Galerie

Vaccinarea anti-HPV si minciunile si riscurile despre care nu vorbeste nimeni -1

Annabelle - decedata dupa vaccinarea cu Gardasil - nov 2008

Annabelle – decedata dupa vaccinarea cu Gardasil – nov 2008

Mi-au scris cateva persoane sa-mi spuna ca al nostru minister s-a reapucat de vaccinarea anti-HPV. Am cautat cu rabdare, in ultimul timp nu am mai urmarit campaniile „minunatilor” alintati in diverse moduri de producatorii de medicamente.  Iata noi informatii care sa va ajute sa decideti ce faceti legat de vaccinare.

Partea 1

Despre ce vorbim in Partea 1:

– pai …. discutam despre campania pentru Gardasil si minciunelele de-acolo.

– discutam despre ce este cu adevarat boala – HPV sau Gardasil. Eu doar o sa dau copy paste la ceva si o sa traduc cat pot, voi decideti care este intr-adevar boala.

PARTEA 2

– ne uitam un pic la contaminarea Gardasil cu fragmente de virus HPV cu ADN recombinant (modificat genetic). O chestie interesanta, mai ales ca nu este considerat ca fiind contaminare ci ceva normal rezultat in procesul de fabricatie :)) Ca idee, HPV-ul in mod natural infecteaza pielea si mucoasele. NU ajunge in sange. Dar dupa vaccinare il gasim si in sange. TOATE loturile de Gardasil testate in SUA contin acest reziduu. Vaccinurile testate au provenit din loturi  diferite si din mai multe tari, inclusiv din Europa.

– o sa parcurgem niste studii interesante care arata de ce sunt sigure efectele adverse dupa vaccinarea HPV si nu numai

– o sa mai discutam un pic despre actiunea unor parinti din Belgia, actiune interesanta datorita faptului ca nici macar in fata tribunalului producatorii de vaccinuri nu au reusit sa aduca dovezi legate de siguranta vaccinului respectiv si a ingredientelor din vaccin. De ce? Simplu – nu exista!

Hai sa purcedem la drum 🙂

Incepem cu cateva informatii scurte despre HPV:

Ce este HPV – o familie de virusuri ce pot infecta omul. Se cunosc aproximativ 200 de tulpini. Dintre acestea, numai 30-40 de tulpini se transmit preponderent pe cale sexuala. Copii se pot naste direct infectati cu HPV preluat de a mama; se intampla frecvent. Exista cca 23 de tulpini considerate ca fiind „de risc inalt” din cauza asocieriilor cu cancerul de col dar si cu alte tipuri de cancer. Oricum, un procent foarte mic de femei ajung sa prezinte un astfel de risc iar infectarea in sine poate fi depistata usor  prin controale periodice, apoi tratata, desi 70-90% din infectii trec de la sine in 1-2 ani. Pana la declansarea unui cancer, trec vreo 15-20 de ani de infectii persistente, repetate.

Conform noilor informatii stiintifice publicate in ultimii 15 ani, este in mod general acceptat ca identificarea si tipizarea infectiei cu HPV nu arata o relatie directa cu riscul de cancer. Cele mai multe infectii acute cauzate de HPV sunt auto-limitate. [1, 4-7] Persistenta infectiei cu HPV s-ar putea sa actioneze in aparitia cancerului ca un promotor al tumorii [8-11]. [….]Infectiile tranzitorii, secventiale repetate, chiar si atunci cand sunt cauzate de tulpini considerate ca avand „risc inalt” nu sunt asociate (caracteristic) cu un risc inalt de dezvoltare a leziunilor interepiteliale precursoare cancerului cervical.

O femeie cu rezultate pozitive pentru aceeasi tulpina ( genotip) HPV la testari repetate, este posibil sa sufere de o infectie persistenta cu HPV si din acest motiv este considerata ca avand un risc mare de a dezvolta leziuni precanceroase pe col. Infectia persistenta si nu virusul este cea care determina riscul de cancer.

