QUIBONO : Profeţia impostorilor

Titlul original si locatia: Profetia impostorilor

Autor: Quibono

Profeţia impostorilor

Sursa 1: http://www.nexus-magazin.de/ausgaben/nexus-magazin-25-oktober-november-2009

Magazinul „Nexus“, ediţia în limba germană;

Sursa 2: Thomas Hein, Wolfsheim

Sursa 3: http://www.arznei-telegramm.de

Un virus se răspândeşte! Cu viteza vântului! Ba chiar a luminii! Un virus ucigător! În toată lumea! Global adică!

Nu există scăpare! Zeci de mii de oameni s-au molipsit deja!

Iar simptomele sunt dramatice! Oamenii strănută, tuşesc. Unora le curge nasul! Unii chiar  trebuie să rămână acasă!

Chiar mai multe zile!

Intervin în forţă trupele speciale de mascaţi, înarmate cu siringile din dotare!

Se fac razii prin tramvaie, vânându-se virusurile blatiste, care se ascundeau printre paşnicii cetăţeni cu abonamente de vaccinare legale.

A început apocalipsa zilnică! Pandemia anuală!

Din fericire, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (Doamne, ce ne-am face fără ea!) reacţioneză imediat. Schimbă criteriile pentru declararea pandemiei, şi culmea, chiar  declară o pandemie! Şi tot din fericire, guvernele care ne conduc, prevăzătoare, şi la sfatul inteligent şi dezinteresat al concernelor  farma, care conduc guvernele care ne conduc, au achiziţionat cu banii plătitorilor de impozite (adică ai tăi şi ai mei), vaccinuri dubioase făcute la repezeală din timp, pentru a salva omenirea de la dispariţie şi clasa muncitoare de la guturai.

Cu toate forţele reunite, se declanşează acţiunea: „Acum ori niciodată, să-nţepăm naţiunea toată!“

Acesta este pe scurt scenariul groazei, din noua capodoperă de succes a studiourilor din Bolywood,

„Profeţia impostorilor“ (partea a doua a celebrului film „Outbreak“)

O producţie a Studiourile OMS – Bolywood

Scenariul: Baxter GSK Novartis

Regia: Chang Fukuda

Muzica: Pigs on Wings

Montaj: CDC

În rolurile principale: Sir Roy Anderson, Şir Adrian Stăpânul Belciugelor, Ab Osterhaus (Olandezul zburdător), grupul „Şpaga,Ţeapa şi Lopata“, Robert Koch, Paul Ehrlich, taraful „Vaccinaţii din deal“ şi ansamblul de amatori „Virologii ghicitori în stele“.

Special Guests : Nostradamus reînviatus, Pasteur Turbatus şi AAAA/H183745 N470364- varianta Cocârlaţi

Vă mai aduceţi aminte „Dinner for one“, clasicul film de Revelion? Majordomul o întreabă pe stăpână:

„The same procedure as last year?“. Iar ea răspunde: „The same procedure as every year!“ (Aceiaşi procedură ca anul trecut? Da, aceiaşi ca în fiecare an!)

Acuma, să nu fim răi. Nu chiar fiecare an, deşi mă aştept în curând şi la aşa ceva, având în vedere lăcomia unora. Dar în mod sigur la câţiva ani odată (ritmul actual se pare că este de 3 ani) OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii)ne fericeşte cu câte un scenariu apocaliptic, cu câte o nouă pandemie. Totul pregătit cu grijă, din timp, în strânsă colaborare cu marile concerne farma. Ultimele trei? SARS, gripa aviară şi acuma gripa porcină!

Predicţiile şi prorocirile organizaţiilor, organismelor şi organelelor care se îndeletnicesc cu sănătatea (financiară a lor, probabil) sunt de fiecare dată umflate peste măsură şi se dovedesc a fi neruşinat de false!  Culmea este că omul obişnuit nu s-a săturat încă de gogoşile astea şi le mai înghite încă.

Tom Jefferson, expert în gripă de la Cochrane Collaboration, care evaluează toate studiile pe tema gripei, a declarat nu cu mult timp în urmă într-un interviu: „Este o nebunie, câte catastrofe ne bagă sub nas în fiecare an experţii în gripă. Până în prezent nici una dintre ele nu s-a adeverit câtuşi de puţin!“ El atrage atenţia în continuarea interviului, asupra faptului că s-a creat o maşinărie uriaşă, monstruoasă, care funcţionează deja de la sine, şi care nu are nevoie decât de un micuţ virus aparent mutant, ca să declanşeze scenarii pandemice groaznice şi caraghioase în acelaşi timp.

