Dileme si trileme: “Mama” UE se pregateste sa aranjeze familia dupa “chipul” ei – 2

Cum va arata familia in UE? Nu-i greu de presupus:

– intai este lobby puternic si se cauta adepti pentru idei gen  The Yogyakarta Principles ( se cauta adepti printre parlamentarii europeni, evident)  

– se continua cu recomandarile .. asa numitele rezolutii. Sa se obisnuiasca oamenii cu ideea, sa treaca furia publica, sa uite alegatorul ce se intampla pana la votarea efectiva! Intre timp oamenii uita, nu urmaresc procesul legislativ din tarile lor, politicienii fac declaratii peste declaratii, apoi voteaza invers. Mass media si politicienii fac tam tam atat cat sa NU apara reactii coagulate din partea populatiei; votantii au voie sa vorbeasca dar .. nu sa actioneze. Daca porneste vreo actiune, mass media oficiala inceteaza sa vorbeasca despre respectivul subiect. Si se lasa linistea.  Romania a sarit deja de faza asta.

Exista recomandarea europeana ca guvernele tarilor membre sa legalizeze casatoria intre homosexuali.  Parlamentul European aproba “Rezolutia Catania” care impune acceptarea casatoriei homosexuale tuturor tarilor membre ale UE  :

Rezolutia e importanta nu doar prin continutul ei, ci mai ales prin precedentul pe care-l creaza si modul cum delegatia romana din Parlamentul European a votat fata de ea.

Ce este “Rezolutia Catania”?

Rezolutia Catania” a fost aprobata de Parlamentul European pe 14 ianurie 2009 si propune standardizarea statutului legal al casatoriilor homosexuale in toate tarile membre ale Uniunii Europei.

Lideri pro-life si pro-familie au chemat la un puternic raspuns crestin fata de aceasta initiativa care va forta tarile membre UE sa adopte “casatoria homosexuala” sau uniunile civile de acelasi sex, si sa legalizeze avortul inclusiv in tari care au o legislatie ce apara viata copiilor nenascuti sau in care numai casatoria dintre un barbat si o femeie este recunoscuta.

Rezolutia, initiata de comunistul italian Giusto Catania in ianuarie, cere tarilor membre UE sa garanteze accesul la “drepturile sexuale si de reproducere”, termeni universal acceptati ca incluzand avortul si sterilizarea, precum si recunoasterea casatoriilor de acelasi sex, homosexuale.

Rezolutia Catania reprezinta un pas in fata al activistilor homosexuali in procesul de a forta statele membre UE sa implementeze un program politic si o legislatie pro-homosexuala la nivelul intregii Uniunii Europene. In octombrie 2008, o declaratie a europarlamentarului englez Sharon Bowles instructa statele membre UE “cu legislatii care recunosc parteneriatele de acelasi sex sa recunoasca acordurile altor state membre care au de asemenea prevederi pentru parteneriatele de acelasi sex”. Declaratia lui Bowles cerea, de asemenea, ca toate tarile membre UE sa recunoasca casatoriile si parteneriatele civile homosexuale ale tuturor celorlalte tari membre ca parte a libertatii de miscare prevazute de UE. Aceasta declaratie a europarlamentarului Bowles este rezultatul actiunilor de lobby al Asociatiei Internationale a Gaylor si Lesbienelor (ILGA – Europe) care a cerut Parlamentului European sa recunoasca parteneriatele civile homosexuale ca un aspect al “libertatii de miscare si recunoastere mutuala al relataiilor familiale de tip LGBT (Lesby, Gay, Bisexual, Transexual – n.n.) in UE”. Bowles a admis intr-un interviu din luna august 2008 ca si-a redactat declaratia “cu participarea Asociatiei Internationale a Gaylor si Lesbienelor din Europa”.

Articolul 75 al Rezolutiei Catania, care isi bazeaza argumentele pe Carta Europeana a Drepturilor Omului, cheama statele membre UE care deja recunosc casatoriile sau uniunile homosexuale “sa propuna recomandari pentru recunoasterea mutuala a legislatiei existente intre Statele Membre pentru a garanta ca libertatea de miscare in interiorul Uniunii Europene pentru cuplurile homosexuale se aplica sub conditii egale cu cele aplicabile cuplurilor heterosexuale”. Cu alte cuvinte, Romania sau Polonia, care in momentul de fata nu recunosc casatoria homosexuala, vor trebui sa isi ajusteze legislatia interna pentru a recunoaste casatoria homosexuala, astfel incat homosexualii care s-au casatorit legal in Olanda sa poata calatori fara probleme in Romania si Polonia si sa se bucure de aceleasi drepturi in aceste tari la fel cum se bucura in Olanda. continuare….