Vaccinurile introduse pe piata nu au fost testate suficient, nu se stie exact cat protejeaza si au „bube” de aplicare. Asa cum arata documentatia pusa la dispozitie chiar de producator, in cazul in care persoana ( fetita, femeie) a fost deja infectata cu HPV in trecut, vaccinarea anti-HPV CRESTE  riscul de a dezvolta leziuni cervicale cu 44 %. Majoritatea femeilor habar nu au daca erau purtatoare de HPV cand si-au nascut copiii, daca copiii au fost vreodata infectati cu HPV preluat de la mama sau de pe maini murdare ( si le-a trecut, ca asa-i in natura), iar medicii nu explica parintilor riscurile vaccinarii. In tarile in care s-a vaccinat in nestire, efectele adverse sunt numeroase, de la decese la leziuni de col, afectiuni cronice, paralizii , infectari cu HPV din cauza vaccinului.. si toate astea la fetite de 10-16 ani.

Ne intoarcem la campania de pacalire a parintilor. Ok, deci campania minunatului nostru Minister al Sanatatii finantata de producatorii vaccinului are ca si mesaj: „Vaccineaza-te impotriva cancerului de col uterin”. http://www.informarehpv.ro/Content/img/Poster_mic.jpg

Sa stiti ca din posterul campaniei am dedus ca romanii nostri de la Guvern si de la Ministerul Sanatatii si de la ANM (Agentia Nationala a Medicamentelor) sunt cu mult mai fraieri decat cei din Franta. Adica la noi merge sa derulezi o campanie ce in Franta este interzisa. De ce? Pentru ca nu exista dovezi d’alea stiintifice care sa sustina ceea ce promite mesajul campaniei si campania in sine.

In data de 31 august 2010 Franta a interzis in mod oficial promovarea Gardasil ca fiind o solutie in prevenirea cancerului de col. Ooops .. deci a trecut ceva timp si la noi nimeni nu s-a sesizat ( dintre oficiali, evident). Chiar daca a fost o campanie ce a castigat premii, asta nu-i scuteste pe cei ce sustin ca pazesc sanatatea romanilor de a judeca cu neuronii proprii daca promisiunile facute de un producator de medicamente pentru un anumit produs sunt sau nu sustinute de dovezile stiintifice. Francezii au investigat promisiunile Gardasil si tot ce era prin materialele de promovare si apoi au comparat cu dovezile stiintifice. Si ? SURPRIZAAAA! Nu exista dovezi, studii care sa demonstreze un efect preventiv asupra aparitiei cancerului in cazul folosirii vaccinului Gardasil – deci nu exista dovezi si studii  pentru ceea ce sustine Merck referitor la Gardasil.

« En l’état actuel des données, il n’y a pas d’étude démontrant un effet préventif de la vaccination sur la survenue des cancers, le délai entre l’infection et l’apparition d’un cancer invasif étant estimé à quinze à vingt-cinq ans. »

Cine ar fi trebuit sa se sesizeze la noi despre aceste probleme? ANM-ul cumva? Parca da, pentru ca ei dau „- aprobarea materialelor publicitare pentru medicamentele de uz uman” .  De ce nu au facut-o? Din aceleasi motive pentru care nu fac o multime de altele. Nu-i trage nimeni la raspundere, romanii nu folosesc liberul acces la informatii ( adica sa depui o cerere in baza legii 544/2001 si autoritatile sunt obligate sa-ti raspunda ) si nu stiu ca functionarii publici de genul celor de la ANM si altii, fie chiar din ministere pot fi dati in judecata pentru muuulte!

Deci avem  interzicerea publicitatii pentru Gardasil  in Franta,  retragerea campaniei pentru Cervarix in Anglia ( caz rezolvat pe tacute) – in ambele cazuri pentru mesaje publicitare ce induc in eroare consumatorul, adica falsa promisiune ca respectivele vaccinuri previn cancerul de col ( alte detalii aici si aici  ).  In Franta s-a discutat despre acest aspect inclusiv in Senat ( nici specialistii germani nu au fost indiferenti la lipsa datelor si manarelile din studiile care s-au folosit la aprobarea Cervarix si Gardasil ), punandu-se clar problema ca nu se cunosc nici efectele pe termen lung ale vaccinului Gardasil si nici daca are efectul despre care se mentioneaza in campaniile publicitare.

