. February 21, 2007. http://www.nvic.org/Diseases/HPV/HPVRPT2.htm

12 Debold V, Downey C, Fisher BL. National Vaccine Information Center. Human Papillomavirus Vaccine Safety: Analysis of Vaccine Adverse Events Reporting System Reports: Part III. August 15, 2007. http://www.nvic.org/Diseases/HPV/HPV_Vaccine_Safety_ReptPart_III_081507_rev.pdf

13. Food and Drug Administration. May 18, 2006. FDA Background Document for Vaccine and Related Biological Products Advisory Committee: Gardasil HPV Quadrivalent Vaccine. Study 016: Studies in Younger Age Groups, page 19. Study 018: Safety and immune response younger children, page 20. http://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/06/briefing/2006-4222B3.pdf

14. Merck & Co. May 18, 2006. Merck briefing document for Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee: Gardasil. http://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/06/briefing/2006-4222B1.pdf

15. Rabin, Roni. New York Times Essay: A New Vaccine for Girls, but Should It Be Compulsory? July 18, 2006. http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9E06E7DF163FF93BA25754C0A9609C8B63&sec=&spon=&pagewanted=1

16. Centers for Disease Control. Reports of Health Concerns Following HPV Vaccination. October 21, 2008. http://www.cdc.gov/vaccinesafety/vaers/Gardasil.htm

6 responses to “FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.3 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Noutati 11 martie 2009

  2. Pingback: Fabrica de minciuni - Episodul 2: Lupi in blana de oaie « Nostrabrucanus

  3. Pingback: FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.4 - Vaccinarea HPV de la A la B(ani) ! « Nostrabrucanus

  4. Pingback: Vaccinare HPV sau NU ? « Nostrabrucanus

  5. Pingback: FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.5 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) ! « Nostrabrucanus

  6. Pingback: Fabrica de minciuni – Lupi in blana de oaie | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s