Pliante împotriva vaccinului gripei porcine, distribuite în tot judeţul SUCEAVA

SURSA: MONITORUL DE SUCEAVA

Campania de vaccinare împotriva gripei porcine pe care autorităţile sanitare intenţionează s-o demareze în scurt timp este deja contestată vehement. Sub deviza „Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România”, Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni” Suceava a împărţit 30.000 de pliante prin care îi îndeamnă pe oameni să nu accepte acest vaccin.

Pliantul distribuit în special prin biserici, dar şi în alte locuri publice din judeţul Suceava este intitulat „Un atentat la viaţa umană: Vaccinul împotriva gripei porcine”.
Scos sub îndrumarea medicului Mircea Puşcaşu, preşedintele Fundaţiei „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, pliantul conţine numeroase mesaje şi argumente împotriva vaccinului.
Oamenii sunt anunţaţi că vaccinul este periculos şi provoacă cancer şi alte boli grave, iar totul este un imens complot al companiilor farmaceutice.

Boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării. În Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03%, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită de tip A, deci nu se justifică vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România, unde s-au înregistrat doar câteva sute de cazuri!”, se arată în acel pliant.

„Întrebări fără răspuns”

În paragraful unde sunt incriminate acţiunile companiilor farmaceutice şi ale statului român, autorii pliantului au ridicat o serie de întrebări la care nu au răspuns.

„De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental? Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şi femeile însărcinate vor fi afectaţi?”, sunt doar două dintre întrebările fără răspuns ridicate de Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni”.

Iniţiatorii mesajelor din pliant nu înţeleg, de asemenea, de ce vaccinarea este obligatorie „când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme”, iar etica medicală prevede că orice tratament trebuie urmat doar dacă există „consimţământul informat al pacientului”.

„Este o bombă mediatică de care beneficiază marile companii farmaceutice. Noi vrem să-i conştientizăm pe oameni ce implică folosirea unui vaccin care nu a fost testat pe piaţă. Eu personal nu îmi voi face acest vaccin, iar oamenii trebuie să ştie că nimeni nu-i poate obliga”, a completat medicul Mircea Puşcaşu.

Reprezentanţii DSP Suceava aşteaptă reacţia Ministerului Sănătăţii

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, medicul Ludovic Abiţei, a declarat că este la curent cu apariţia pliantului şi cu conţinutul său.
„Am informat Ministerul Sănătăţii şi aşteptăm un punct de vedere oficial. Personal cred că aceşti bani puteau fi folosiţi în scopuri mai bune şi recomand populaţiei să se vaccineze. Cred în tratamentele pe care sistemul medical le promovează”, a precizat Abiţei.
Întrebat despre faptul că pliantul este promovat de medici, în frunte cu preşedintele Fundaţiei „Sfinţii Martiri Brâncoveni” Suceava, şeful DSP Suceava a replicat: „Sunt medici şi medici”.
Medicul Ludovic Abiţei a admis că vaccinul nu ar putea fi eficient pentru toată populaţia, dar a menţionat că în medicina preventivă se lucrează cu mase mari de oameni şi că timpul va decide corectitudinea măsurilor ce se doresc a fi implementate în cazul prevenirii gripei AH1N1.

medic Mircea Puscasu:

Un link despre ce spunea Streinu Cercel despre gripa aviara, in 2006.
Cum ca vor muri 2 milioane de romani, etc.
http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html

Dati mai departe.

4 responses to “Pliante împotriva vaccinului gripei porcine, distribuite în tot judeţul SUCEAVA

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » PATRIEI MAI MULT VACCIN – SI DE IMPORT! / IN TURCIA ADEVARUL NUD DESPRE VACCINURI ESTE ROSTIT DE OFICIALII DE RANG INALT! (Stiri 4-5 nov. 2009)

 2. OMS si NOUA ORDINE MONDIALA condusa de un pumn de familii (Rockfeller, Rothchild, etc.) care detin multa putere de multe generatii, au concordat un plan pentru a reduce populatia Terrei de la 3 la 5 miliarde de locuitori pana la sfarsitul urmatorilor zece ani. „Potrivit informatiilor americane, de acum si pana in 2015, aproape 3 miliarde de persoane vor fi in plus”, planeta noastra asteapta deci o suprapopulare. „Activarea” a diversi virusi care ar putea sa duca si la o moarte in masa este o strategie destinata sa „reduca populatia planetei” a declarat M. Ivachov.
  O jurnalista pe nume Jane Burgemeister ajunsa la cunostiinta acestui plan, recent a facut recurs impotriva OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), ONU, Barack Obama (Presedintele Statelor Unite), David de Rothschild (bancher),David Rockfeller (bancher), George Soros (bancher), Werner Faymann (Cancelarul Austriei) si altii, acuzandu-i ca vor sa comita un genocid de masa.
  Aceasta acuza este urmarea unei alte proceduri judiciare pe care jurnalista a intentat-o in aprilie 2009 impotriva societatilor farmaceutice Baxter si Avir Green Hills Technology, pe care le retine responsabile de a fi produs vaccinul impotriva gripei aviare, pentru a provoca in mod deliberat o pandemie si a se imbogati in acelasi timp.
  Autoritatile romane au afirmat ca acest vaccin este obligatoriu (apoi au cerut acordul fara informare). Ministrul Bazac afirma public „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.
  Alte tari au respins vaccinul ori prin medici ca in Germania, ori prin politicieni ca in Polonia si Turcia.
  Ministerul Sanatatii poate fi dat in judecata pentru aceasta strategie paguboasa, reactionand pripit , disproportionat si suspect de partinic in favoarea producatorilor de vaccinuri. Cum poate justifica comanda de 5 milioane de vaccinuri din banii publici, efectuata in momentul in care in Romania erau doar in jur de 400 de suspecti de gripa AH1N1, toti cu simptomatologie usoara? Prin ce calcule au obtinut “specialistii” cifre enorme precum 20.000 de morti? Pentru ca mai apoi sa modifice cifrele dare le ramand la cote aberante (3.000-6.000 de morti) pentru a creea panica si a forta acceptarea vaccinului de frica .

  Recent Romania cumpara (tot din banii publici) 500.000 de doze de vaccine de la Glaxo, pentru copiii intre 6 luni si 6 ani. Ne asigura “specialistul” Cercel ca sunt sigure, eficiente etc. In realitate vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal. Scrie asta in descrierea oficiala a produsului de pe propriul site al Glaxo, la pagina 1 si la pagina 13, aici:
  http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf

 3. Vaccinul antigripal costă 4 lei (40 000 lei vechi) şi este produs în România. Nu cred că e mare afacere pentru producător. Pentru finanţator (pacient) da, e mult mai ieftin să plătescă un vaccin decât un tratament după ce s-a îmbolnăvit.

  Situaţia din România, luni, 4 ianuarie 2010: 5.750 de cazuri din care 63 decese datorate virusului AH1N1 (gripa porcină).
  http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6782360-ministerul-sanatatii-alte-42-cazuri-noi-gripa-virus-ah1n1-ultimele-24-ore-trei-persoane-murit.htm
  O parte din „vină” o poartă rudele şi prietenii lor, care, nevaccinaţi fiind, au transmis boala…

 4. Daca vei arunca aceasta chemare a Domnului Isus catre viata sa
  stii ca intr-o zi vei regreta pentru ca nu ai ales sa accepti
  realitatea Biblica. http://www.crestinul.ro/iadul.htm
  Dumnezeu ne iubeste si L-a dat pe Singurul Sau Fiu pentru noi
  pacatosii , cereti iertare pentru pacatele tale si vei fi salvat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s