FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.5 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

Cateva stiri interesante despre vaccinul Gardasil pe care Min. Sanatatii intentioneaza sa-l promoveze puternic intr-o campanie  „door to door” :

1. Oameni de stiinta din SUA sustin ca administrarea vaccinului Gardasil creste sansele de aparitie sindromului Guillain-Barre

Foarte pe scurt, situatia sta cam asa: a aparut un raport al unor cercetatori care arata ca exista toate motivele sa se considere ca vaccinarea cu Gardasil este cea care a declansat paraliziile la unele tinere:

“ Dar avem dovezi clare din baza noastra de date ca exista o crestere a incidentei sindromului Guillain-Barre in primele 6 saptamani [de la vaccinare], mai ales in primele 2 saptamani de la vaccinare. ” a declarat Nizar Souayah, MD, of the University of Medicine and Dentistry of New Jersey in Newark.

Riscul este totusi scazut: 26 de cazuri la 10 milioane pentru primele 2 saptamani si 30 de cazuri la 10 milioane pentru primele 6 saptamani dupa vaccinare. Comparativ cu riscul de 5 cazuri la 10 milioane in populatie ” mai spune Souayah

Daca inteleg eu bine .. riscul creste de … peste 5 ori?

Sindromul Guillain-Barre este o boala rara a sistemului nervos in care sistemul imunitar al organismului ataca parti ale sistemului nervos. De obicei, acest mod defectuos de functionare al sistemului imunitar este declansat de o infectie cum ar fi o gripa sau alta boala. Ocazional interventiile chirurgicale si vaccinarea pot declansa sindromul.

Legatura intre sindromul Guillain-Barre si vaccinare nu este clara. Cercetatorii spun ca ingrijorarile au aparut dupa ce asocierea [ intre sindrom si vaccinare] a fost facuta in perioada 1976 – 1977 in timpul „epidemiei” de gripa porcina. De atunci „exista ingrijorari de fiecare data cand se introduce un nou program de vaccinare” a declaratKen Gorson, MD, a neurologist at Tufts University/St. Elizabeth’s Medical Center in Boston. [..]

For the study, researchers examined data from the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), which is managed by the CDC and the FDA.

There were 53 cases of Guillain-Barre reported after HPV vaccination in the United States from 2006 to 2008. In nearly three-fourths of cases, the disorder developed within six weeks after vaccination. Mai mult de 1 treime din cazuri au aparut in primele 2 saptamani de la vaccinare.

Faptul ca atat de multe cazuri au aparut in primele cateva saptamani de la vaccinare sugereaza foarte clar ca „unele cazuri sunt cauzate de vaccin” a spus  Souayah .

Purtatorul de cuvant al Merck spune ca nu-i nici o problema .. ca asa au spus CDC si FDA si si ei s-au uitat peste aceeasi baza de date.

Merck spokeswoman Pamela Eisele points to the FDA and CDC statement on the safety of Gardasil: “The FDA and CDC have reviewed the reports of GBS that have been submitted to VAERS. To date, there is no evidence that Gardasil has increased the rate of GBS above that expected in the population.”

Deci aceeasi baza de date, aceleasi cazuri, aceleasi informatii .. si interpretari diferite. Daca n-as sti ce interese financiare sunt intre companiile farmaceutice si CDC & FDA .. mai ca i-as crede pe cei de la Merck 😛

2. In Noua Zeelanda,  Greg Simmons, consilierul Min sanatatii pe probleme legate de sanatatea populatiei a confirmat ca 78 de scoli au refuzat sa ia parte i programul de vaccinare cu vaccinul anti HPV.

confirmed 78 schools had declined to take part in the programme about 5 per cent of those eligible. The number could include schools that chose not to take part for logistical reasons, such as small rural schools, he said.

====

HPV:

FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.5 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.4 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.3 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.2 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4 (continuare)

FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

7 responses to “FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.5 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » HOMOSEXUALII, EPIDEMIA DE FRICA, NOILE BULETINE CU CIP… si alte noutati de pe bloguri 5-6 mai 2009

 2. Pingback: Fabrica de Minciuni:Ep 6.1 - Liste Negre « Nostrabrucanus

 3. Pingback: Vaccinare HPV sau NU ? « Nostrabrucanus

 4. Pingback: FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.4 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) ! « Nostrabrucanus

 5. Apropos de sclavii zilelor noastre, adica eu si tu si mai bine de 90% din co-planetarii nostri,
  iata un film documentar din 2009 despre conditia omului modern ca sclav.

  Filmul se numeste:
  „De la servitude moderne”

  Filmul a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

  Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright):
  http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

  Alte info: http://www.delaservitudemoderne.org/

  Traducerea im lb. romana o gasiti pe http://www.titrari.ro, mai precis la

  http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0352934

  Vizionare placuta tuturor!

 6. Pingback: Fabrica de Minciuni – Liste Negre | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s