Pandemia Sclavilor : Suedia – Recolta „Sfantului” Vaccin

In loc de introducere:
In data de 24 septembrie 2009 , cu ocazia felicitarilor reciproce legate de un fel de succes al unui mic studiu legat de un potential vaccin pentru virusul HIV, dr. Fauci, adica directorul NIAID – SUA ( Institutul National de Boli Infectioase si Alergii) declara:
Rezultatul este „unul dintre cele mai importante si intrigante descoperiri din acest trial” . Sugereaza ca semnele pe care le-au folosit oamenii de stiinta pana acum pentru a evalua daca un vaccin ofera intr-adevar protectie, s-ar putea sa nu fie valide. „ Nu este exclus ca pana acum, dupa decenii de cercetari legate de vaccinuri, nici macar nu am indentificat” ceea ce arata cu adevarat imunitatea si asta este si „important dar si umilitor”.
That result is „one of the most important and intriguing findings of this trial,” Fauci said. It suggests that the signs scientists have been using to gauge whether a vaccine was actually giving protection may not be valid. „It is conceivable that we haven’t even identified yet” what really shows immunity, which is both „important and humbling” after decades of vaccine research, Fauci said.

Recolta „Sfantului” Vaccin

Pentru claritate, este necesar sa ne amintim recomandarea OMS, urmata cu sfintenie de ministerele de sanatate din toate tarile:

OMS a recomandat ca primele categorii de populatie vaccinate sa fie personalul medical, femeile insarcinate si persoanele cu probleme medicale cronice, adica aproximativ 20% din totalul populatiei.

Retineti aspectul „persoanele cu probleme medicale cronice”. DACA faci o astfel de recomandare, se presupune ca ai informatii ca produsul tau nu le va face mai rau celor deja bolnavi. Pe de alta parte, acest grup tinta este cel mai „ispititor”, pentru ca ORICE deces survenit in urma vaccinarii poate fi mascat cu declaratii de genul „era deja bolnav, vaccinul este ok, bolile pre-existente l-au omorat”. Neavand nici un studiu independent si facut „ca la carte” ( in decenii de cand se practica vaccinarea, nu au avut timp si nu s-a indurat nimeni sa finanteze astfel de studii) care sa dea vreo idee despre impactul pe termen lung al vaccinarii atat asupra copiilor cat si asupra adultilor, este foarte usor sa pretinzi ca vaccinul este ok si de vina sunt bolile pre-existente.

Media Fax scrie despre „Moarte suspectă a patru bătrâni suedezi, după vaccinarea împotriva gripei porcine”

Decesul unor bătrâni, la câteva zile după ce le-a fost administrat vaccinul împotriva gripei A H1N1, a condus la investigaţii în Suedia pentru a se stabili dacă moartea lor a fost provocată de acest vaccin, relatează site-ul thelocal.se. [..] Suedia a lansat la 12 octombrie un program de vaccinare în masă în intenţia de a controla pandemia de gripă A H1N1 , care a provocat îmbolnăvirea a 198 de persoane în această ţară.

Ce nu se spune in articolul in romana:

–      Suedia a raportat 2 decese considerate ca fiind din cauza gripei porcine.

–      In presa straina s-a scris si despre multe alte aspecte aparute post vaccinarea A(H1N1)-2009, nu numai despre cele 4 decese.

–      NICI O AUTORITATE de sanatate nu mentioneaza informatii de bun simt, de exemplu cate doze de vaccin au fost efectiv administrate. Fara aceste informatii nu se poate evalua amploarea efectelor adverse cauzate de vaccin.

Iata ceea ce a rasuflat in presa suedeza ( pentru ca realitatea nu o stie nimeni):

–          4 decese survenite dupa vaccinare sunt in investigatii acum.

–         Au existat mai multe reactii alergice grave

–          Peste 190 de persoane au avut efecte adverse ce au necesitat deplasarea la spital

–          Exista persoane la care efectele adverse dureaza mai mult de 1 saptamana

–          Autoritatile suedeze au recunoscut ca vaccinul anti gripa porcina are efecte adverse mai multe si mai violente decat vaccinul antigripal sezonier

–          Suedia a fost obligata de comande vaccinuri in anumite cantitati

Dar sa incepem cu-nceputul:

14 octombrie 2009

Un cunoscut medic suedez este concediat datorita criticilor aduse vaccinarii in masa [A(H1N1)-2009 ] http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5957251.ab

21 octombrie 2009

Asistentele medicale vaccinate [pentru A(H1N1)-2009] s-au imbolnavit

Ieri autoritatile suedeze au fost informate ca 30 de persoane au suferit efecte adverse atat de severe [ dupa vaccinarea A(H1N1)-2009 ] incat a fost nevoie sa ajunga la spital. Azi, numarul este de 140. Ziarul suedez Expressen este singurul din Suedia care raporteaza aceste cazuri si, probabil, acesta este doar varful icebergului.