Important de stiut:

Au votat pentru: PSD: Corina Creţu, Gabriela Creţu, Ioan Mircea Paşcu, Daciana Sârbu,  Adrian Severin, Adriana Ţicău, Victor Boştinaru,  UDMR: Csaba Sogor, Iuliu Winkler, PNL : Ramona Mănescu, Adina Vălean, Magor-Imre Csibi

 Au votat impotriva rezolutiei Catania: PDL: Călin Cătălin Chiriţă, Petru Daniel Funeriu, Marian Jean Marinescu, Nicolae Vlad Popa, Theodor Stolojan; Independent: Maria Petre

 S-a abtinutPSD: Cristian Buşoi ( initial declarase ca va vota impotriva .. apoi ..)

Asa cum subliniaza si Ortodocsi la vot referitor la rezolutia Catania, este interesant ca NU pare sa existe o pozitie oficiala a BOR. Hmm .. sa inteleg ca sunt de acord cu casatoria intre homosexuali, cu adoptiile copiilor de catre familii de homosexuali, cu posibilitatea ca un judecator sa schimbe religia unui copil desi era pe undeva pe lumea asta definita si libertatea credintei ( un copil nascut intr-o religie ar trebui sa ramana in religia in care s-a nascut, apoi la 18 ani sau mai devreme alege el singur; chiar este un tupeu formidabil sa bagi un judecator in relatia unei fiinte umane cu Dumnezeu!) ? 

– Apoi apare LEGEA, asa numita directiva, frumos imbracata. In cazul de fata  Parlamentul European a votat in favoarea noii directive anti discriminare 

EUobserver   relateaza ca Parlamentul European a dat unda verde unui proiect de lege ce interzice discriminarea ( in afara locului de munca – ptr acest caz exista deja reglementari) pe baza de varsta, dizabilitati, orientare sexuala, credinta sau religie, in domeniile educatiei, securitate sociala, sanatate, bunuri si servicii. Legea a fost votata pe 2 aprilie, cu 363 de voturi pentru si 226 impotriva, dupa ce parlamentarii de stanga si liberali au “solidarizat” pentru a trece legea. Multi parlamentari de centru dreapta au fost impotriva propunerii legislative. 

Se estimeaza ca legea va ajunge la parlamentele nationale in a doua jumatate a anului; Suedia va prelua presedintia UE si a reclarat ca planurile sale includ prioritizarea acestei chestiuni.  

Pentru a intra in vigoare, legea necesita aprobarea tuturor celor 27 de guverne.

Parlamentele / guvernele nationale vor adopta directiva pe tacute! Fara scandal si oricum, DUPA alegerile europarlamentare. Am subliniat cu rosu cuvantul „servicii”. Adoptia ESTE SI UN SERVICIU! Centrele pentru Servicii privind Adoptiile vor trebui sa se adapteze legislatiei; guvernul sa faca modificarile legislative de rigoare.  

Ok, va mai fi un pic de scandal pana se resemneaza oamenii si mai mult, pana cand apare acel grad de lehamite ce-i face sa-si bage picioarele in tot. Daca oamenii se unesc si actioneaza, brusc se va lasa tacere in mass media, pana apare ALTA forma de resemnare: am incercat si n-a mers, m-au invins!  Si gata .. trece legea ….  va fi „normala” adoptia copiilor de catre familiile de homosexuali. Si Romania nu are optiune de opt-out! Ca nu  s-a negociat la aderare. 

Ar trebui sa mai adaugam si faptul ca In mod straniu, in tratatul de la Lisabona nu exista nici un astfel de protocol referitor la pedofilie, ceea ce inseamna ca, de fapt, articolul 21 legalizeaza pedofilia ca o forma de “orientare sexuala”!  .

