Desi nu a intrat in vigoare, tratatul de la Lisabona e pus in aplicare!

Din categoria facem cum vrem noi, ce vreti voi nu conteaza, nu conteaza nici daca NU exista INCA suportul legal 😦 Asta pentru cine mai crede ca opinia cetatenilor are vreo valoare in UE. 

Sursa: http://www.eurosceptic.ro/index.php/2009/04/15/desi-nu-a-intrat-in-vigoare-tratatul-de-la-lisabona-e-pus-in-aplicare/

Conform ziarului britanic The Telegraph, Uniunea Europeana isi instruieste un corp diplomatic, chiar daca Tratatul de la Lisabona, in mod oficial, nu a intrat in vigoare. Peste 530 de persoane au fost instruite pentru a constitui Serviciul de actiune externa (External Action Service (EEAS)) al Comisiei Europene.

In mod legal, tratatul de la Lisabona a fost blocat prin votul negativ al cetatenilor irlandezi, insa, din cate observam, eurocratii nu tin cont de asemenea “amanunte”! Dealtfel, in Irlanda s-a anuntat un al doilea referendum in privinta tratatului, care va avea loc in luna octombrie a acestui an. Declan Ganley, un activist irlandez impotriva tratatului a declarat ca “e un motiv de grava ingrijorare faptul ca, prin implementarea tratatului de la Lisabona, institutiile UE manifesta un dispret fatis fata de democratie“. Irlanda este una dintre cele patru state membre UE – celelalte fiind Polonia, Cehia si Germania – care nu au ratificat deocamdata tratatul de la Lisabona. Conform regulilor UE, nici un tratat nu poate intra in vigoare fara ratificarea din partea tuturor statelor membre! continuarea aici ..

1 responses to “Desi nu a intrat in vigoare, tratatul de la Lisabona e pus in aplicare!

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Patimire si dupa Inviere (Noutati 20-22 aprilie 2009)

Lasă un comentariu