D’autre part, à l’inverse de la publicité laissant entendre une protection définitive pour toutes celles ayant choisi de se faire vacciner, la Haute Autorité de Santé fait état d’un manque de recul pour évaluer le maintien de l’efficacité vaccinale au-delà de cinq ans, en estimant que « l’effet préventif de Gardasil® sur les cancers du col ne pourra être démontré qu’à long terme, puisque le délai entre l’infection à HPV et la survenue d’un cancer invasif est de 15 à 25 ans ». De même, des chercheurs danois de l’Institut for rationel farmakoterapi estimaient en 2006 « [qu’] il n’y a pas encore de données sur l’efficacité à long terme ou les effets indésirables à long terme du Gardasil®. Les données de prévention du développement de cancer du col sont préliminaires et basées sur des critères intermédiaires. Les essais avec des critères cliniques de jugement nécessitent des durées d’observation plus longues, et pourraient poser des problèmes éthiques ».

Deci am clarificat ca s-au prins si autoritati din tari mai smechere ca noi ca NU exista dovezi stiintifice care sa arate ca vaccinarea HPV previne cancerul. Poate peste vreo 20 de ani o sa aflam despre asta. Pana atunci avem problemele cu faptul ca la noi legea permite publicitatea inselatoare, legea permite medicilor sa NU informeze pacientii in mod corect despre efectele adverse, legea de la noi permite ca autoritatile de sanatate sa NU informeze publicul despre cazurile de efecte adverse postvaccinare si … mai avem probleme cu efectele adverse ale Gardasil ( si nu numai).

Si am ajuns la partea cu boala – si nu ma refer la definitie. Hai sa comparam bolile care ar putea sa fie generate de virusurile din familia HPV cu bolile generate de Gardasil, conform reactiilor adverse postvaccinare. Cei de la SANE VAX au avut o idee super – au folosit tactica Merck de promovare a vaccinului Gardasil. Merck a declarat infectiile HPV ca fiind o problema serioasa. SANE VAX a declara Gardasil ca fiind o boala serioasa. Hai sa vedem cum arata cele doua „boli”:

HPV GARDASIL
Negi / veruci/ condilomatoza sau lipsa simptome si, la cca 5-10% dintre femei, dupa 15-20 de ani de infectii persistente devine probabil un promotor al cancerului uterin, vaginal, vulvar, anal.    Abortion,/Stillbirth/Miscarriage, Addison’s Disease, Adrenal failure, Adrenal issues, Allergies, Anxiety/Panic attacks, Appetite loss, Arthritis, Asthma attacks, Autistic – like symptoms, Autoimmune Disease (Lupus / Mixed Connective Tissue Disease), Back pain, Bacterial Vaginosis, Bladder issues, Bleeding gums, Blindness, Bloated, Blood Sugar Issues, Bloody stools, Brain fog, Brain Inflammation, Brain lesions, Bronchitis, Cervical cancer, Chemical sensitivity, Chest pains, Convulsions, Chronic Fatigue Syndrome, Constipation, Cytomegalovirus (CMV), Death, Degenerative disk disease, Dehydration, Depression, Diabetes, Diarrhea, Dizziness, Dyslexia, Dysplasia, Early Onset of Menopause, Enlarged fallopian tubes, Enlarged liver, Epstein Barr Virus (EBV), Extreme pain in the tailbone area , Fainting, Fatigue, Fertility problems, Fever, Fever blisters, Fibromyalgia, Food allergies, Gallbladder issues, Genital Warts, Gray film on teeth, Guillain-Barre Syndrome, Hair growth in strange places, Hair loss, Hallucinations, Hand / Leg Weakness, Hasimoto’s Disease, Head pressure, Headache, Hearing loss (Permanent), Hearing loss (Temporary), Hearing sensitivity, Heart Palpitations, Heart arrhythmia, High levels of metals in blood: aluminium, mercury Hot / Cold Intolerance, HPV, Infertility, Insomnia, Itching, IUD discomfort, Joint pain, Kidney Failure, Kidney issues, Knee pain, Leaky Gut Syndrome, Light sensitivity, Lip spots, Liver Failure, Loss of bladder control, Lupus, Memory Loss (long-term), Memory Loss (short-term), Menstrual cycle changes, Metallic taste in mouth, Migraines, Miscarriage, Mood Swings, Moles (Increase in number of), Mononucleosis, Multiple Sclerosis (MS), MS-like symptoms, Muscle aches, Muscle spasms, Muscle tension, Nausea, Neurological reactions to fungal metabolites, Neurological symptoms, Night sweats, Non-Hodgkin’s Lymphoma, Numbness, Other types of cancer, Ovarian failure, Paleness, Paralysis, Pancreatitis, PCOS (Poly-Cystic Ovarian Syndrome), Pelvic Inflammatory Disease (PID), Pelvic pain, Personality changes, Pins / Needles in Extremities, Pleural effusion, Pneumonia, Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome (Orthostatic Intolerance), Random twitching of extremities Rash, Raynaud’s Phenomenon (loss of blood circulation to hands and/or feet), Regression, Rheumatoid arthritis, Ruptured ovarian cysts, Seizures, Sensitivity to commercially processed citric acid, MSG, sulfur and other additives, Severe nerve pain syndrome, Shortness of breath, Sleep Apnea, Slurred speech, Smell sensitivity, Sore throat, Sound sensitivity w/ Anxiety, Stomach ache, Stomach pain, Sudden drops in blood pressure, Swelling / Edema, Swollen lymph nodes, Thyroid Issues, Thrombosis Toothaches/Teeth Changes, Tremors: hand and/or leg, Uterine spasms, Urinary Tract Infection (UTI), Vision changes – long term, Vision loss (Permanent), Vision loss (Temporary), Vision Problems – abnormal pupillary function / dilation, Vomiting blood, Weight gain or loss (20 – 30 lbs) 4. 

