Pandemia Sclavilor: Efectele adverse sunt doar cele convenabile industriei farma?

Sursa articol

Articolul din 21 august 2009 relateaza despre un participant in studiile clinice pentru vaccinul H1N1 desfasurat in Germania si despre efectele adverse serioase post vaccinare suferite de acest participant, inclusiv tuse cu sange (hemoptizie sau tuse hemoptoica); evident, seful studiului spune ca reactiile nu sunt legate de vaccinare.

Articolul nu mentioneaza ce vaccin a fost folosit.

–––––––––––––––––-
Munchen – o mica injectie inofensiva care ar putea sa salveze mii de oameni.

Asta este ceea ce au gandit mai multe sute de voluntari din studiul clinic pentru testarea vaccinului impotriva virusului A(H1N1) desfasurat la Universitatea Ludwig-Maximilians. Este adevarat ca fiecare voluntar a primit 250 de euro pe care i-au primit pentru participare.

Unul dintre acesti voluntari a parasit testul: licentiatul in business Axel Sch ( 40).  El sustine ca

„Vaccinul m-a imbolnavit!! – Testul este iresponsabil”

Axel Sch. a mai declarat ca la cateva ore dupa vaccinare, in data de 10 august, avea toata fruntea transpirata.

„M-am simtit [ca si cum] as fi fost batut. In ziua a treia [de la vaccinare]au inceput sa ma doara rinichii si capul. Apoi am inceput sa tusesc si chiuveta a devenit brusc rosie – era sange!”

Frank von Sonnenburg, cercetatorul medical sef al Universitatii insarcinat cu desfasurarea studiului la nivel national nu considera aceste plangeri ca fiind legate de vaccinare. El a sustinut ca astfel de efecte adverse NU pot fi legate de vaccin. De asemenea nu neaga faptul ca, la fel ca si in cazul altor vaccinuri anti-gripale, pot sa apara simptome de gripa ca reactie la vaccinare. „ In plus, pot fi dureri slabe, inrosire la locul injectiei”

”Este evident ca astfel de subiecti [folositi] in testare pot suferi efecte adverse. De asta facem astfel de studii, pentru ca dorim sa aflam orice posibil efect advers.  Daca gripa va deveni mai severa si noi nu am avea testele facute – ar fi o plangere generala din partea tuturor.”

A fost cumva vaccinul admis prea devreme in studii? Realitatea este ca un vaccin cu aceasta compozitie nu a fost, pana acum, folosit pe oameni. Ministrul Federal al Sanatatii, dna Ulla Schmidt, a explicat miercuri ca s-a simtit chiar de la bun inceput sub presiunea companiilor din industria farmaceutica. Criticile apar acum cu frecventa din ce in ce mai mare.

Institutul Paul Ehrlich subliniaza ca sunt de asteptat mai multe efecte adverse ale acestui vaccin comparativ cu un vaccin anti gripal normal.

Asociatia Pediatrilor a declarat ca exista posibilitatea ca numarul de efecte adverse necunoscute sa creasca.

Oamenii de stiinta britanici au avertizat deja despre posibilitatea aparitiei sindromului  Guillain-Barré [ca urmare a vaccinarii]. Ei au aratat ca in campania similara din 1976 desfasurata in SUA, au murit 25 de oameni [ n.tr. gripa a produs 1 (unul ) deces, vaccinarea 25 de decese si mii de oameni ce au ramas cu diverse probleme de sanatate ]

Probabil ca din aceasta cauza, SUA testeaza doar vaccinurile fara asa numitii adjuvanti. Asta [prezenta adjuvantilor] duce la efecte adverse mai mari, explica seful studiului Frank von Sonnenburg.” Adjuvantii produc mai multi anticorpi si din aceasta cauza reactia de aparare a organismului este mai mare”. Durerile de rinichi si tusea cu sange, asa cum a patit Axel Sch., nu erau reactii asteptate, chiar cu acesti adjuvanti. „Noi conducem un studiu curat / corect”.

[ n.tr. In SUA exista o lege care protejeaza aproape complet producatorii de vaccinuri, mai putin intr-un caz „wilful misconduct”; DACA s-ar face studiile cu adjuvant cu tot, producatorii nu mai pot sustine ca nu stiau de efectele adverse. Atata vreme cat aceste efecte nu apar in studiile clinice, producatorii si guvernantii nu au nici o raspundere fata de eventualele efecte adverse, indiferent de gravitatea lor.]

Dar Axel Sch. insista ca plangerile sale [ problemele de sanatate] sunt rezultatul vaccinarii.

„In mod sigur nu este o coincidenta faptul ca au aparut imediat dupa vaccinare” .

El critica Universitatea, spunand ca nu a fost informat complet si corect inainte de inceperea studiului. A.S. a spus ca timp de 3 zile a zacut.

