Pandemia Sclavilor: „Sf” Vaccin conduce cu 5/3

In loc de introducere:

In data de 24 septembrie 2009 dr. Fauci, adica directorul NIAID – SUA ( Institutul National de Boli Infectioase si Alergii) declara:

Rezultatul este „unul dintre cele mai importante si intrigante descoperiri din acest trial” . Sugereaza ca semnele pe care le-au folosit oamenii de stiinta pana acum pentru a evalua daca un vaccin ofera intr-adevar protectie, s-ar putea sa nu fie valide. „ Este posibil ca pana acum, dupa decenii de cercetari legate de vaccinuri, [noi] nici macar sa nu fi indentificat” ceea ce [este] cu adevarat imunitatea si asta este si “important dar si umilitor”.

„In mod ironic, atunci cand cineva moare de gripa porcina si are o conditie medicala pre-existenta, decesul este [considerat] ca fiind din cauza gripei – fara dubii. Dar daca cineva moare din cauza vaccinului si exista conditie medicala pre-existenta, atunci decesul este considerat din cauza respectivei conditii medicale – tot fara dubii.” ( comentariul unui cititor al site-ului The Flu Case )


„Sf” Vaccin conduce cu 5/3

Adica autoritatile suedeze sustin ca sunt 3 decese cauzate de gripa si post vaccinare au aparut 5 decese.

SUEDIA a ajuns la peste 350 de cazuri persoane cu efecte adverse post vaccinare cu vaccinul Pandemrix ( GSK) si 5 decese post vaccinare, iar tactica prin care aceste decese vor fi „dezlegate” de vaccin va fi vesnica sintagma „ au murit din cauza bolilor de care sufereau si nu din cauza vaccinului”. Alarmele vor suna doar peste cativa ani cand un cercetator fara somn va purica statisticile si s-ar putea sa descopere ca in grupul celor vacinati mortalitatea a fost mai mare .. dar nu va mai interesa pe nimeni, populatia oricum nu va afla, asa ca ..

Din acelasi articol:

Aceste persoane [ cu efecte adverse post vaccinare] sunt doar de la cei care au avut efecte imediate; efectele pe termen lung nu sunt aproape niciodata investigate. Daca muriti la 2 saptamani de la vaccinare, decesul nu va fi considerat ca fiind legat de vaccin [nota: si nici nu va fi investigat]. Probleme severe de sanatate pot sa apara dupa mai multi ani si va fi dificil sa fie dovedita o conexiune cu otravitoarea injectie [n.tr. de exemplu miofasceita macrofagica ce apare post vaccinare cu vaccinuri ce contin aluminiu  este o boala relativ nou descoperita; s-a constatat ca 1/3 din cei cu MM dezvolta boli autoimune]

Chiar daca aceste 5 decese au survenit la cateva zile dupa vaccinare, versiunea oficiala este cea asteptata: „ nici unul dintre eceste decese nu a fost confirmat ca fiind legat de vaccin”.

In ziarul Aftonbladet Jan Liliemark de la  The Swedish Institute for Infectious Disease Control (SMI) spune: ” Nimic nu arata o legatura. Vor mai fi decese. Ne uitam dupa un tipar, daca aceste cazuri au ceva in comun. Pana acum nu am gasit nici o conexiune clara intre ele” [ nota: dar faptul ca au fost vaccinati cu acelasi vaccin in aceeasi perioada??]

Oficial sunt 198 de cazuri confirmate de gripa porcina in Suedia, raportat la o populatie de 9 milioane de locuitori. Nu este clar CUM au fost testate si confirmate aceste cazuri.

Asa cum se intampla cu statisticile de acest fel, trecutul ne arata ca foarte putine dintre efectele adverse [aparute] sunt si raportate. In cel mai optimist scenariu, maxim 10% sunt raportate. Exista si posibilitatea ca decesele sa fie tinute secrete de catre autoritati, asa incat masiva si urias de scumpa campanie de vacinare sa nu fie oprita. Prea multi si-au pus la bataie job-urile, reputatia si titlurile ca nu cumva adevarul sa iasa la lumina.[..]

Articolul mai contine cateva chestii extrem de amuzante, daca nu ar fi tragice prin consecinte ( mai ales ca exista persoane care si cred afirmatiile autoritatilor):

Autoritatile au epuizat argumentele si, in ultima saptamana, chestii absolut idioate au ajuns sa fie publicate pe post de argumente:

„Este mai putin mercur in vaccinuri decat inghiti mancand peste contaminat cu mercur”

„S-ar putea sa te imbolnavesti de la vaccin, dar ar trebui sa-ti asumi acest risc pentru a „salva” pe cineva care ar putea sa moara daca daca se infecteaza cu H1N1 de la tine”

„Mercurul nu este periculos si nici scualena nu este periculoasa, nu exista sindromul Raboiului din Golf si daca exista, nu are nimic de a face cu scualena pentru ca nu a exista scualena in vaccinurile administrate trupelor americane:

Politicienii germani nu vor primi un vaccin diferit de cel administrat restului populatiei

Numarul minciunilor ordinare este atat de mare , incat este greu sa tii pasul cu ele.

Sefa The Swedish Institute for Infectious Disease Control (SMI), Annika Linde spune in articol:

„Vaccinul este in principiu natural pentru organism [!!!]. Mercurul este necesar dar cantitatea este foarte mica. Sunt multi cei care au facut afirmatii fara sa aiba calificarea necesara. Este bine ca astfel de aspecte sunt dezbatute dar unele relatari [au efect] devastator asupra posibilitatii de a vaccina intreaga populatie”. Cu placere Doamna Linde.

GERMANIA
In Germania, unde au fost multe discutii despre „discriminarea” la vaccinare – aka vaccinuri fara adjuvanti pentru elite, vaccinuri cu adjuvanti pentru muritorii de rand – , presedintele comitetului german ce se ocupa de vaccinare (STIKO) a transmis doctorilor sa se vaccineze impotriva H1N1 indiferent de opiniile lor personale

Este vorba despre acelasi STIKO ce a aprobat vaccinul anti HPV inainte ca studiile relevante sa fie publicate. In martie 2007  “Ständige Impfkommission” (STIKO) [Standing Vaccination Committee] de la  Robert Koch-Institute a recomandat vaccinul HPV pentru toate fetele cu varsta intre 12 si 17 ani pentru a scadea incidenta de cancer de col uterin. DAR, la momentul cand s-a facut aceasta recomandare, rezultatele studiului decisiv INCA NU ERAU PUBLICATE. Cu toate astea, STIKO si-a permis sa publice afirmatii despre protectia vaccinului fara a avea NICI O DOVADA stiintifica.

Si daca majoritatea oamenilor au deja un grad mare de imunitate la virusul H1N1-2009 ???


Lasă un comentariu