Pandemia Sclavilor : „Sfantul” Vaccin si efectele neconsiderate

Mass media este la ordin si nu prea scapa informatii despre efectele adverse si decese. De ce se intampla asa puteti vedea aici si aici, sursa este de pe The Flu Case .

Ziarele din SUEDIA au incetat sa publice date despre decese; persoanele fizice au inceput insa sa relateze pe bloguri despre ceea ce se intampla cu prietenii lor. Persoana care a scris ieri mesajul, a confirmat informatiile in link-ul de mai sus.

Tocmai am primit acest email de la o colega!

Buna Zarah, sper ca esti bine:)

Stiu ca ai lucrat pentru a informa despre vaccinuri si continutul lor. Am vorbit ieri cu o prietena care era complet devastata. O prietena a sa s-a vaccinat ( era gravida) si a inceput sa se simpta foarte rau la scurt timp [dupa vaccinare]. Lucrurile s-au inrautatit atat de mult incat inima ei s-a oprit si a murit. Nu s-a dovedit ca este vaccinul [cauza], dar este in mod evident suspectat, avand in vedere ca s-a simtit rau dupa un timp atat de scurt dupa vaccinare. O alta prietena a mea s-a vaccinat si era si ea gravida. Femeia a ajuns ieri la spital cu hemoragie severa. Si asta tot la scurt timp dupa vaccinare . Este cam de speriat situatia asta.

Si Norvegia are un deces „nelegat” de vaccin, o englezoaica de 20 de ani care a murit la Oslo, la 3 zile dupa vaccinare. Evident si autoritatile norvegiene au pornit tot cu vaccinarea persoanelor din grupele de risc iar despre fata se spune ca avea o problema cardiaca.

Irlanda de Nord: La cateva ore de la vaccinare, un baiat internat de urgenta in spital

In articol se povesteste despre reactiile adverse suferite de un copil cu nevoi speciale, vaccinat cu vaccinul pandemic Pandemrix (GSK). La mai putin de 24 de ore, copilului i-a fost atat de rau incat a trebuit internat. Dupa ce au citit , au auzit in mass media despre stirea ca 4 copii cu conditii similare fiului lor au murit din cauza gripei porcine ( asa sustineau relatarile) , parintii au decis sa-si vaccineze copilul impotriva gripei A/H1N1 -2009.

La inceput au fost durerile bratului vaccinat, apoi au aparut febra, tusea. Pe parcursul noptii copilul a spus ca se simte rau. Au plecat spre spital si pe drum au aparut spasmele. Cand au ajuns la spital copilul nu putea sa-si indoaie degetele, devenise incoerent, somnolent.

Tratamentul din spital a imbunatatit starea adolescentului suficient cat sa fie externat. Apoi a inceput marea balbaiala:

.. la cateva ore dupa intoarcerea acasa, familia a primit un telefon de la Agentia Publica de Sanatate.

„Ei au spus ca Rhys s-ar putea sa fi avut gripa porcina atunci cand era in spitalul Antrim, dar apoi au spus ca nu are [gripa] si probabil baiatul a suferit reactii adverse din pricina injectiei, desi au adaugat ca nu pot fi siguri” a declarat d-na Fletcher (mama baiatului).

“un pic inainte de 11.00 pm am primit un telefon de la un doctor al Agentiei Publice de Sanatate care dorea sa discute simptomele lui Rhys. Au sunat din nou dupa 11.10 pm si mi-au cerut sa-l aduc pe Rhys la Daldriada pentru a fi testat pentru gripa porcina, dar le-am spus ca nu am de gand sa-l duc nicaieri la acea ora din noapte.

Au revenit ceva mai tarziu si au spus ca nu-i urgent, il putem aduce dimineata, dar am refuzat. Le-am spus ca eu credeam ca persoanele suspectate de gripa porcina nu ar trebui deplasate la spital si ei au spus ca ar fi ok, l-ar putea examina intr-o camera separata.”

Pana la urma, duminica a fost trimisa o asistenta medicala care a prelevat probe de la baiat. Mai tarziu au primit un telefon care le spunea ca baiatul a avut gripa porcina”. Acum este in tratament cu Tamiflu.

