UE – daca nu taci .. pierzi pensia! Continuam …

Ca sa stim de ce cei ce ajung sa lucreze in institutiile UE si pentru UE canta „frumos” toti pe o singura voce si NU doresc sa se auda nici o voce sceptica referitor la calitatea „serviciilor” UE. 

Dezvaluirile din zona „cat castiga un ex-comisar UE continua. Presa romaneasca nu pomeneste nimic despre clauza de „loialitate’ si de faptul ca UE s-a asigurat ca nici un comisar nu va povesti ce se intampla intr-adevar in UE. Plata este ca sa-si tina gura.  Noua moda a „loialitatii” fata de popor este bine „argumentata” financiar de UE. 

Dar cifrele despre salarii, pensii si alte plati per comisar sunt impresionante. 

Concluzia-i faina: pana la urma, de vina sunt chiar tarile membre care au fost de acord cu sistemul … Daca ducem rationamentul mai departe , reprezentantii votati de populatie sunt cei care au stabilit regulile … deci populatia este de vina 😀  Atunci de ce se plang votantii ca pensiile sunt mici?

Avem o democratie europeana, tipic UE: poti sa te plangi dar nu poti sa faci nimic. Daca intra in vigoare Tratatul Lisabona surprizele se vor tine lant.

Dar .. ei considera ca merita 🙂

Following wide reports around Europe about the fact that the EU Commissioners will receive millions of taxpayers’ cash in pensions and pay-offs when they leave office, EU Agriculture Commissioner Marian Fischer Boel (not pictured) has defended herself, telling Danish newspaper Politiken … wait for it…

„I’m worth all the millions” 

Restu’ .. ciocu’ mic!

One response to “UE – daca nu taci .. pierzi pensia! Continuam …

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » DECEPTIE DUPA DECEPTIE (Noutati 1 aprilie 2009)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s