În acest context nici nu mai poate să mire pe nimeni faptul că Margaret Chang & Co. (OMS) a modificat criteriile declanşării situaţiei de „pandemie“ (treapta a şasea de alarmă epidemincă) în conformitate cu… necesităţile concernelor farma, tocmai în momentul în care a izbucnit criza financiară pandemică, din cauza căreia pe câţiva mexicani si texani i-a apucat strănutatul.

(Nota Qui bono: Ma simt obligat în acest moment să spun următoarele: desigur ca au existat persoane care au decedat ca urmare a unor afecţiuni respiratorii! A considera însă acest lucru (nediferenţiat) ca fiind o „pandemie de gripă porcină“, fără a ţine cont de celelalte circumstanţe pe care vom avea ocazia să le enumerăm în continuarea acestui material, este un lucru neserios,ba chiar periculos. Cum sunt etichetate aceste decesuri ca fiind „gripă porcină“, se va arăta mai jos, aşa încât remarcile ironice, nu se referă la acele persoane care din nefericire, au decedat, ci la felul cum aceste lucruri sunt mistificate şi folosite fraudulos de către o parte <majoritară> a organizaţiilor de sănătate, politicienilor, medicilor, mass-mediei şi nu în ultimul rând, de către concernele  farma.)

Conferinţa Miniştrilor Sănătăţii din cele 16 landuri germane, consemna la 25.06.2009, în legătură cu schimbarea definiţiei pandemiei, următoarele:

„Definiţia pandemiei bazată pe criterii  geografice de răspândire a unui agent patogen nu este portivită. Un criteriu hotărâtor trebuie să fie potenţialul periculozităţii prin rata de infectare (transmitere) mare în corelaţie cu simptomele grave ale evoluţiei bolii.“

Dar bineânţeles că OMS nu a luat în consideraţie astfel de… mărunţişuri! Din ce cauză oare? Are industria farmaceutică o influenţă atât de mare asupra OMS şi a institutelor naţionale de epidemiologie? Păi, să vedem cum se prezintă situaţia în Germania. Institutul Robert Koch, în cadrul gripei sezoniere de fiecare an (şi asta deoarece gripa este o afecţiune care trebuieşte raportată de către medici Institutului) a anunţat pentru anul 2008 un număr total de 14.851 de cazuri de gripă (îmbolnăviri) în Germania. Grupul de lucru „Gripa“ care este parte componentă a Institutului Robert Koch, anunţă însă că în medie, în fiecare an decedează în Germania din cauza gripei între 8.000-11.000 de persoane. Ori, dacă vom corela aceste două cifre, ambele provenind din „ograda“ Institutului Robert Koch, rezultă că 2 din 3 bolnavi decedează ca urmare a unei gripe (reţineţi, sezoniere, normale, de fiecare an). Conform acestor date, nu ar trebui să mai fie în Germania nici o persoană în viaţă, ştiut fiind faptul că un om se îmbolnăveşte de câteva ori de-a lungul vieţii sale, de gripă! Şi, ciudat, tot oficial se spune că rata mortalităţii datorate gripei este de un caz la o mie de bolnavi!

Rezultă că, ori conform primei cifre (14.851) ar trebui să avem 15 decese pentru anul 2008, ori că luând în considerare a doua cifră (8.000-11.000  de decese) ar rezulta ca numărul total al bolnavilor de gripă în anul 2008 în Germania a fost de 8 până la 11 milioane! Ceea ce este total hilar. (Nota Qui bono: Acuma înţelegeţi de ce nu pot avea decât o atitudine ironică la adresa acestei „porcării“ gripale? Mai minte omul, dar nici chiar în halul ăsta! Şi aici să ne aducem aminte de exact acelaşi mod de a socoti complect pueril al lui Streinu-Cercel, care afirma că doi oameni dintr-o sută vor muri de gripă în România, adică vre-o 420.000 din 21 de milioane de români, după matematica de grădiniţă a respectivului responsabil cu sănătatea naţiunii! )

Cum poate oare fi posibil ca instituţii care se pretind serioase să publice, oficial, astfel de cifre falsificate grosolan? Institutul RK pretinde că cifrele sale sunt atât de mici (?) deoarece se bazează doar pe cazurile confirmate prin teste de laborator, în timp ce datele prezentate de Grupul de lucru „Gripa“ se bazează pe absolut toate cazurile raportate de medici, în care de multe ori sunt cuprinse afecţiunile căilor respiratorii la modul general, fără o confirmare „în laborator“ a prezenţei virusului gripal. Adică la fiecare grup de lucru, câte 3-4 Ghiţă Pristanda (2 la Primărie, 2 la Şcoala de fete….).

