SUA: Personalul din sanatate refuza vaccinarea obligatorie impotriva gripei H1N1 si da in judecata statul

Isi schimba directia Hotnews? Pana acum au avut atat de multe articole ce au cantat in struna OMS,  companiilor farmaceutice si campaniilor lor de marketing, ca nu pot sa inteleg prin ce minune acest articol a aparut pe Hotnews 🙂

Agentia americana pentru medicamente si alimente (FDA, Food and Drug Administration) va fi actionata in justitie pentru autorizarea a patru vaccinuri experimentale impotriva gripei porcine. Actiunea este intentata de angajatii new-yorkezi din sanatate care refuza vaccinul obligatoriu, a declarat pentru AFP unul dintre avocatii care ii reprezinta.

Jim Turner, de la cabinetul Swankin and Turner din Washington, sustine ca FDA a autorizat patru vaccinuri experimentale impotriva gripei porcine fara a efectua toate testele prevazute de lege pentru a demonstra ca nu exista efecte secundare.

In Romania, campania de vaccinare va incepe din 1 decembrie, cand trei milioane de prescolari, elevi si studenti vor fi vaccinati gratuit impotriva virusului A H1N1.

‘Riscurile pe care le prezinta vaccinul sunt necunoscute’

„Riscurile pentru sanatate pe care le prezinta aceste vaccinuri sunt total necunoscute”, a declarat el, precizand ca este vorba de prima actiune in justitie de aceasta natura si, daca ea va fi aprobata, se va aplica la nivel national.

„Vaccinul nu ar fi trebuit autorizat atata timp cat FDA nu a terminat testele”, explica avocatul.

Acuzatorii sustin ca FDA a eludat cele mai elementare criterii legale menite sa asigure securitatea publica si atrage atentia asupra faptului ca aceste vaccinuri sunt distribuite la milioane de oameni, inclusiv copii.

Jim Turner a avansat si posibilitatea ca vaccinul antigripal sub forma de spray nazal, care contine virusi vii, sa „declanseze el insusi pandemia pe care guvernul federal afirma ca vrea sa o evite”.

Avocatul mai spune ca FDA a autorizat si utilizarea unui adjuvant, Squalene, pentru a creste eficienta unei doze unice de vaccin. Or, acest adjuvant ar putea fi toxic, crede el.

In ceea ce priveste vaccinurile sub forma de injectie – majoritatea, de altfel – aceste contin thimerisol [nota mea: jurnalistul a vrut sa traduca timerosal], un conservant cu mercur care creste riscurile pentru femei insarcinate, spune avocatul.

Societatile farmaceutice – imunitate pentru efecte secundare

El critica si imunitatea acordata de autoritatile sanitare americane firmelor farmaceutice care produc vaccinurile, in conditiile in care acestea nu pot face obiectul urmaririlor in justitie pentru efecte secundare.

Autoritatile sanitare din SUA au efectuat teste clinice pentru aceste patru vaccinuri experimentale impotriva virusului H1N1 pe cateva mii de persoane, iar FDA a aprobat utilizarea lor pentru intreaga populatie intr-o maniera expeditiva, dupa ce nu a observat niciun efect secundar serios.

Statele Unite au comandat peste 255 de milioane de doze, dintre care 77 de milioane au fost deja distribuite in aceasta campanie de vaccinare masiva, care a inceput in octombrie.

Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor (CDC) a recomandat vaccinarea celor mai vulnerabile grupe la aceasta gripa, respectiv femeile insarcinate, copiii si tinerii pana in 24 de ani, precum si toate persoanele care sufera de afectiuni medicale cronice.

3 responses to “SUA: Personalul din sanatate refuza vaccinarea obligatorie impotriva gripei H1N1 si da in judecata statul

 1. Salutare ! Va rog sa-mi promovati si mie site-ul, daca se poate: http://antivaccin.freehostia.com/ ! 🙂

 2. Sunt TOTAL impotriva oricarui vaccin ! Mai ales ca de
  multi ani stim cu totii ca ILLUMINATTI, MASONERIA, cei
  din cluburile „SELECTE” precum „ROTARY CLUB”, „LIONS CLUB”, „BOHEMIAN GROVE”, nutresc speranta de a ne rari
  mult de tot, adica fata de 6 miliarde de oameni cat sunt acum, dumnealor ar dori sa ramanem doar vreo 600 de milioane, deco cam cat populatia SUA !!!

  Si cum vor sa faca asta? Ati ghicit, cu ajutorul marilor concerne farmaceutice care, sub un pretext sau
  altul ne vor obliga sa ne vaccineze, iar respectivele vaccinuri vor fi mortale !!!
  Acum ca aceste mari companii farmaceutice mai sunt si exonerate de responsabilitate daca mai mor cateva miliarde de oameni….n-o sa fie nici o problema, poate ca erau saracii tare bolnavi si ei doar i-au ajutat putin sa ….moara ! IN CE FEL DE LUME TRAIM ?
  INTR-UNA INFIORATOR DE CINICA a! Dar daca ne omoara
  asa, in masa pe toti, ca la AUSHWITZ, toti IMBUIBATII
  astia de unde or sa mai faca ei averi peste averi, ca sunt toti putrezi de bogati: alde ROTHSHILD, WARTBURG,
  ROKEFELLER, alde BUSH, jigodia de DONALD RUMSFELD,
  BEN BERNANKE si multi altii de teapa lor ?!
  Mi-e o sila infinita de aceste jigodii care se cred dumnezei si vor sa omoare o omenire intreaga ! Pai ce-o sa faca fara sclavi ? SUNT SI TARE PROSTI IN AFARA CA SUNT CRIMINALI !
  toate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s