Pandemia Sclavilor: “Sfantul” Vaccin si contractele secrete – 2

Scriam aici despre ciudatele contracte care obliga guverne sa cumpere vaccinurile pandemice.

La articolul de pe site-ul The Flu Case exista un comantariu interesant. De data asta persoana care scrie isi da numele, este un medic generalist suedez (Dr Eric Beeth) ce practica in Belgia. Conform cu ceea ce declara in mesaj, este una dintre persoanele care au „tarat” in tribunal statul belgian referitor la marele experiment in desfasurare, respectiv vaccinarea cu vaccinurile pandemice.

Intr-unul din link-urile postate de Dr. Eric Beeth exista parti din contractul GSK. Merita citit! (este in franceza).

[GSK] a semnat un contract, acelasi in fiecare tara europeana, in care se specifica intr-o „Lista Verde” ce anume poate guvernul sa comunica ( aproape nimic) si o „Lista Rosie” cu ceea ce nu se poate face public – ca de exemplu rezultatele intermediare legate de efectele adverse ce apar in studiile controversatului vaccin cu scualena ( si timerosal) – pana cand [acele rezultate] nu sunt curatate de cercetatorii GSK si publicate chiar de GSK.

Aceste contracte confirma ceea ce a fost anuntat in Suedia in octombrie si anume ca aceste vaccinuri au fost de fapt comandate inca din 2006: a existat o comanda in asteptare pentru realizarea vaccinarii unei largi parti din populatie DACA OMS declara PANDEMIE de nivel 6. Atunci cand „noul tip de virus” A/H1N1 a aparut si a inceput sa se raspandeasca pe alte continente, OMS a schimbat definitia pandemiei de grad 6 eliminand criteriul conform caruia un virus trebuie genereze o rata mare de mortalitate [ pentru a declara pandemie de grad 6]. Astefl, guvernul a descoperit ca acele comenzi gata semnate au fost pur si simplu tranferate catre compaterea noi [createi] tulpini de gripa care putea sau nu sa devina mai mult sau mai putin letala decat gripa obisnuita de tip A sau B.

Asta a permis GSK sa desfasoare un larg experiment de toleranta pentru vaccinul special formulat impotriva gripei aviare, vaccinul „Pre-PandRix”, totul pe banii guvernelor, iar doctorii au fost recrutati pentru un studiu larg de farmaco-vigilenta, fara sa fie platiti ca cercetatori, iar pacientii au fost convinsi de propaganda guvernului sa se inscrie [in studiu] „pentru a proteja pe cei slabi din societatea noastra” cand, de fapt, s-au oferit pe post de cobai pentru acest „steril” studiu  H1N1 ce va aduce beneficii viitoare GSK-ului prin inregistrarea vaccinului anti gripa aviara „Pre-PandRix”.

Evident ca apare intrebarea .. oare in Romania cum este?

Nu-i greu de observat ca in Ro avem alegeri, in Ucraina vor fi alegeri; ambele tari au mari deficiente in ceea ce priveste accesul liber la statisticile din sanatate.  Asa ca se pot spune orice si se pot face multe. Interesant este ca in ambele tari au izbucnit brusc muuulte cazuri de „gripa noua” desi nu ai unde sa vezi cate probe s- au trimis pentru analize, cate au iesit pozitive , ce tulpina era acolo, ce tip de pneumonie a aparut, daca decesele au fost din cauza penumoniilor etc etc.

Ucraina este oricum o tara cu o rata mare de deces din pricina pneumoniilor, iar in Romania epidemiile „gripa” de la Iasi sunt anuale.  Am pus ghilimele pentru ca e greu de crezut ( dupa minimul de date disponibile public) ca a fost gripa la Iasi anul trecut sau acum 2 ani; mai degraba IACRS-uri si pneumonii. Si da, la astea 2 stam „bine”, in sensul ca anual sunt mii de cazuri.