„Cand am sunat la Universitate, pur si simplu m-au intrebat ceea ce aveau nevoie ca sa-si completeze formularele si apoi m-au trimis sa ma vada doctorul meu”.

Axel Sch. vrea acum ca societatea de asigurari ce se ocupa de studiul clinic sa-i plateasca toate costurile medicale si pierderile financiare.

Axel Sch. a mai participat in studii clinice chiar si in perioada in care era student; de asemenea, are o buna experienta cu studiile legate de vaccinuri desfasurate la Universitatea Ludwig-Maximilians. „Acesta a fost motivul pentru care mi-am dat imediat acordul atunci cand m-au intrebat daca vreau sa particip in acest studiu clinic pentru noul vaccin”.

Acum increderea lui in cercetare s-a risipit, va parasi studiul clinic pentru testarea vaccinului. In octombrie va zbura in America Latina din motive legate de profesia sa. Uitandu-se la preocuparile legate de deplasarile sale ( pana in Octombrie, daca nu parasea studiul, ar fi primit a doua injectie din seria de trei ale vaccinarii ).

„Nu imi este teama, nu sunt in nici o grupa de risc.  Si, de asemenea, gripa porcina nu poate fi atat de grava comparativ cu efectele adverse ale vaccinului”.

––––––––––

Pe de alta parte, exista inca din 3 septembrie relatari publice intr-un ziar canadian despre ceea ce se intampla cu plamanii unor persoane considerate ca fiind decedate in urma infectiei cu A(H1N1). Se mentioneaza un studiu ce a implicat 70 de astfel de cazuri, aproximativ 1/3 din cazuri au implicat o co-infectie la plamani DAR eu nu am gasit studiul nicaieri. Ceea ce se mai spune in ziar este ca:

 • „atacul” A(H1N1) seamana mai mult cu H5N1 decat cu o gripa sezoniera (H5N1 asalteaza partea inferioara a cailor respiratorii, gripele sezoniere afecteaza predominant caile respiratorii superioare).
 • Aproximativ 90% dintre persoanele decedate aveau conditii medicale pre-existente
 • Tot in articol se mentioneaza cazul celor 36 de copii a caror cauza de deces este considerata a fi infectia cu gripa porcina. 67% dintre ei aveau conditii medicale pre-existente ( obezitate extrema, hipertensiune, diabet,astmă, boli cardiace cronice, deficiente de imunitate ) si a existat o „rata seminificativa” de co-infectii bacteriene.

Ce nu se spune in interviu ( printre altele):

 • Daca au fost facute teste si daca au fost identificate si alte tulpini virale
 • DACA tulpina infectanta presupusa a fi A(H1N1) este aceeasi cu cea in circulatie sau este modificata!!
 • In cazul deceselor in randul copiilor NU se precizeaza statusul vaccinal al respectivilor copii.
 • daca persoanele decedate se vaccinasera anterior anti-gripal ce viza gripa sezoniera
 • daca persoanele fusesera vaccinate anterior cu vreun vaccin anti-pneumonie
 • nu se mentioneaza informatii despre orasele / tarile unde au aparut aceste decese. In cazul in care aceasta cifra de 70 este la nivel mondial, statistic nu are nici o semnificatie.

Aceste informatii sunt esentiale; in lipsa lor, ceea ce se spune in interviu poate fi INTERPRETAT ca fiind grav. Dar clarificarea acestor informatii ar putea sa arate ca nu-i chiar asa..

Curiozitatea mea legata de structura virusului pe care-l considera a fi cauza deceselor tine de urmatoarele motive:

 • OMS-ul, CDC-ul si multe alte institutii nu mai confirma de multisor in laboratoare tipul de tulpinide gripa A(H1N1) si amesteca in toate raportarile cazurle confirmate cu cele probabile
 • Conform studiilor facute chiar de CDC, acuratetea testelor rapide pentru gripa porcina este foarte mica; mai mult de jumatate din teste au dat rezultate gresite.
 • Unele studii arata ca anticorpi CA04 ce neutralizeaza virusul (pandemic) sunt prezenti la persoanele nascute inainte de 1918  si asta sugereaza ca expunerea la virusii de tip H1N1 ce au circulat pana in 1957 (si care erau strans inruditi cu virusul ce a cauzat gripa spaniola din 1918) ar putea conferi un grad de imunitate persoanelor cu varsta peste 60 de ani. Dar cu acea gripa din 1918 sunt multe semne de intrebare si modul in care a inceput, propagarea si multe altele sugereaza ca ar putea fi vorba despre o pandemie cauzata de vaccinarea soldatilor. Unde mai punem ca prezenta „pandemie” a izbucnit taman dupa reconstruirea virusului din 1918.
 • In documentele OMS se arata ca s-au folosit vaccinuri mock-up (model) in studii. Dr. Mercola s-a prins imediat ca astfel se pot raspandi virusi ce nu circulau inainte in randul populatiei:

On June 11 the World Health Organization (WHO) raised its swine flu pandemic alert from a 5 to a 6. Phase 6 is the highest level alert, and reflects the speed with which a virus is spreading – not its severity.