Departamentul de Sanatate a spus ca nu poate comenta asupra problemelor operative, iar Agentia Publica de Sanatate nu a raspuns.

Germania – un barbat de 30 de ani a suferit o reactie adverse ce i-a pus viata in pericol si a fost spitalizat dupa administrarea vaccinului impotriva virusului A/H1N1 Pandemrix (GSK). Dupa administrarea vaccinului, pacientul s-a plans de greata, tremuraturi si respiratie neregulata. Tensiunea sa a scazut rapid. Pacientul a fost tratat si a parasit spitalul in aceeasi zi. Medicul care l-a ajutat a declarat:

„In the ordinary vaccination, I have not seen such an overreaction” says Wittig, who for ten years vaccinated against seasonal flu. „It seems to me that the H1N1 funds are not quite as safe as the conventional vaccine” says Wittig.

====

In textele de mai sus am subliniat unele aspecte in mod intentionat:

1. Este clar ca exista o politica ce limiteaza accesul publicului la situatia reala legata de efectele adverse ale vaccinurilor pandemice. Acum este accesibil si documentul care arata ce are voie si ce nu are voie sa comunice un guvern cetatenilor sai referitor la vaccinurile autorizate si netestate dar distribuite populatiei, incepand cu grupele de risc – persoane cu diverse boli, gravide, etc.

2. Propaganda stabilimentului medical promoveaza de ani buni o mare poveste in care zmeul este gripa ce omoara mii de oameni pe an. Problema este ca acest zmeu nu-i zmeu. Detalii aici la pagina 15; ceea ce se raporteaza ca mii de decese (in SUA) din cauza gripei „sunt mai mult PR decat stiinta” ( sau aici in romana) sunt cifre cumulate, gripa plus pneumonii, desi nimeni nu stie daca acele pneumonii au vreo legatura cu gripa . Nici in Romania situatia nu este diferita. Daca ne uitam la un raport dintr-o saptamana a anului trecut ( la alegere  .. un exemplu aici sau aici pentru ultima saptamana afisata ) se vede clar ca problemele sunt in zona pneumoniilor si IACRS-urilor ( infectii acute ale cailor respiratorii superioare) si numarul cazurilor de gripa este cu mult mai mic.

3. La inceputul campaniei din Suedia, in data de 22 octombrie, agentia responsabila cu medicamentele publica intr-un raport un tabel cu tipul reactiilor adverse aparute in urma vaccinarii cu Pandemrix. Tabelul arata ceva extrem de interesant: 20% dintre reactiile adverse sunt la nivel de sistem nervos central (afectarea starii de constienta, ameţeli, oboseală, dureri de cap , stare de confuzie, leşin. )  si restul reactiilor sugerau clar o reactogenitate mare, lucru recunoscut si de oficiali. Din pacate nici macar aici nu s-a spus cate doze au fost administrate ci s-a mentionat numai cifra de distributie ( adica numarul de doze expediate catre locatiile de vaccinare) si nu se poate stabili cat de reactogen este vaccinul. In rapoartele din 29 octombrie acest tip de raportare dispare si este inlocuit de geralitati, fara date precise .. ceea ce este ciudat. In data de 29 octombrie 2009 apar informatii despre cca 700 de rapoarte de reactii adverse si urmatoarele comentarii:

Este important sa subliniem urmatoarele:

 • Rapoartele descriu reactiile care au aparut si sunt conectate direct cu administrarea vaccinului.
 • Reactiile pot fi cauzate de vaccin dar pot sa fie si semne ale bolilor pe care pacientul le are [provocate] de la alte vaccinari. [!!!!]
 • Numai dupa ce rapoartele sunt analizate cu atentie, putem comenta despre o posibila relatie cauzala cu vaccinul.

Recunosc ca am avut dubii referitor la traducerea pe care am primit-o ( suedeza – engleza ) .. pana acum nu am vazut nici o declaratie oficiala care sa spuna ca pacientii pot avea diverse boli cauzate de vaccinuri. Dar, se pare ca traducerea primita este ok.