Directiva cu pricina va mai avea un efect interesant: imaginati-va comunitatile de diferite orientari ( nu numai religioase ) ca fiind culori, asa incat sa scapam de orice prejudecata. Sa spunem ca grupul VERDE are o gradinita aranjata conform conceptiilor grupului respectiv. Vine cineva din grupul ROSU si vrea la gradinita cu pricina ( e mai aproape etc etc). Vede decorul zice ca nu-l deranjeaza .. dar dupa 4 luni si reactii ale copilului ( incepe sa-i placa VERDE, acasa aude ROSU  .. incepe sa fie zapacit) reclama gradinita pentru discriminare! De ce? Pentru ca gradinita grupului VERDE are decorul pe care il are, mesajele pe care le are, deranjant pentru familia copilului din grupul ROSU. Asa ca merge in instanta si castiga. Gradinita comunitatii VERDE trebuie sa-si schimbe decorul si sa ajusteze mesajele / orele / povestile etc. 

Absolut aceeasi poveste se intampla si la o gradinita a comunitatii ROSU, dar acolo vine cineva din comunitatea ALBASTRU. Cei de la Albastru o patesc cu cineva de la grupul MARO etc etc etc 

Si tot asa ==>Ce obtii ? Distrugi nu numai familia (proces aproape incheiat) ci distrugi si comunitatile / grupurile bazate pe puncte de vedere comune, pe valori si principii comune. Ce ramane? Ceva ce seamana cu o casa goala, sau o casa mobilata minim, fara personalitate dar plina de frica si legi care vor reglementa si de cate ori ai voie sa respiri ( cele cu cati copii poti sa ai sunt deja pe drum). Relatia cu Dumnezeu / Universul, familia si grupul / comunitatea sunt sursele de putere, de coerenta ale fiintei umane. 

De atata legiferare a libertatilor ramanem fara libertatile fundamentale si puterea trece de la populatie la birocrati. Vorba lui Daniel Hannan:

The EU isn’t suffering from a crisis of human rights; but it is suffering from a crisis of democracy. Bills of this sort exacerbate that problem, shifting power further from the people (see here for a 60 second explanation of why).

   

10 responses to “Dileme si trileme: “Mama” UE se pregateste sa aranjeze familia dupa “chipul” ei – 2

 1. Mie mi se pare evident că există o forță în spatele mișcării homosexuale. În definitiv lumea e plină de discriminare în masă și cu toate astea progresele legislative sînt aproape nule față de scoaterea pe tapet cu surle și trîmbițe a uneia atît de insignifiante statistic.
  De ce?
  Probabil că e una din ideile crețe de utopie potrivit căreia s-ar putea stopa astfel creșterea populației. (Evident gîndire cu lopata care nu ia în considerare ce pierderi irecuperabile vor fi deja produse.)

  • hmm .. inclin sa cred ca obiectivul este ceva mai mare; ca si cum s-ar urmari distrugerea oricarei structuri / concept ce da putere fiintei umane.

   In fata unei multimi de sclavi poti promova chestii precum „UK population must fall to 30m, says Porritt”

   Porritt said: “Population growth, plus economic growth, is putting the world under terrible pressure. Each person in Britain has far more impact on the environment than those in developing countries so cutting our population is one way to reduce that impact.”

   Population growth is one of the most politically sensitive environmental problems. The issues it raises, including religion, culture and immigration policy, have proved too toxic for most green groups.

   However, Porritt is winning scientific backing. Professor Chris Rapley, director of the Science Museum, will use the OPT conference, to be held at the Royal Statistical Society, to warn that population growth could help derail attempts to cut greenhouse gas emissions.

   Rapley, who formerly ran the British Antarctic Survey, said humanity was emitting the equivalent of 50 billion tons of CO2 into the atmosphere each year.

   “We have to cut this by 80%, and population growth is going to make that much harder,” he said.

   Such views on population have split the green movement. George Monbiot, a prominent writer on green issues, has criticised population campaigners, arguing that “relentless” economic growth is a greater threat.

   Many experts believe that, since Europeans and Americans have such a lopsided impact on the environment, the world would benefit more from reducing their populations than by making cuts in developing countries.

   This is part of the thinking behind the OPT’s call for Britain to cut population to 30m — roughly what it was in late Victorian times.

   Britain’s population is expected to grow from 61m now to 71m by 2031. Some politicians support a reduction.