This classification also allows for a vaccine to qualify for a “fast-track” procedure for licensing and approval, and this process is now ongoing for the swine flu vaccine.

What you may not know, however, is that WHO, together with health officials, regulatory authorities and vaccine manufacturers, have been working since 2007 – long before this new “threat” of swine flu emerged – to “explore a broad range of issues surrounding the regulatory approval of pandemic vaccines.”

According to the WHO website:

“Ways were sought to shorten the time between the emergence of a pandemic virus and the availability of safe and effective vaccines.”

One such method used in Europe is to conduct advance studies using a “mock-up” vaccine that contains an active ingredient for an influenza virus that has not circulated recently in human populations.

When testing these mock-up vaccines, it is very possible to release the novel influenza virus into the population, as its purpose is to “mimic the novelty of a pandemic virus” and “greatly expedite regulatory approval.”

 • in cazul prezentei pseudo-pandemii, aprobarile pentru vaccinurile pandemice s-au dat pe mock-up-uri facute cu tulpini de H5N1. Nu se stie UNDE s-au testat aceste vaccinuri ( adica se stie doar de Polonia si cele 21 de decese ); daca ar exista informatii referitoare la localizarea celor 70 de decese, ar fi interesant de vazut daca se suprapun pe zonele unde s-au facut testele cu vaccinurile H5N1.

Modul in care sunt urmarite eventualele efecte adverse dupa vaccinare este cel putin hilar, ca sa nu spunem ca este o dovada crasa de inconstienta. O mare parte din vaccinuri folosesc liniile de celule neoplastice si adjuvant scualena si despre ea se stie de vreo 50 de ani ca genereaza boli auto imune; ar fi normal ca urmarirea efectelor adverse sa se intinda nu numai pe 2-4 saptamani (4 in cel mai fericit caz) ci pe mai mult de 12 luni.

Aluzii voalate la riscurile generate de prezenta celulelor neoplastice apar si in  declaratiile  specialistului in boli de plamani ( dar si presedintele Comitetului de Sanatate din Parlamentul German), dl Wolfgang Wodarg sunt extrem de ingrijoratoare legat de posibilele efecte adverse ale vaccinarii impotriva gripei porcine.

Wolfgang Wodarg mentioneaza ca sunt multe riscuri asociate cu vaccinarea pentru virusul H1N1. El are mari rezerve in legatura cu firma Novartis care dezvolta vaccinul si-l testeaza in Germania. Vaccinarea se face „cu un ac foarte fierbinte” a spus Wodarg.

Solutia folosita la vaccinare contine celule canceroase provenite de la animale si „nu putem sti daca va exista vreo reactie alergica”

Dar cel mai important este teama unor persoane ca riscul de cancer va creste foarte mult prin injectarea acestor celule.

Vaccinul – dupa cum declara Johannes Löwer, presedinte al  Paul Ehrlich Institute , poate cauza efecte adverse ,mai grave decat virusul gripei porcine.

Wodrag descrie frica poamenilor de aceasta pandemie ca fiind o „orchestratie” : „Este o mare afacere pentru industria farmaceutica” a declarat el pentru ‘Neuen Presse’.

Gripa porcina nu este foarte diferita de gripele sezoniere. ” Ba chiar din contra, daca te uiti la numarul de cazuri [este] insignifiant comparativ cu focarele de  gripa normala” a adaugat Wodrag.

[…]

Dar la problema legata de celulele canceroase mentionate de Wolfgang Wodarg, studiile legate de scualena o sa mai revenim, mai ales ca dezbaterile sunt multe.

Reclame

2 responses to “Pandemia Sclavilor: Efectele adverse sunt doar cele convenabile industriei farma?

 1. Asta e blogul lui Brucanus comunistus?

 2. sunt viitor om de stiinta,si va indemn sa nu folositi niciodata acest vaccin.el este fabricat cum se spune mai sus,din molecule ala celulelor canceroase.trebuie sa fii tampit ca unii sa faca bani pe seama ta.fratilor,treziti-va;in cazul in care o sa va imbolnaviti va veti trata,e o gripa putin mai grava decat cea obisnuita.lumea mare si cei care vor noua ordine mondiala,au crescut monstrii ,biochimisti care au fabricat si raspandit virusul.asta e lumea de azi.intoarceti-va la Dumnezeu,va rog.multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s