Actualizare: Conform Dagens Nyheter, numarul persoanelor cu efecte adverse postvaccinare a ajuns la 190. O persoana a decedat dupa injectare “dar nu a fost stabilita nici o relatie directa cu administrarea vaccinului”. [..]

Cu toata situatia, Annika Linde, directorul Institutului Suedez pentru Boli Infectioase (SMI) a reusit sa suceasca situatia ca sa scoata ceva pozitiv declarand “ Vaccinul are mai multe efecte adverse decat vaccinul antigripal normal. Este un semn care dovedeste ca asigura o protectie eficienta”.

Mii de suedezi au fost vaccinati pana acum si rapoartele despre efectele adverse au navalit catre SMI. Annika Linde: “ Este evident ca vaccinul impotriva gripei porcine produce mai multe efecte adverse decat vaccinul pentru gripa normal. Si asta se intampla din cauza faptului ca vaccinul antigripa porcina contine adjuvanti, ulei de rechin, care provoaca sistemul imunitar sa raspunda. Asta conduce la protectia mai buna impotriva virusului”.

Mai multe cazuri severe de reactii alergice au fost raportate catre unitatile de siguranta medicala. “Pana acum, efectele adverse raportate nu sunt ceva neasteptat” a declarat Gunilla Sjölin Forsberg. „Aceasta unitate a cerut celorlalte unitati unde se desfasoara vaccinarea sa raporteze efectele adverse pentru a avea o imagine mai buna despre situatie”. Aceasta declaratie este prin ea insasi socanta, avand in vedere ca in conformitate cu practica normala [in Suedia], toate efectele adverse ar trebui raportate, nu?

O asistenta medicala vaccinata saptamana trecuta, miercuri, inca se simte rau. A facut febra mare si frisoane dupa vaccinul anti gripa porcina. „Imi tremura tot corpul. A fost atat de grav ca nici un pahar cu apa nu puteam sa tin in mana” a declarat [asistenta medicala] Lotta Lindström

„Acum ma intreb oare cu ce anume am fost injectata. M-a afectat in mod real. Este foarte neplacut”.

Maria Strindlund nu este sigura daca alegerea pe care a facut-o [ de a se vaccina anti gripa porcina] a fost cea mai buna alegere. Si ea avut reactii severe cu febra si frisoane. „Pentru ca lucrez ca asistenta medicala, am decis ca [vaccinarea] este cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac” a declarat ea. La inceput nu a simtit nimic dupa vaccinare, dar la cateva ore distanta s-au declansat efectele adverse. „ A inceput sa ma foarte rau bratul. Nici nu puteam sa-l ridic.” Apoi au aparut febra si frisoanele. „Zaceam in pat tremurand si imi era foarte frig, [a trebuit] sa fac un dus foarte cald pentru a ma incalzi” Maria Strindlund a mai declarat ca mai multe colege vaccinate au avut simptome similare. Ea s-a vaccinat de multe ori in trecut, dar niciodata nu a avut astfel de reactii [ la vaccin]. Maria, 27: „Fick fruktansvärt ont” – Hälsa – Expressen.se

Rebecka Andersson a fost prima persoana vaccinata in Suedia. A facut febra si i-a fost rau de la vaccin. „Mi-am pierdut toata energia” a declarat ea. „In mod normal nu sunt bolnava niciodata si mi-a fost clar ca este de la vaccin” Colegii de clasa au fost vaccinati in acelasi timp si ea declarat ca 5 din cei 19 colegi s-au imbolnavit de la vaccinul antigripa porcina. Rebecka, 32: „Jag blev orkeslös” – Hälsa – Expressen.se

Lotta Lindström, asistenta medicala, declara ca a fost vaccinata acum 1 saptamana si inca se simte rau. „Deja pare foarte ingrijorator” spune ea. „ Nu am dormit deloc in noaptea de dupa vaccinaredin cauza durerii in brat”. In ziua urmatoare, la munca, a aparut febra. Apoi a avut dureri severe de cap. Chiar si azi, la o saptamana dupa vaccinare nu se simte bine. Lotta, 49: „Jag sov inte något på natten” – Hälsa – Expressen.se