 2. Pingback: Daily News About Europe : Best links about Europe - Wednesday, 22 April 2009 08:00

 3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » UE, complice cu Lenin (Noutati 22 aprilie 2009)

 4. E prea lunga postarea nu cred co citeste cineva. Mai scurta si cu mai multe poze daca vrei sa ai suces.

  • In primul rand, multumesc pentru mesaj, dadatroll!

   🙂 Recunosc ca eu am o parere mult mai buna despre romani. Si cred ca sunt in stare sa citeasca si altceva decat articole / carti cu poze.

   Fiecare citeste ce doreste si cat doreste. Cat despre succesul meu .. sincer, ma lasa rece. Blogul este pentru a impartasi informatii si atat. Mi-as dori sa am mai mult timp de tradus dar asta e 🙂

 5. HRISTOS A INVIAT!
  In rezolutia care s-a dat in America odata cu fondarea uniuni americane se spune printre altele:
  OMUL ESTE FACUT DE CREATORUL SAU CU DREPTURI EGALE(fara sclavagism-Creatorul-Dumnezeu nu a creat sclavagismul)..si se incheie: daca un lucru aduce atingere fintei umane vroind sa ii schimbe felul uman printr-o constrangere, ATUNCI OMUL TREBUIE!,ARE DATORIA! SA SCHIMBE ACEST LUCRU CARE ADUCE ATINGERE FINTEI UMANE CREATE DE DUMNEZEU!
  Astfel sa fim clari: UE este o uniune masonica-comunista, iar omul conform rezolutiei Americane de indepedenta trebuie sa SCHIMBE, SI ARE DATORIA sa nu accepte acest lucru!

  • Adevarat a inviat!

   Pana la a face ceva, este necesar ca oamenii sa si afle ceea ce se intampla in realitate, dincolo de ceea ce li se serveste intr-un asa fel incat sa nu existe reactii, actiuni coerente.

   Si eu m-am dezmeticit tarziu; chiar credeam ca UE este democratica, bla bla. Am avut nebunia de a citi Tratatul si despre Tratatul de la Lisabona legat de 2 aspecte: familia – relatii in familie – copii si drepturile omului. Ceea ce am constatat m-a socat; nu mergem noi spre „gradul” lor de democratie ci vin ei spre „gradul” nostru de democratie, din pacate cel care era pe vremea lui Ceausescu. Doar ca de data asta dicteaza interesele unui grup economic si nu ale unei singure persoane; oricum, sa vezi ca dreptul la aparare, dreptul unui copil de a fi adoptat de rudele ramase in viata ( deci sa ramana in familia lui) sunt considerate facultative, ca poti condamnat fara macar sa fii anuntat ca esti judecat, pescarii sa fie pedepsiti precum criminalii drogurilor pentru ca in plasa s-au prins si pesti ce nu intruneau „metrajul” recomandat etc .. arata ca este deja tarziu. Ar fi cazul sa ne trezim. Daca intra in vigoare Tratatul .. vom avea mai putina putere decat pe vremea lui Ceausescu. Ok, fatada va fi mai colorata, dar atat.

 6. În Canada, în 1997, un profesor a propus spre studiu începând cu clasa 1, 3 cărți de propagandă homo. (vezi ‘One Dad Two Dads Brown Dads Blue Dads’ http://www.bclibrary.ca/bcla/ifc/censorshipbc/1990.html)
  Conducerea școlii a refuzat, profesorul i-a dat în judecată, iar judecătorul a hotărât că nici o vârstă nu este prea mică pentru a învăța toleranța.

 7. Stimati prieteni, Hristos a inviat!
  Sunt silit sa recunosc ca pe vremea PCR era mai multa democratie decat va fi in UE in cativa ani. Ingradirea drepturilor si libertatilor, controlul de tip Big Brother, RFID, gripa aviara, porcina, noi virusi aruncati pe piata, distrugerea familiei traditionale(care fie vorba intre noi-este celula de baza a societatii de la Adam si Eva incoace), casatoriile homosexuale, prigonirea crestinismului ortodox, nivelarea religiilor, criza asta programata de „elite”, viitoarea foamete programata, eugenia, intarirea fortelor de represiune in toate tarile in vederea inabusirii eventualelor miscari sociale, si multe alte abuzuri ma duc la vorbele marelui duhovnic Arsenie Boca, care spunea sa nu ne mai plangem de Ceausescu ca vor veni altii mult mai rai. Doamne ajuta-ne si miluieste-ne!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s