Pandemia Sclavilor: Calculele CDC si standardele FDA

In loc de introducere:

In data de 24 septembrie 2009 dr. Fauci, adica directorul NIAID – SUA ( Institutul National de Boli Infectioase si Alergii) declara:

Rezultatul este „unul dintre cele mai importante si intrigante descoperiri din acest trial” . Sugereaza ca semnele pe care le-au folosit oamenii de stiinta pana acum pentru a evalua daca un vaccin ofera intr-adevar protectie, s-ar putea sa nu fie valide. „ Este posibil ca pana acum, dupa decenii de cercetari legate de vaccinuri, [noi] nici macar sa nu fi indentificat” ceea ce [este] cu adevarat imunitatea si asta este si “important dar si umilitor”.

„In mod ironic, atunci cand cineva moare de gripa porcina si are o conditie medicala pre-existenta, decesul este [considerat] ca fiind din cauza gripei – fara dubii. Dar daca cineva moare din cauza vaccinului si exista conditie medicala pre-existenta, atunci decesul este considerat din cauza respectivei conditii medicale – tot fara dubii.” ( comentariul unui cititor al site-ului The Flu Case )

 

„Poezia” debitata oficial pe toate canalele mass-media este ca vaccinul pentru gripa porcina este eficient si sigur. Realitatea s-ar putea sa fie extrem de diferita.

Titlul articolului: CDC States H1N1 Vaccine May Maim and Kill 30,000 Americans, FDA Requires Minimal Efficacy

CDC says to assume 1 in every 100,000 vaccine recipients will suffer serious side effects, FDA only requires vaccine be effectiv

autor: Herb Newborg

Global Research, August 28, 2009

YourSpine.com

Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) a declarat oficial ca vor fi cel putin 30.000 de efecte adverse, potential letale, datorate noului vaccin H1N!, iar ghidul FDA eficienta vaccinului H1N1 [anti gripa porcina ] pentru a fi licentiat  cer ca vaccinul sa fie eficient doar la 3 din 10 vaccinati.

Sambata trecuta ( 22 august 2009) am participat la una dintre cele 10 “intalniri publice angajate” pe care CDC le organizeaza in toata tara, folosind un model de intalniri cu publicul creat pentru a furniza un punct de vedere public sau o perspectiva mai larga asupra subiectului in dezbatere ( in cazul acestea, vaccinarea in masa).

Parte din proces necesita ca CDC-ul, in calitate de sponsor, sa furnizeze: “informatii despre multiplele aspecte ale problemei in discutie sunt furnizate participantilor intr-un mod corect si echilibrat astfel incat toti participantii sa fie bine informati [..] «

Aceasta cerere este implinita prin prezentarile orale facute folosind un limbaj accesibil, o brosura ce sumarizeaza aspectele cheie si un ghid de discutie ce sumarizeaza posibilele optiuni.

Grupului de 80 de participanti i-a fost prezentat un video , apoi o prezentare orala si un ghid tiparit legat de subiectul in discutie.

Ni s-a cerut sa acceptam mai multe premise considerate ca baza a discutiei. Ni s-a cerut sa acceptam ca severitatea [gripei] este similara cu ceea ce a fost observat in primavara lui 2009; ni s-a spus sa consideram ca programul de vaccinare va fi voluntar si nu obligatoriu; ni s-a spus sa consideram ca primele vaccinuri vor fi disponibile in Octombrie dar stocurile vor fi limitate pana in Februarie 2010.

Cea mai tulburatoare premisa pe care ne-au cerut sa o acceptam se referea la siguranta noului vaccine H1N1. In video-ul prezentat, persoana ce vorbea a explicat ca, in timpul vaccinarii in masa din 1976, 1 persoana din fiecare 100.000 de persoane vaccinate s-a imbolnavit [ulterior] de sindromul Guillain Barré (GBS), o boala in care sistemul imunitar ataca sistemul nervos periferic si conduce des la paralizii si decese. Nu exista nici un tratament pentru GBS.

In 1976, aproximativ 40 de milioane de americani aufost vaccinati si aproximativ 4000 au dezvoltat sindromul Guillain Barré.

Materialul tiparit distribuit [la intalnire] reitereaza aceste statistici oribile si ni s-a cerut sa acceptam faptul ca “riscul estimat pentru [aparitia] unor efecte adverse grave ( de ex sindromul Guillain Barré ) este intre 1 si 10 la 1 million de persoane vaccinate ».

Asta este un mod mai putin direct de a spune ca riscul [noului vaccin H1N1] este cam la fel ca in cazul campaniei de vaccinare in masa din 1976 si ca 1 persoana la fiecare 100.000 de vaccinati va dezvolta sindromul Guillain Barré sau alta reactie adversa grava. CDC stabileste un sistem de supraveghere intensiv pentru a monitoriza si detecta cazurile de GBS care ar putea rezulta ca urmare a vaccinarii cu [noul] vaccin H1N1.

Merriam-Webster defineste cuvantul “assumption” ca un fapt sau o declaratie acceptata si presupusa ca fiind adevarata. Daca acceptam premisele [assumptions] documentate si prezentate de CDC, trebuie sa consideram ca 1 persoana la fiecare 100.000 de vaccinati va suferi efecte adverse grave, asa cum este GBS.

Asta inseamna ca daca intreaga populatie a SUA este vaccinata ( un obiectiv al CDC), trebuie sa ne asumam faptul ca 30.000 de americani vor suferi efecte adverse foarte grave sau letale. Aparent, CDC considera acceptabil acest nivel de pagube colaterale.

Oricat pare de ireal acest aspect ( distrugerea sau terminarea vietii a 30.000 de americani), asta este doar o parte din poveste.