O alta asistenta medicala, Jennely, abia putea sa mearga 5 metri dupa ce a fost vaccinata. Era perfect sanatoasa inainte de vaccinare, iar in ziua de dupa vaccinare a facut 39 de grade [febra]. „Abia puteam sa parcurg cei 5 metri pana la baie” a spus ea. Febra a durat 3 zile. Mai multe colege de serviciu au avut experiente similare. „Stiu cel putin 10 care au facut febra, suntem aproximativ 80 de persoane la locul de munca.” Jennely, 26: „Orkade knappt gå fem meter” – Hälsa – Expressen.se

22 octombrie 2009

[..] cazurile de efecte adverse au aparut dupa inceperea vaccinarii in Suedia. Pana acum, vaccinarea s-a desfasurat NUMAI in randurile asa numitelor “grupe de risc” adica persoanele care sunt bolnave, cele care lucreaza in domeniul sanatatii si gravidele. Istoric vorbind, rapoartele despre efectele adverse sunt, de obicei, numai varful icebergului si, daca trecutul este in vreun fel un indicator, cel mult 10% din efectele adverse ajung sa fie raportate. Oficialii au si declarat ca este neobisnuit ca efectele adverse sa fie raportate. Autoritatile suedeze au declarat ca “de acum incolo le vom cere oamenilor sa raporteze efectele adverse serioase, cele care inca nu sunt cunoscute”. Cu astfel de strategie, foarte putine cazuri vor ajunge sa fie luate in considerare pentru a fi raportate si este realmente socant sa descoperi ca este normal ca probleme deja cunoscute sa nu fie urmarite.

Azi ziarul Aftonbladet dezvaluie ca 2 persoane au decedat dupa vaccinarea cu Pandremix. Mass media din suedia a promovat in mod constant vaccinarea in masa si a blocat sistematic orice dezbatere sau publicarea opiniilor critice. Vaccinarile abia au inceput dar au ucis deja mai multe persoane decat a ucis asa numita gripa porcina in Suedia. Propaganda a fost in mod constant cu mesaje repetate de tipul „ este necesar sa vaccinam pentru a evita infectarea altora si pentru a salva societatea de pierderile economice [ce apar] atunci cand mai multe persoane sunt bolnave in acelasi timp. Gripa va ucide mult mai multi decat va ucide vaccinul vreodata”. O alta minciuna sfruntata ce se adauga la multe altele.[..]

Articolul relateaza despre 2 decese aparute dupa vaccinarea persoanelor respective [ revenim asupra cazurilor] si continua cu urmatoarele:

Chiar daca este evident ca vaccinarea cauzeaza efecte adverse severe, inclusiv decese, oficialii din sanatate neaga orice conexiune [cu vaccinul]. Lennart Waldelind care lucreaza pentru Agentia Produselor Medicale spune „Este foarte dificil sa judeci. Este o problema de preferinta personala modul in care cineva declara asta” .

In ziarul Expressen Lennart spune despre  daunele cauzate de vaccinuri: „Uneori este necesar sa treaca un timp pentru a realiza o conexiune”. [..]
Lennart Waldelind explica faptul ca avertismente legate de vaccinare impotriva gripei porcine directionate catre persoanele in varsta sunt acum in curs de formulare si pregatire de catre  Agentia Produselor Medicale. Va fi foarte interesant cine isi va asuma raspunderea pentru acesta testare mortala la scara larga a unui vaccin nou administrat unui public dezinformat si fara aparare.

Titlul principal din ziarul Aftonbladet este „Vaccinul antigripal s-ar putea sa fie prea puternic”.

Cel mai mare scandal medical din istoria Suediei a inceput.
Johan Niklasson

The Flu Case 23 oct 2009

Medicii suedezi sceptici nu au voie sa vorbeasca despre vaccinarea in masa.

Doi medici sefi de clinici au criticat vaccinarea in masa imptriva A(H1N1)-2009; autoritatile regionale s-au suparat si le-au interzis sa critice campania atunci cand sunt intrebati de catre un pacient. Tot ce au voie este sa spuna daca ei, personal, se vaccineaza sau nu. In rest, nu au voie sa spuna nimic in afara informatiilor oficiale.  Cu alte cuvinte, daca oficialii mint, trebuie sa minti. De ce imi suna similar restrictiilor de pe vremea comunistilor?

Doua persoane  au decedat in Suedia dupa ce au fost vaccinate impotriva gripei porcine, a relatat ieri ziarul Aftonbladet.