SANE VAX:

Toate aceste efecte adverse si bolile pe care le-au declansat au fost raportate dupa vaccinarea cu Gardasil, care este pe piata de doar 5 ani. Se pare ca boala Gardasil afecteaza doar fetele si baietii adolescenti, imediat dupa injectie sau dupa cateva zile, saptamani si s-ar putea dupa cativa ani. Boala Gardasil nu trece si nu se cunoaste nici un tratament, o modalitate de vindecare. Fete imbolnavote de Gardasil au murit atat de repede, pur si simplu au cazut moarte, decesul survenind inainte ca trupul lor sa atinga podeaua. Multe dintre fetele imbolnavite de Gardasil au ajuns in institutii pentru ingrijire medicala indelungata, au devenit pacienti frecventi pentru serviciile locale de urgenta, au vazut mai multi doctori decat orice alti tineri de varsta lor, au trebuit sa renunte la scoala si la a trai o viata normala.

Ce boala preferati? Boala Gardasil sau boala HPV? Intrebati cele 22.000 de fete imbolnavite de Gardasil si va vor spune ca ar prefera sa-si incerce sansele cu HPV in loc de Gardasil. 

Cam asa arata ultimele rapoarte de la VAERS ( vezi mai jos) referitor la efectele adverse ale Gardasil. Se pare ca sunt fete adoslescente care au facut cancer de col post vaccin ( 41 de cazuri), au displazii de col, sau au PAP-uri anormale ; cu alte cuvinte nu au mai avut 15-20 de ani la dispozitie sa se ingrijeasca si sa aiba sansa sa NU faca acest cancer. Sursa este tot site-ul Sane Vax.

Description           Total
Disabled 763
Decese 103
Did Not Recover  4,777
Abnormal Pap Smear 430
Cervical Dysplasia 157
Cancer de col 41
Life Threatening 444
Urgenta 9,115
Spitalizare   2,307
Spitalizare extinsa   201
Grave   3,111
Efecte adverse        23,388
Va urma.

3 responses to “Vaccinarea anti-HPV si minciunile si riscurile despre care nu vorbeste nimeni -1

  1. ATENTIE MARE LA VACCINUL PAPILLOMA…..Sunt cazuri foarte multe in care acest vaccin a distrus sanatatea fetelor tinere ,sanatoase…Atasez link-uri de video unde veti vedea chiar persoanele in cauza care azi nu mai au sanatatea care o aveau inainte.





    Si in general medicamente care medici va prescrie pentru diferite boli care voi nu aveti nevoe,Casele farmaceutice e un adevarat marketing pentru persoanele sanatoase. ATENTIE MARE SI LA ALTE MEDICAMENTE IN GENERAL PENTRU ALTE TIPURI DE PROBLEME, CARE MEDICI VI LE PRESCRIE.