Dar ce credeţi, că Institutul Robert Koch e singur pe lume. Ei bine, nu. În Germania mai avem, Slavă Domnului, şi Institutul Paul Ehrlich (care se ocupă cu aprobarea medicamentelor şi vaccinurilor, printre altele). Iar Johannes Löwer, preşedintele acestui Institut, ştie mai bine decât ceilalţi la un loc, şi vine cu propriile cifre. Astfel, în interviul acordat emisiunii de dimineaţă a postului central de televiziune ARD, vorbeşte de „mai multe zeci de mii de morţi“ în fiecare an. Fără alte detalii, că n-avem timp de pierdut cu prostii.

Ori, dacă (presupunem noi) preşedinţii acestor institute sunt oameni inteligenţi şi calificaţi, şi totuşi îşi riscă obrazul şi renumele cu astfel de „făcături“ de statistici, nu putem să ne gândim decât la faptul că industria farmaceutică plăteşte atât de bine, încât merită să te faci de „cacao“!

Bun, hai să zicem că aşa-s nemţii, excroci, corupţi, în fine, nu ca noi. Care este însă raportul dintre OMS şi baronii concernelor farma? La OMS există de asemenea un „Grup de lucru Gripa“ (Grupul de consfătuire strategică a experţilor în imunologie), care este cunoscut sub iniţialele SAGE. În acest „Grup de lucru“ sunt prezenţi o serie de experţi importanţi din diferite ţări dezvoltate, precum şi reprezentaţi ai concernelor farma. Astfel profesorul Sir Roy Anderson, membru marcant al SAGE din Anglia, este în acelaşi timp membru (plătit, cu salariu) în Consilul de conducere al firmei GlaxoSmithKline, care produce medicamentul Relenza, recomandat călduros de OMS, precum şi a unuia dintre vaccinurile contra gripei porcine, de asemenea foarte „fierbinte“ recomandat, tot de OMS (Pandermix). Iar ceea ce se petrece în mare la OMS, se petrece în „ceva mai mic“ la Institutele Robert Koch şi Paul Ehrlich. Este ca şi cum experţii antidroguri de la poliţie ar fi în acelaşi timp şi şefi mafioţi traficanţi de droguri!

Nostradamus, Rasputin şi Mama Omida la un loc

În mod ciudat, la doar câteva zile după anunţarea izbucnirii unei epidemii de gripă în Mexic, Sir Anderson al nostru a prorocit declanşarea unei pandemii de gripă porcină, informând în acelaşi timp că există şi mijloace terapeutice împotriva unei astfel de pandemii, şi anume medicamentul Relenza şi vaccinul Pandemrix, ambele produse de… de… exact, de GlaxoSmithKline, unde are dânsul un scaun rezervat în consiliul de conducere. Nu vi se pare ciudat? Faptul că membrii comisiei SAGE deţin posturi, salarii sau pachete de acţiuni la diferite concerne farma, este un fapt ştiut de mult timp. (Nota Qui bono: Şi acuma vă întreb încă o dată: consideraţi că este normal ca astfel de persoane să răspundă de sănătatea Dvs? Puteţi avea încredere în afirmaţiile şi hotărârile luate de astfel de indivizi, hotărâri care privesc DIRECT sănătatea Dvs? Vă puteţi oare imagina că, dacă astfel stau lucrurile la OMS, sau în Germania, ele stau exact la fel şi la noi, în România?)

Aţi fost oare curioşi să vă uitaţi la cursul acţiunilor concernelor GSK sau Novartis, înainte şi după izbuncnirea „marii pandemii gripale“? Uitaţi-vă, de curiozitate, dar aşezaţi-va mai întâi pe un scaun, să nu cădeţi!

Mai poate surprinde pe cineva faptul că rapoartele săptămânale date publicităţii de OMS par a fi scrise de şefii cartelelor farma? În „Pandemic (H1N1) 2009 briefing note 2“ în care OMS relatează despre întrunirea membrilor grupului SAGE din 13.07.2009, se poate citi următoarea frază: „Deoarece au fost folosite noi tehnologii la producerea vaccinurilor, tehnologii care nu au fost suficient verificate din punctul de vedere al siguranţei faţă de anumite grupe ale populaţiei, este foarte importantă o supraveghere cât mai bună a comercializării acestora.“ Exact! OMS vorbeşte despre comercializarea unor vaccinuri insuficient testate, pe care totuşi le recomandă, iar reacţiile şi efectele provocate de aceste vaccinuri asupra populaţiilor, vor fi evaluate de abea după desfăşurarea campaniei de vaccinare. Adică, mai pe scurt, suntem „cobai“ pe banii noştri! Când citesc o astfel de porcărie, parcă mă încearcă nişte frisoane gripale!