Gunillla Sjolin-Forsberg, de la Agentia Produselor Medicale din Suedia a spus ca un barbat cu varsta de peste 50 de ani a decedat la 12 ore dupa vaccinarea cu Pandemrix vaccinul antigripa porcina fabricat de GlaxoSmithKline.

O femeie de 65 de ani a decedat la 2 zile dupa vaccinare, relateaza Aftonbladet.

Decesele au fost raportate la cateva zile dupa inceperea vaccinarii in masa impotriva gripei porcine.

Vaccinul Pandemrix produs de  GlaxoSmithKline, contine scualena ca adjuvant si, conform reglementarilor din UE si SUA, este clasificat ca fiind o arma biologica.

Al treilea deces investigat in legatura cu vacinarea din Suedia este cel al unei femei de 74 de ani ce a murit la 4 zile dupa vaccinare. Persoana suferea de o boala de inima, avea probleme cu plamanii si din pricina acestor conditii medicale a fost considerata ca fiind in grupul de risc prioritar la vaccinare.

24 octombrie 2009

Dagens Nyheter relateaza despre cel de-al 4-lea deces dupa vaccinare. Este vorba despre o femeie de 90 de ani ce a decedat la cateva zile dupa ce a fost vaccinata impotriva gripei porcine. Acesta este cel de-al 4-lea deces suspectat ca fiind un rezultat direct [al vaccinarii] sau asa numitele „efecte adverse severe” ale netestatei injectii condimentate cu adjuvanti. Nivelul de scualena in vaccinurile [administrate] in Suedia sunt de multe mii de ori mai mari decat nivelurile din vaccinurile care au cauzat sindromul Golfului ce a ucis sau a imbolnavit grav mai mult de 30.000 de soldati americani.

Suedia are un contract cu GSK si acest contract a fortat Suedia sa cumpere  o anumita cantitate de vaccinuri ( 18 milioane de doze) in cazul unei pandemii de nivel 6 declarate de OMS.

Producatorul vaccinului (GSK) si ceilalti producatori ofera consultanta OMS-ului referitor la declaratiile referitoare la pandemie. Autoritatile suedeze au recunoscut recent ca, datorita anumitor parti din contractul – inca secret – cu producatorul vaccinului, au fost obligati sa comande vaccinul.

Definitia unei Pandemii de nivel sase a fost schimbata de OMS relativ recent, asa incat nivelul inferior de severitate include orice gripa normala din ultimii 30 de ani. Inainte [ de aceasta schimbare de definitie] o gripa trebuia sa cauzeze multe decese pana sa fie declarata pandemica, iar gripa porcina nu a intrunit aceste conditii pana acum. Acum, orice gripa va declansa declararea unei pandemii de nivel 6.

Autoritatile suedeze continua sa sustina ca oamenii care se vaccineaza acum sunt, cel mai adesea, bolnavi si sunt parte a asa numitului grup de risc cu imunitate scazuta. In mod ciudat, femeile gravide perfect sanatoase sunt considerate ca facand parte din acest grup. Pana acum nu s-au raportat avorturi din cauza vaccinului dar ele sunt asteptate. Autoritatile declara mai nou ca ca recentele decese nu au nimic de a face cu vaccinarea. ”Aceste persoane aveau probleme medicale pre-existente si este doar o coincidenta faptul ca au murit acum.”

In mass media suedeza dar si din alte tari, orice caz in care cineva avea gripa porcina si murea, se declara ca si cauza directa a decesului gripa porcina, chiar daca motivul real al decesului era penumonia sau o infectie bacteriana sau o conditie medicala rep-existenta. Acest comentari al unuia dintre cititorii nostri rezuma situatia destul de bine:

„In mod ironic, atunci cand cineva moare de gripa porcina si are o conditie medicala pre-existenta, decesul este [considerat] ca fiind din cauza gripei – fara dubii. Dar daca cineva moare din cauza vaccinului si exista conditie medicala pre-existenta, atunci decesul este considerat din cauza respectivei conditii medicale – tot fara dubii.”

Exista temeri ca orice investigatie legata de aceste decese va duce la rapoarte ce vor minti in legatura cu cauza deceselor pentru a nu tulbura campania de vaccinare a populatiei din Suedia ( vaccinarea este voluntara). Suedia poate forta populatia sa se vaccineze daca autoritatile decid acest lucru. Problema este ca toate persoanele aflate in pozitii de conducere sunt pro-vaccinare si pretinsele efecte ale vaccinarii, iar multe dintre aceste persoane au legaturi cu industria farmaceutica. Mafia vaccinurilor conduce politica de sanatate a tarii.