In ambele tari se desfasoara show-uri cu guvernanti la „carma” situatiei in deriva, se canta despre pericole uriase, se vantura cifrele terifiante despre potentiale decese etc etc pentru infricosarea omului de rand. Ok, Ukraina ne-a batut la show, cel putin pana acum.

Evident ca guvernantii nu s-au uitat un pic peste documentatia depusa de GSK la EMEA(pg 41) de exemplu. Ar fi vazut acolo ca in studiul cu versiunea preliminara a vaccinului, in grupul de testare erau intre 29% si 44% de persoane deja pozitive pentru A/California/7/2009 H1N1. Deci extinderea gripei era mare deja acum cateva luni, cand s-a depus documentatia.

The study enrolled 130 subjects and they all received the first dose of vaccine. Before the vaccination, the percentage of seropositive subjects was higher in younger age stratum (44.6% in the 18-40 years group and 29% in 51-60 years). The proportion of subjects seropositive before vaccination did not differ between group A (H1N1 AS03 adjuvanted vaccine) and group B (H1N1 plain vaccine).

In tarile in care persoane fizice sau organizatii au depus cereri ( in baza legii accesului liber la informatia de interes public) pentru a avea acces la documentele confidentiale , lucrurile au iesit la suprafata. Sa speram ca asa se va intampla si in Romania; daca va fi o singura persoana sau organizatie care sa ceara informatiile, este posibil ca acele informatii sa nu ajunga la lumina. Dar daca se depun cateva sute de cereri , atunci lucrurile se schimba.

Reclame

8 responses to “Pandemia Sclavilor: “Sfantul” Vaccin si contractele secrete – 2

 1. Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”-Suceava
  organizează conferinţa

  LEGITIMA APĂRARE
  a cetăţeanului faţă de agresiunea statului

  conferinţa va fi susţinută de domnul avocat
  CEZAR AXINTE -vicepresedintele Baroului Constanţa
  D I S C U Ţ I I , Î N T R E B Ă R I , S O L U Ţ I I

  Din temele abordate:
  – gripa mediatică şi vaccinarea „obligatorie”
  – Codex Alimentarius sau monopolul alimentelor
  – Tratatul de la Lisabona şi dictatura globalizarii
  – actele biometrice, tehnologia şi controlul asupra populaţiei
  – libertinajul juridic: droguri, prostituţie, incest, pedofilie, avort
  – Biserica – intre Trupul lui Hristos si institutie a statului secularizat
  – sfinţii temniţelor comuniste – modele de reacţie la agresiunea unui sistem totalitar ateu

  Conferinţa va avea loc la
  Casa de Cultură – Sala Mică
  marţi, 10 noiembrie 2009, ora 18
  SUCEAVA

  http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/legitima-aparare-cetateanului-fata-de.html

  Dati mai departe. Raspanditi.

 2. Un link despre ce spunea Streinu Cercel despre gripa aviara, in 2006.
  Cum ca vor muri 2 milioane de romani, etc.
  http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html

  Dati mai departe. Raspanditi.

 3. Pingback: Pandemia Sclavilor : “Sfantul” Vaccin si efectele neconsiderate « Nostrabrucanus

 4. Pingback: Fabrica de Minciuni: Gripa aviară şi H5N1, vaccinurile şi SIDA. Dr. Stefan Lanka « Nostrabrucanus

 5. Pingback: Fabrica de Minciuni: Ceata din medicina ce se pretinde ca fiind “bazata pe dovezi” « Nostrabrucanus

 6. Pingback: Razboi întru Cuvânt » (Update) – CERCEL DEMISIONEAZA, MASS-MEDIA ISTERIZEAZA, KLAUS SEMNEAZA TRATATUL UE, CEDO INTERZICE CRUCIFIXELE IN SCOLI (Stiri 3 noiembrie 2009)

 7. Pingback: Fabrica de Minciuni: Ceata din medicina ce se pretinde ca fiind “bazata pe dovezi” | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s