Din nou, NU se mentioneaza cate doze au fost efectiv administrate si se spune numai despre dozele distribuite. Evident, diferenta poate fi imensa; daca s-au distribuit 1.5 milioane de doze dar au fost injectate doar 100.000 de vaccinuri, atunci toate cifrele legate de rapoartele cu efecte adverse, decesele, capata o cu totul alta dimensiune.

3. Ceea ce s-a spus peste tot, cu OMS in frunte, a fost ca noile vaccinuri cu adjuvantii vestiti ( MF59 si AS03 – ce contin scualena ) sunt sigure si fara probleme, ca exista studii care arata ce de folos sunt omenirii si ca nu exista efecte adverse speciale. Au mers pana la a recomanda vaccinurile netestate pentru adminsitrare copiilor de la 6 luni in sus sau femeilor gravide,  persoanelor imunocompromise si persoanelor imunocompetente cu boli cronice ( i.e. boli cardiovasculare cronice, boli pulmonare cronice sau diabet zaharat, bolnavi cu alcoolism, boli hepatice cronice sau pierderi de LCR, etc etc).

In data de 23 octombrie 2009,  in Medical Microbiology and Immunology /Springerlink  apare un editorial scris de Sucharit Bhakdi1 , Karl Lackner2 and Hans-Wilhelm Doerr3 intitulat „Posibilele pericole ascunse ale vaccinarii in masa impotriva gripeiA/H1N1: au fost oare riscurile cardiovasculare bine evaluate? „

Ce anume spun oamenii de stiinta? Simplu – atrag atentia pericolelor ignorate legate de adjuvantii AS03 si MF 59 folositi  vaccinurile pandemice din Europa.

Dovezile din experimentele pe animale in conjunctie cu datele epidemiologice clinice indica faptul ca, indiferent de cauza, stimularea sistemului imunitar poate accelera aterogeneza. Administrarea vaccinului antigripal cu adjuvanti persoanelor ce prezinta riscuri poate agrava evolutia unei boli aterosclerotice cu toate consecintele clinice. [n.tr.  exemple: cardiopatie ischemica, infarct miocardic acut, accident vascular cerebral, arteriopatie obliteranta periferica etc etc ]

Aceleasi riscuri pot fi valabile si pentru alte boli propagate prin dereglarea macanismelor sistemului imunitar. Studiile clinice legate de siguranta vaccinurilor nu au luat in considerare , in mod specific, aceste posibile efecte adverse grave si  aceste efecte adverse grave pot sa apara in mod neasteptat in cazul unei vaccinari in masa [a populatiei].  […]

MF59, un adjuvant ce contine scualena si al carui mecanism de actiune este inca putin inteles, pare sa tinteasca monocitele, celulele macrofage si dendritice prin mecanisme distincte [..]. MF59 induce aparitia celulelor macrofage la locul injectiei si pare sa promoveze preluarea antigenului de catre celulele macrofage si dendritice. […] Vaccinul antigripal cu MF59 ca adjuvant a fost administrat copiilor dar exista extrem de putina experienta cu administrarea catre gravide. [..] AS03 este un adjuvant similar MF59. In plus fata de scualena, vaccinul [produs de GSK ] contine detergentul non-ionic polysorbate 80 (Tween 80), ale carui proprietati farmacochinetice si proprietati imunologice nu sunt descrise, precum si alfa-tocoferol. Studii legate de vaccinarea cu vaccinuri ce contin AS03 a copiilor sau femeilor gravide nu au fost publicate. Studiile in curs de desfasurare sunt pentru copii cu varsta intre 3 si 17 ani. […]

In timp ce posibilele riscuri legate de vaccinare [cu vaccinurile ce contin acesti adjuvanti] au fost subiectul unor discutii fara sfarsit, un potential risc nu a fost inca analizat in mod adecvat si asupra acestuia dorim sa atragem atentia aici. Este general acceptat ca mecanismele imunopatologice determina boli cronice de natura atat de diversa  incat nu a existat un numitor comun pana la dezvoltarea imunologiei moderne. [..] Acum este cunoscut ca mecanismele imunitare innascute, nespecifice rivalizeaza cu imunitatea adaptativa in alimentarea patologiei unora dintre cele mai raspandite boli ale omenirii, inclusiv ateroscleroza,  boala inflamatorie intestinala, bolile demielinizante si artrite aseptice.1 [..]