Relatari despre noi cazuri de gripa porcina apar in ziarele din Suedia, ca si cum tinta lor ar fi sa bata toba pentru a speria cat mai multi oameni asa incat acestia sa se vaccineze chiar daca se raspandesc dubiile legate de siguranta acestui vaccin netestat si otravitor – Pandemrix. Faptul ca testele [ de indentificare a tipului de gripa] nu sunt de incredere ( 9 din 10 teste dau rezultate false) si ca acum se raspandesc si alte forme de gripa nu apare in nici un articol din mass media suedeza.

Este inca neclara problema responsabilitatii legate de efectele adverse severe, inclusiv decesele. Cu ceva timp in urma, autoritatile suedeze au declarat oficial ca nu exista imunitate pentru producatorii de vaccinuri dar, in urma intrebarii directe adresate de noi, autoritatile au scos informatia [ legata de imunitatea producatorilor] de pe site-ul lor si nu au mai raspuns nici unei solicitari din partea noastra. Faptul ca parlamentul european a adoptat legea ce ofera imunitate completa producatorilor de vaccinuri nu a fost relatat in mass media din Suedia. Asa ca este complet neclar cine isi va asuma responsabilitatea in Suedia.

Ca de obicei, in cadrul campaniei de manipulare, s-a dat publicitatii numai numarul de doze distribuite, dar nu si numarul de doze injectate. Acest aspect este foarte important din punct de vedere al perceptiei publice create pana acum.

Se stie ca publicul este deja indoctrinat sa accepte ca normalitate un anumit procent de efecte adverse. Doar ca normalitatea aceasta a „evoluat” si an de an se accepta niveluri mai mari de efecte adverse; companiile farmaceutice, autoritatile si medicii de pe statul de plata al companiilor farma au muncit din greu sa construiasca aceasta perceptie.

Cifrele aparute in declaratiile persoanelor mentionate in articole sugereaza ca ar fi loc pentru extrem de multa ingrijorare:

–          5 din 19 tineri sanatosi vaccinati au avut efecte adverse ce au afectat profund starea personala. == 26.32%

–          10 din 80 de persoane ( presupunem ca toate 80 au fost vaccinate si doar cele 10 mentionate de asistenta medicala sunt cu probleme) == adica 12.5%

Faptul ca se pregatesc sa atentioneze persoanele din grupele de risc legat de vaccinare arata clar ca „pe teren” se intampla ceva.

An alt aspect interesant este cresterea numarului de cazuri de gripa porcina odata cu extinderea campaniei de vaccinare. Saptamana trecuta au fost 198 de cazuri noi ( evident .. nimeni nu spune daca sunt cazuri confirmate) iar in saptamana anterioara fusesera 93. POATE FI o coincidenta .. dar la fel de bine s-ar putea sa nu fie.

Tot ca de obicei, „melodia” principala este ca „decesele nu au avut legatura cu vaccinarea” . Dar a mai aparut o „melodie” ce pare a fi deschizatoare de noi orizonturi in materie de vaccinare:

Annika Linde, director al The Swedish Institute for Infectious Disease Control (SMI) a reusit sa deturneze aceste probleme [numarul mare de efecte adverse post vaccinare] in ceva pozitiv spunand „ Vaccinul [anti A(H1N1)-2009] are mai multe efecte adverse decat vaccinul antigripal obisnuit. Asta este un semn ca [vaccinul] ofera o protectie eficienta”.

Interesanta logica .. deci medicamentele, vaccinurile cu cele mai multe efecte adverse sunt cele mai eficiente? Iar eficienta maxima este „efectul advers” numit moarte sau cel in care sistemul imunitar devine atat de „viteaz” incat distruge chiar si propiul organism ? 🙂

Probabil se apropie rapid ziua in care decesul din cauza efectelor adverse ale unui vaccin sau medicament va fi mentionat in stilul ..”persoana X nu s-a ridicat la inaltimea vaccinului nostru” .. adica oamenii sunt cei defecti, nu vaccinurile sau medicamentele.

Reclame

2 responses to “Pandemia Sclavilor : Suedia – Recolta „Sfantului” Vaccin

  1. Pingback: Pandemia Sclavilor : “Sfantul” Vaccin si efectele neconsiderate « Nostrabrucanus

  2. Pingback: Pandemia sclavilor | Urban Iulian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s