  2. ATENTIE VACCINI

    Copil paralizar in totalitate,este alimentat cu omogenizare…

    12 motive de nu a vaccina un copil


    Sa gasit mercur in vaccin,care afecteaza sanatatea copilului,asculati

  3. Acum am inteles rolul acestor dizastre cu vaccinuri,tot felul de substante otravitare pentru culturile agricole,concentratele pentru animale unde s-au gasit arsenic,darele de pe cer care sunt lasate de aviooane,medicamente,vaccinuri …etc. Vor sa reduca populatia cu 6 miliarde de oameni…in fiecare zi si-au propus sa reduca cu 350 000 persoane. Cine cunoaste limba engleza poate traduce acest mesaj si asculta video

    ELITE PLAN TO DEPOPULATE WORLD: PLAN TO KILL 6 BILLION PEOPLE
    „We’ve got people on the other side [the Dark Side] who think we should reduce the population of the earth. That’s Satan’s plan, of course. Jacques Cousteau [you’ve seen his underwater documentaries] said we need to eliminate 350,000 people a day. Ted Turner [you pay for his cable TV networks] said we need a 95% decline in population. Okay, Ted, you first. These guys for the New World Order want to reduce the population of the world [from it’s present 6 billion] to a half billion.”
    „Charles Wurster [Environmental Defense Fund] said people are the cause of all problems, we need to get rid of some of them. Bill Clinton [disgraced & impeached U.S. President] signed the Bio Diversity treaty that said we need to reduce the earth’s population to 1 billion. They’ve already got the earth [including the United States Of America] divided up into regions. Red areas are for animals only, no human beings allowed. The treaty been signed, it just hasn’t been enforced yet. Coming soon, though.”
    „Peter Singer [he’s a Princeton professor teaching your childrens] is the guy who wants to have abortions AFTER the baby’s born. You’ve got 28 days to decide if you want to keep it. He said Christianity is our foe; if animal rights is to succeed, we must destroy the Judeo-Christian religious tradition. Like animals have more rights than humans. Alan Gregg [official for the Rockefeller Foundation] said the world has cancer and the cancer is man. Prince Phillip [aren’t you glad the U.S. doesn’t have Royalty?] said if I could be reincarnated I would wish to return to earth as a killer virus to lower human population levels. A nice guy, that Phil.”
    „BTW, Monsanto [international] is busy working on genetically modified foods. They banned them in Europe. But 70% of everything you eat now contains genetically modified foods, causing all kinds of problems with health. Get the book SEEDS OF DECEPTION [by Jeffrey Smith] to get a whole lot more on that or ENGINEERED EXTINCTION from the New American magazine about how our food is being tampered with to reduce the population. The U.N. said food is power, we use it to control behavior, we do not apologize.”
    From Wall Street, gold price and US finance to conspiracies, latest global news, Alex Jones, Gerald Celente, David Icke Illuminati, a potential World War 3, Elite government cover – ups and much more, Bigeyenews is the place to be.
    We talk news 2013 pastor lindsey williams elite nwo new world order illuminati pencil paper financial collapse obama ron paul election united states america radio show usd gold silver bullion investment ww3 war iran earth ”control the world” secret society bilderberg bohemian grove oil future trendy cancer intelligence government price food water mr from end of 2012 end of the dollar usd timeline book dvd oil pipeline china japan petro dollar england uk enemy iran sanctions europe eu oil for gold un united nations india crooks date predition vote ron paul qe3 euro derivities financial system war with iran, ww3, wwIII, china, pakistan, russia, alex jones, info wars, clinton, obama, ron paul, illuminati, bilderberg, group, elite, bankers, gold, silver, inflation, food prices, oil price, oil, petrol, food shortage, freemason, fema camp, fema, usa, britain, england, royal family, nwo, new world order, 2012, end of days, end of time, card game, david icke, prison planet, we are change, occupy, occupy wall st, middle east, london, olympics, truth, , martial law, vote ron paul, ron paul,
    mw3, call of duty, lindsey williams, de population, water filtration, survive, g4t, nukes, nuclear, army, military, rt, russia today, alternative media, war, world war 3, subliminal messages, corruption, middle east, info wars, occupy world, clash, pepper spray, freedom, society, leaders, revolution, global, capitalism, anonymous, revolution, shock, free, speech, fed, Europe, usa, politics, message, dictators, rebel, protest, crisis, square, camp, world, wall street, st, change, America, 911, 9/11, new York, comet, cme, group, bullion, investment, stocks, shares, truther, tax, money, banks, nuclear, warship, Israel, youtube, freemasons, alex jones show, news, latest, breaking, news, media, report, 2013, conspiracy, world, gerald celente

Lasă un comentariu