Un aspect de prim interes este legat de intrebarea daca astfel de procese [ de ateroscleroza] pot fi influentate de evenimente imunologice aparent fara legatura. [..]

Acest concept de pagube colaterale generate de mecanismele imunitare a aparut in urma experimentelor. De exemplu, iepurii expusi unei diete bogate in colesterol au fost injectati cu o doza scazuta de endotoxina ce a cauzat cresteri ale temperaturii corpului de numai 1°C au dezvoltat leziuni aterosclerotice in mod clar mai extinse decat grupurile de control [10]. Si asta este in mod particular relevant in contextul prezent, pentru ca subliniaza faptul ca stimulareamacrofagelor accelereaza aterogeneza in absenta oricarei infectii [1011]. [..]

Aceste cateva exemple ar trebui sa fie suficiente sa arate ca, in orice stadiu, vaccinarea determina trecerea macrofagelor in faza inflamatorie, iar efectele asupra aterosclerozei sunt greu de prezis  si evenimente clinice acute se pot precipita. Cauzele ar putea fi adjuvantul sau alt ingredient, o combinatie a celor 2 sau orice alt eveniment inflamator provocat de injectarea intramusculara a vaccinului.

Avand in vedere aceste aspecte, apare o intrebare inconfortabila si anume daca exista date clinice care sa arate ca aceste ingrijorari sunt fara obiect. Raspunsul simplu este NU. Desi milioane de indivizi au fost vaccinati cu vaccinul antigripal ce contine adjuvant date referitoare la intrebarile anterioare nu au fost sistematic urmarite. De asemenea, studiile facute pentru vaccinul H1N1  nu au dresat si nu puteau sa adreseze aceste intrebari. Astfel de studii ar fi trebuit realizate pe indivizi cu astfel de factori de risc identificati si obesrvatiile ar fi trebuit realizate pe perioade lungi de timp. aceeasi perioada de timp ar fi trebuit considerata si pentru indivizii tineri care vor fi expusi in mod repetat vaccinurilor cu adjuvanti pe parcursul anilor sau deceniilor. Aceste pericole nestiute ce pot aparea ar trebui sa fie evidente. In plus fata de toate acestea, vaccinul [pandemic] produs de GSK cu combinatia sa noua de adjuvanti si aditivi nu a fost niciodata administrat unui numar mare de persoane.[..]

References


6 responses to “Pandemia Sclavilor : „Sfantul” Vaccin si efectele neconsiderate

 1. Refuzati vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo!
  Informati-va pe cei apropiati de acest vaccin cumplit!
  Dati mai departe!

  Vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo, este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal.
  Scrie in descrierea produsului de pe siteul oficial glaxo. In paginile 1 si 13.
  http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf

  Squalena produce reactii autoimune la injectarea sa atat la oameni, cat si la animalele de laborator. Squalena este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi, glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesteron). Squalena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de squalena apar anticorpii la squalena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tuturor proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii, GBS(Guillain–Barré syndrome), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.
  (cititi mai mult despre squalena aici
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx)

  Timerosalul este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur. În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1%) când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).
  Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?
  (vedeti mai mult despre mercur, vaccinuri, autism si agenda mondiala de vaccinari aici
  http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en#)

  Feriti-va copiii de acest vaccin otravit!
  Dati mai departe.

 2. Pingback: Pandemia Sclavilor: Italia – Bari – Te vaccinezi pentru nou gripa si mori « Nostrabrucanus

 3. Pingback: Pandemia Sclavilor: “Sfantul Vaccin”, copiii, femeile gravide si cele 400 de coincidente necesare – 2 « Nostrabrucanus

 4. Pingback: Pandemia Sclavilor: „Sfantul” boier Vaccin si „taranul” Placebo « Nostrabrucanus

 5. Pingback: Propaganda vaccinului mortii se relanseaza in forta, acum si CU SPRIJINUL PATRIARHIEI!/ Preot ortodox marturisitor ucis in Rusia (Stiri 20 nov. 2009)

 6. Pingback: Pandemia Sclavilor: „Sfantul” boier Vaccin si „taranul” Placebo | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s