Pandemiile inventate ca strategii de „Disease Mongering”?

SURSA: Blogul NU VACCINURILOR

Pandemiile inventate ca strategii de „Disease Mongering”?

Noi vaccinuri pandemice pentru „noi bolnavi”. Iata medicarea societatii.

Marcello Pamio – 2 octombrie 2009

Pandemrix (porcina), Prepandrix (aviara) si Focetria (porcina):acestea sunt numele vaccinurilor pandemice, aprobate in Europa. Britanica GlaxoSmithKline si elvetiana Novartis, multumesc bineinteles Agentiei Europene a Medicamentului, (EMEA- „European Medicines Agency”) – Instrumentul principal in mainile lobbies farmaceutice – pentru a fi dat via libera acestor noi „otravuri”.

Decizia importanta a fost luata de catre „Comitetul pentru produse medicinale pentru uz uman” (C.H.M.P. „Commitee for Medicinal Products for Human Use”). Chiar daca stirea este recenta ( 25 septembrie 2009) si priveste sanatatea a sute de milioane de persoane, nicio mass-media nu a dat o binemeritata importanta.

Atentie, pentru ca nu vorbim despre ridicola gripa porcina si/sau sezoniera, sau despre noua-vechia cunostiinta aviara (citeste articolul „Teoria originii virale a bolilor”).

Problema serioasa de fapt nu sunt pandemiile inventate (Antrax, Sars, Aviara, Porcina, etc.) de catre establishment medico-stiintific, ci „remediile” lor: medicamentele-vaccinuri-otravuri.

Nu intamplator epoca noatra este una marcata de „Disease Morgering”, („tranformarea bolii in marfa”, „crearea bolii”) adica de acea criminala operatiune de Marketing nemilos, menita sa creeze tocmai adevarata boala (a se vedea hipercolesterolemia, osteoporoza, epidemii, pandemii, etc.) si sa medicalizeze aspectele normale ale vietii (graviditatea, nasterea, menopauza, batranetea, etc.) cu dublul obiectiv de a vinde medicamente pe de-o parte si de a avea controlul oamenilor pe de-alta.

O persoana bolnava (chiar si daca obiectiv este sanatoasa) NU este o persoana libera.
O persoana care nu este libera este usor manipulabila…

Cum are loc aceasta „Medicalizare a societatii”?
In 25 iunie 2005 acelasi B.J.M. „British Medical Journal” (jurnalul castei halatelor albe britanice) lanseaza alarma <>.

Ce semnifica aceasta alarma?
Inseamna ca grupurile de interese ale magnatilor farmaceutici cu sprijinul institutiilor sanitare internationale continua sa coboare valorile de „normalitate” (presiune arteriala, colesterol, trigliceride, glicemie, densitatea oaselor, etc.) pe de-o parte si sa ridice „Screening”-ul de masa pe de alta parte, facand sa treaca drept „bolnavi” milioane de oameni, in realitate sanatosi! Aceste persoane sanatoase, cu complacerea/ ignoranta medicilor, vor fi „tratate” cu medicamente si/sau otravuri, intoxicandu-le si facand sa devina cu adevarat bolnave.

Tehnic acest lucru se petrece in 3 faze:

1) „PLANUL CANTITATIV”: COBORAREA PRAGURILOR
Iata cateva exemple:

Trigliceride:
– Valoare „normala” in iunie 2003: 200mg/dl (2,3 mmol/l)
– Noua valoare „normala” (iulie 2003): 150mg/dl (1,7mmol/l)
Inseamna ca la sfarsitul lui iunie 2003 cei care aveau trigliceridele de la 150 mg/dl la 200mg/dl erau sanatosi si de la intai iulie bolnavi! continuarea aici

One response to “Pandemiile inventate ca strategii de „Disease Mongering”?

  1. Pingback: Propaganda vaccinului mortii se relanseaza in forta, acum si CU SPRIJINUL PATRIARHIEI!/ Preot ortodox marturisitor ucis in Rusia (Stiri 20 nov. 2009)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s