Şi asta nu este totul. Foarte multe guverne (ca de ex. cel american sau cel german) au aprobat dispoziţii şi legi care absolvă concernele producătoare de vaccinuri de orice fel de responsabilitate vis-a-vis de eventualele prejudicii aduse de aceste vaccinuri sănătăţii oamenilor. Adică, tot pe scurt, ne injectează cu ce vor ei, că de dat socoteală oricum nu vor da! Probabil că la americani încă mai persistă trista amintire a epidemiei de gripă porcină din 1976 (Fort Dix) în care au murit un soldat de gripă, precum şi 25 de persoane în prealabil sănătoase, dar care fuseseră vaccinate. Nemai vorbind de nenumăratele cazuri de îmbolnăviri cu sindromul Guillain-Barre. De unde rezultă că un vaccin este de 25 de ori mai mortal decât o gripă.

(Nota Qui bono: Dacă aceea a fost gripă, căci mulţi se îndoiesc de acest fapt).

La momentul respectiv, foarte multe persoane au cerut (şi chiar primit) despăgubiri pentru prejudiciile aduse sănătăţii lor. Ei, acuma aşa ceva nu se va mai întâmpla. Indiferent ce vei păţi, nu te va despăgubi nimeni!

Vaccinurile MOCA (mock-up)

Un alt aspect interesant îl prezintă producerea în sine a respectivelor vaccinuri. Germania a solicitat pentru sfârşitul lui Septembrie 2009, 50 de milioane de vaccinuri contra gripei porcine. Dar respectivul vaccin începuse a fi testat în diferite clinici abea la sfârşitul lui August (deci aprobarea pentru folosire nu fusese încă acordată), deci era practic imposibilă furnizarea acestei cantităţi la termenul dorit, ţinând cont şi de faptul că producerea unor astfel de cantităţi ar fi durat câteva luni de zile.

Intersându-ne la Institutul Paul Ehrlich, aflăm următoarele lucruri senzaţionale: „Întradevăr situaţia se prezintă astfel încât la sfârşitul lui Septembrie primele doze din cele 50 de milioane comandate (deci nu întreaga cantitate!) ne vor sta la dispoziţie. Este vorba de vaccinul Pandemrix de la GlaxoSmithKline, firmă care deţine pentru Pandemrix o aprobare a Comisiei Europene, ca vaccin „mock-up“, deci ca vaccin-mostră…

Actualele studii clinice se referă la un alt vaccin care deocamdată nu deţine aprobarea pentru folosire şi foarte probabil că nu va avea această aprobare până în iarna anului 2009-2010.“ (Nota Qui bono: Dar foarte probabil că va fi viitorul „mock-up“ pentru viitoarea pandemie, probabil a gripei caprei. Şi aici nu glumesc, olandezii şi-au măcelărit deja vreo 15.000 de capre care cică ar fi avut gripă şi ele, săracele. Gripă căprească! Vezi articolele din Ştirile Qui bono, despre Ab Osterhaus.)

Da, aţi citit exact, şi aţi înţeles bine. Vaccinul pe care-l primesc în poponeţ (pardon, braţ) nemţii nici nu este un vaccin contra gripei porcine, ci aşa, doar un vaccin la modul general, o mostră. Un vaccin moca (mock-up).

Este un fel de vaccin-blaco. Ca şi cum v-aţi punde semnătura pe o hârtie albă, pe care ulterior poate să fie scrisă orice fel de măscărie.

(Nota Qui bono: Adică aceste concerne pot produce orice le trăzneşte prin cap, şi nici măcar nu pot fi trase la răspundere pentru prejudiciile aduse sănătăţii oamenilor. Păi, cine-i nebun, n-are decât să se vaccineze,

că-i MOCA!)

Deci, dacă vaccinul mock-up a fost iniţial produs contra H5N1 (aviara) proteinele specifice acesteia vor fi pur şi simplu înlocuite cu proteinele specifice H1N1, şi gata vaccinul contra gripei porcine. Asta da rentabilitate economică!

Ceea ce nu se va schimba însă în vaccinul mock-up, sunt celelalte substanţe componente, printre care celebrul tiomersal. Cu proteinie H1N1 sau H5N1, egal, Tiomersalul este în toate formele prezent. Chiar şi în Cantgrip! Intoxicaţie plăcută, fără dreptul de a reclama despăgubiri ulterioare! Deci, în prima linie, gravidele şi copii mici să treacă, fuga marş, la vaccinare, ca să ne crească numărul cazurilor de autism! Dacă asta nu se cheamă crimă premeditată, nu mai ştiu cum se cheamă. Poate ştiţi Dvs?

Continuarea aici

Reclame

One response to “QUIBONO : Profeţia impostorilor

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GRIPA PORCINA IA O PAUZA PANA LA VARA (dixit Streinu-Cercel!), DAR NI SE DECLARA MULTE ALTE RAZBOAIE (Stiri 1-3 februarie 2010)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s