Realizarea noului vaccin H1N1 trebuie sa fie conform ghidului ( normativului) stabilit de FDA.

FDA a anuntat ca un vaccin va fi aceptat daca produce anticorpi la 4 din 10 persoane vaccinate (40%) si cel putin 70% din cei 4 sa atinga nivelul de anticorpi despre care se crede ca aduce beneficii. Asta inseamna ca un vaccin candidat va fi acceptat daca va oferi « protectie » pentru 28% dintre vaccinati ( 70% din cei 40% ), sau, altfel spus, la mai putin de 3 persoane din 10. Standardul coboara la 18% eficacitate pentru cei peste 65 de ani ( 60% din 30% ).

Si iata faptele, asa cum sunt ele prezentate de CDC si FDA:

Aproximativ 30.000 de americani vor suferi [efecte adverse grave sau letale] din cauza noului vaccine H1N1.

Vaccinul s-ar putea sa fie ineficace in mai mult de 7 din 10 persoane vaccinate.

Si daca credeti ca sunt singurul ingrijorat, iata ce au spus despre acest subiect cativa experti in vaccinuri, asociati cu CDC si guvernul american.

“Sunt foarte sceptic despre finalizarea vaccinului inainte de a sti care este doza corecta ce ar trebui inclusa in fiecare injectie, inainte ca studiile de imunogenitate sa fie complete sau inainte ca evaluarile [legate] de siguranta sa fie terminate » a scris intr-un email recent dr. William Schaffner, Presedintele Departamentului de Medicina Preventiva de la Universitatea Vanderbilt si membru al CDC Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP),

“Am dat asigurari atat publicului cat si lumii medicale ca vacinul H1N1 va fi evaluat cu aceeasi rigoare ce se aplica si vaccinului sezonier. Nu ar trebui sa facem vaccinul sa fie disponibil inainte ca studiile clinice sa fie complete si rezultatele cu grija evaluate. »

Altii sunt ingrijorati de [posibilitatea] ca ceea ce s-a intamplat in 1976 sa se repete [..]

„Imi este teama ca din graba de a vaccina populatia fara a completa studiile clinice riscam sa producem efecte nocive asa cum am vazut ca s-a intamplat cu gripa porcina din  1976, cand guvernul a sustinut producerea rapida a vaccinului si vaccinarea intregii populatii fara securitatea adecvata, ceea ce a dus, printre alte compicatii, la o crestere inexplicabila a numarului de cazuri de sindrom Guillain Barré si masive cereri de desbagubire adresate guvernului » a scris dr. Amir Afkhami, MD, PhD, de la Universitatea George Washington, un expert international referitor la pandemia de gripa din 1918 si consilier al  Departamentului de Stat al SUA , al armatei SUA si al Bancii Mondiale pe probleme legate de bolile infectioase, sanatate publica si sanatate mentala.  [..]

5 responses to “Pandemia Sclavilor: Calculele CDC si standardele FDA

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » INTRE GENOCIDUL PREMEDITAT SI VIRUSUL ISTERIEI PANDEMICE, dar si multe alte stiri si opinii (29-30 octombrie 2009)

  2. Pingback: Pandemia Sclavilor: Calculele CDC si standardele FDA | Todo sobre la Influenza AH1N1 | All About Influenza

  3. „gripa porcina” – WTF, NU e gripa porcina, e o tulpina noua de virus gripal uman, una din miile care apar datorita mutatiilor. deci tulpina nou aparuta, da? nu exista anticorpi si se transmite mai rapid decat restul.
    de aici pana la apocalipsa mai e doar un pas, ala pe care il face presa in cautare de subiecte.
    cat de eficient e vaccinul raportat la riscuri merita discutat (intre specialisti).
    intre ideea cretina de vaccin obligatoriu pentru toata lumea si teoria conspiratiei tinuta de niste lunatici pe web nu e nici o diferenta. reactii adverse? studiaza un pic vaccinul anti poliomielitic, penicilina etc.
    99% dintre medicamentele utilizate au reactii adverse, sa nu rasfoiesti un pic harrison-ul ca te cam sperii si iti trece pofta sa mai dai pe la spital vreodata.
    vaccinul obligatoriu pentru cadrele medicale: ai auzit de vectori? cum ar fi sa intre chirurgii in sala fara sa se spele pe maini inainte? un bacil tetanic, o salmonela mica ceva? gen unele spitale.ro
    logic, tot „sclavul” azi poate sa stea cateva zile pe google si sa se dea specialist. nasol e cand n-ai cum filtra aiurelile, pentru ca n-ai educatia necesara ca sa faci diferenta. d-aia isi fut bai unii ochii prin carti zeci de ani, ca sa nu vada problema in alb si negru.
    „primum non nocere”? wake the fuck up, daca s-ar respecta n-ar mai exista progres, nu s-ar mai opera nici un cancer, nu s-ar mai face nimic.
    re: HPV, i-as da linkul unui prieten de specialitate, ca sa te combata cu argumente mai bune ca ale mele, dar stiu ca are ceva mai bun de facut decat sa raspunda unui troll pe internet.
    re: Terry si JRR, you troll me, I troll you back. Ca poate n-ai prins ideea.

  4. Pingback: Pandemia Sclavilor: “Sfantul Vaccin”, copiii, femeile gravide si cele 400 de coincidente necesare « Nostrabrucanus

  5. Pingback: Propaganda vaccinului mortii se relanseaza in forta, acum si CU SPRIJINUL PATRIARHIEI!/ Preot ortodox marturisitor ucis in Rusia (Stiri 20 nov. 2009)

Lasă un comentariu