Vaccinurile Alba ca Zapada si copiii care nu valoreaza cat o masina

Uneori nu-mi vine sa mai scriu despre companiile farmaceutice, despre medicamente si vaccinuri si despre toate efectele adverse pe care medicina nu vrea sa le considere ci, mai degraba, se bucura ca exista, pentru ca are ce trata. Si nu-mi vine sa scriu pentru ca este dezarmant sa vezi tineri medici, studenti care invata aceleasi aberatii, nu citesc si mai ales nu-si pun intrebari, nu cerceteaza, nu citesc.

Dar ieri s-a intamplat o chestie faina. Am primit un email (pe mail-ul personal) de la un student la medicina. Email-ul continea o invitatie sa iesim la o cafea cu un grup mai mare. Si m-am dus la intalnire azi dimineata. 🙂 Am fost cam 15 persoane, din care 8 lucreaza in domeniu (2 studenti, 6 tineri medici dintre care 2 sunt pediatri), restul suntem pe langa domeniu, mai mult sau mai putin conectati. Si surpriza a fost de proportii, studentii si medicii discutau despre studiile care arata efectele adverse ale vaccinarii in cazul gravidelor, impactul suprapunerilor de peptide etc. Printre hartiile pe care le aveau in fata erau si sectiuni din studiul tradus de mine, sectiuni din alte studii traduse de o prietena buna, precum si alte studii in engleza plus o intreaga corespondenta cu cateva grupuri din universitati din alte tari. S-au vorbit multe, dar o sa ma opresc doar la 3 aspecte.

Primul ar fi ca exista multi medici romani care nu stiu engleza si nu au acces la studii. Ca urmare nici nu citesc altceva decat ceea ce le pune la dispozitie facultatea, cursurile publicate in Romania sau companiile farmaceutice.

Al doilea aspect este ca „e periculos sa spui altceva decat versiunile oficiale, ca te lasa astia fara licenta”.

Al treilea aspect tine de o mentiune facuta de o doctorita; s-a mai discutat si despre alte subiecte nu numai despre medicina. De exemplu, discutiile au inceput cu comentarii legate de „abonatii” la cateringul de la doctoratele din UMF (sunt povesti amuzante, poate o sa scriu o data despre asta si despre altele).

Unul dintre subiectele extra a fost legat de Toyota si rechemarile in service ( erau 2 masini Toyota parcate in fata terasei unde ne-am vazut). Doctorita si-a amintit ca a citit pe undeva despre numarul de decese asociate cu belele tehnice ale masinilor Toyota si o comparatie intre aceste belele, modul in care a reactionat industria auto si ce se intampla in industria farmaceutica cu vaccinarea. N-a stiut sa-mi spuna pe unde a citit, iar ideea mi s-a parut interesanta. (Daca gaseste cineva articolul, va rog sa-mi semnalati link-ul). Reiau ideile doctoritei cu date pe care le-am gasit eu.

Deci industria auto – cazul Toyota – SUA.

NHTSA este un fel de VAERS, doar ca pentru masini. La NHTSA se aduna rapoartele, plangerile despre defectele constatate la masini. In functie de diversi parametri, se declanseaza anchete, se poate impune unui producator sa recheme unul sau mai multe modele pentru verificari. La fel ca si in cazul VAERS si la NHTSA ajung cu mult mai putine rapoarte fata de situatia reala din teren. Multi oameni nu stiu ca pot sa completeze astfel de rapoarte (este un paradox, in SUA nu este atat de cunoscuta baza de date VAERS, nu s-au facut campanii extinse care sa informeze oamenii despre posibilitatea de a raporta sau a cere unui medic sa trimita un raport in VAERS), in cazul efectelor adverse la medicamente multi pacienti cred ca doar medicii sunt cei ce ar trebui sa completeze astfel de rapoarte, eventual le cer medicilor sa raporteze iar acestia refuza (exista extrem de multe cazuri) pentru ca mantra lor este ca un vaccin nu creaza problemele pe care le vad in fata lor.

Odata cu publicitatea creata in cazul Toyota, numarul plangerilor inaintate NHTSA a crescut imens. De exemplu, NHTSA primea cca 30.000 de plangeri pe an, iar in 2010 a primit 10.000 de rapoarte numai in februarie!! in mod specific pentru Toyota, de la 39 de rapoarte in septembrie 2009 si 1202 rapoarte in februarie 2010.

In perioada 2000 – 2009 NHTSA a primit cca 2600 de plangeri legate de accelerarea neintentionata, in cazul masinilor Toyota. Aceste cazuri includ 43 de accidente fatale cu 52 de decese. Ca si in cazul medicamentelor si vaccinurilor, discutam de cazuri asociate cu defectiunile respective si de cazuri in care dovezile par ceva mai clare.

Este de retinut ca aceste incidente si cele 54 de decese asociate sunt pe o perioada de 9 ani!

Daca ne uitam la vaccinurile HPV – consider Gardasilul pentru care am date la indemana acum – de la lansarea pe piata, in 2007, Gardasil (cunoscut ca Silgard in Romania si alte tari UE) a generat cca 17.000 de rapoarte in SUA si 60 de decese. IN 2 ANI!! Nu in 9 ci in 2 ANI.

Separat de aceste decese ar fi interesant sa ne mai uitam la alte rapoarte din VAERS si anume la cele care arata rezultatele investigatiilor pe col postvaccinare. Documentatia depusa de „Little Women” la FDA include si cele 272 de rapoarte existente in VAERS si care consemneaza probleme la nivel de col uterin POST VACCINARE!

Un mic rezumat: masinile sunt rechemate de pe piata daca in 9 ANI GENEREAZA / sunt asociate cu 54 de decese si 2600 de rapoarte. Un vaccin nu este interzis daca in 2 ani genereaza / este asociat cu 60 de decese si peste 17.000 de rapoarte legate de efecte adverse.

Interesanta situatie, nu?

Toate guvernele, ministerele, specialistii in ale medicinei trambiteaza sus si tare ca viata oamenilor este cea mai pretioasa. Probabil ca au uitat sa mentioneze care este pentru ei valoarea vietii unui copil .. mai putin de cateva sute de euro.

4 responses to “Vaccinurile Alba ca Zapada si copiii care nu valoreaza cat o masina

  1. Pingback: Tweets that mention Vaccinurile Alba ca Zapada si copiii care nu valoreaza cat o masina « Nostrabrucanus -- Topsy.com

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Pastile 2010 in spiritul “umanitatii” si al ecumenismului / Noi pasi in paranoia controlului si a instaurarii noii ordini economice mondiale / Omul, din ce in ce mai salbaticit, copiii sub tirul ucigasilor de sufl

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Intrebari referitoare la CHEMTRAILS / VACCINURILE CONTAMINATE / Oficialii romani recunosc cu seninatate ca INITIUM, cu componente otravitoare, este DEJA TESTAT pe noi/ Ce efecte au OMG? (Stiri SANATATE 8- 11 aprilie 2010)

  4. 2011, cand s-a importat vaccinul contra TBC din Danemarca, dupa 350 de bebelusi ajunsi cu tuberculoza la varsta de 6-8 saptamani, s-a oprit vaccinarea cu acesta. Nu s-a oprit productia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s