Pandemia Sclavilor: Vaccinul si gravidele

Ce nu li se spune gravidelor care se vaccineaza autor doriana_s

Dr. Dr. Russell Blaylock mentioneaza cateva dintre efecte adverse ce apar la vaccinarea gravidelor:

Intotdeauna a fost un principiu al medicinei ca o femeie gravida sa nu fie vaccinata, exceptand cazurile speciale, din cauza faptului ca riscurile pentru bebelus sunt prea mari. Recent am vazut 2 exemple ce violeaza aceasta politica. Atunci cand vaccinul Gardasil (HPV) a fost pus pe piata, CDC si producatorul Merck au recomandat ca acest vaccin sa fie adminsitrat femeilor gravide.

La scurt timp dupa inceperea acestei periculoase practici s-a ordonat incetarea ei pentru ca un numar mare de femei si-au pierdut bebelusii si au fost bebelusi nascuti cu malformatii majore.

Se stie ca stimularea sistemului imunitar al unei femei pe parcursul trimestrului 2 si 3 al sarcinii creste in mod semnificativ riscul ca bebelusul sa dezvolte o forma de autism in copilarie si schizofrenie undeva pe parcursul adolescentei si mai tarziu [ via citokina proinflamatoare interleukin 6 (IL-6) ]

[…] De fapt, un numar de probleme comportamentale si de dezvoltare neurologica pot sa apara la bebelusii nascuti de femei stimulate imunologic in timpul sarcinii.  ( Vezi link 1 , link 2, link3, link 4 )

Este adevarat ca gripele grave sau infectiile cu E.coli in timpul sarcinii reprezinta un factor major de risk pentru toate aceste complicatii, dar riscul ca o femeie sa se imbolnaveasca, dupa acum am vazut, este o foarte mica fractie din 1% si totusi ei cer ca toate femeile insarcinate sa fie vaccinate cu cel putin 3 vaccinuri din care 2 contin mercur. De asemenea exista dovezi stiintifice care arata ca un numar mare din femeile vaccinate [gravide] nu vor fi protejate de vaccin.

Dr. Bronz, citat mai sus [vezi articolul original], noteaza ca studiile pe animale arata ca vaccinurile fac rau puilor nenascuti si ca NU S-A FACUT NICI UN STUDIU PE OAMENI LEGAT DE SIGURANTA [vaccinurilor].

Un studiu recent (2009, in curs de publicare) realizat de  Dr. Laura Hewitson,  professor de obstretica la University of Pittsburg Medical Center arata ca daca un singur vaccin dintre cele folosite la bebelusi este administrat unei maimute nou nascute, cauzeaza  anomalii semnificative la nivelul dezvoltarii triunchiului cerebral.

Acest program de vaccinare in masa pentru varianta virusului H1N1 va fi cel mai mare experiment din istorie desfasurat asupra gravidelor si poate conduce la un dezastru monumental.

Spuneam aici ca in cazul adjuvantului AS03 folosit in Pandemrix nu exista suficiente studii.  Dar cititind documentatia de la EMEA pentru Pandemrix nu am putut sa nu remarc urmatoarele (pg 16):

–          Nu s-a facut nici o administrare de vaccin in faza de implantare a embrionului pentru ca s-a considerat ca folosirea vaccinului cu adjuvant AS03 in perioada initiala a sarcinii nu face subiectul prezentului studiu. [ n.tr. Wow .. asa ca nu se stie nimic! Dar spune cineva femeilor „Aveti grija, daca aveti vreo sarcina in faza incipienta nu stim ce efect ar putea avea !” ??? ]

–          Detinatorul licentei de punere pe piata (MAH – Marketing Authorisation Holder)   a fost de acord sa realizeze un studiu in care vaccinul sa fie administrat animalelor aflate la inceputul perioadei de gestatie.  [n.tr. „ A fost de acord” …  adica nu a considerat necesar ca de la bun inceput sa studieze daca produsul sau face sau nu rau femeilor gravide, desi logica elementara spune ca inainte de a vaccina femeile gravide, indiferent de stadiul sarcinii, ar trebui sa stii ce efecte vor urma. Pierderea unei sarcini nu intra in categoria efecte adverse minore, mai ales ca ar trebui sa se stie CUM anume afecteaza un vaccin delicatul echilibru imunitar existent intre  produsul de conceptie si corpul gravidei. ]

–          Detinatorul licentei de punere pe piata sustine ca nu este de asteptat ca adjuvantul sa aiba efecte adverse asupra sarcinilor abia instalate pentru ca raspunsul imunitar este local si la injectarea cu vaccinul cu adjuvant nu exista raspunsuri detectabile legate de  citokinele implicate in raspunsurile sistemice. [n.tr.DAR NU SE PREZINTA NICI UN FEL DE DATE CARE SA SUSTINA ACESTE AFIRMATII! Dar sustin ca-i ok administrarea vaccinului cu adjuvant. Mai mult, exista studii care arata ca adjuvantii de tipul AS03 chiar au impact asupra citokinelor implicate in raspunsurile sistemice. Studiile respective nu sunt de azi de ieri ..deci pe ce se bazeaza afirmatiile lor ??? ]

–         Efectul [administrarii] adjuvantului si antigenului in vaccin nu au fost studiate IN MOD DIRECT in cazul sarcinilor aflate in faza timpurie. [n.tr. Deci nu au studiat  in mod direct .. atunci cum pot sa sustina ca vaccinul nu este periculos pentru gravide ? Legea si clauzele contractelor ii protejeaza, nimeni nu afla exact situatia efectelor adverse, deci se poate sustine vaccinarea CHIAR DACA situatia pe teren este diferita de ceea ce sustin ei. De ce este posibi asa ceva? Pentru ca opinia publica nu va afla.]

–          Nu s-au indentificat motive de ingrijorare in cazul sarcinilor mai avansate. [n.tr. NU SE PREZINTA NICI UN FEL DE DATE CARE SA SUSTINA ACESTE AFIRMATII! ]

–          Declaratiile din SPC ( Sumarul Caracteristicior Produsului) reflecta in mod  adecvat ca studiile pe animale nu au indicat efecte nocive legate de fertilitate, sarcina sau dezvoltarea embrio-fetala.

dar …….

Cu un paragraf inainte, ceea ce se spune in documentul EMEA este ca:

1 sobolanita a murit, 13 pui proveniti de la femelele din grupa care a primit AS03 au avut intarzieri in dezvoltarea neurologica si acest efect ar putea sa fie legat de tratamentul primit. Apoi mai scrie ca alte reflexe nu au fost afectate si nu au fost anormalitati evidente la examinarea macro patologica . Concluzia este „extraordinara”: acest test este considerat a fi un test adecvat pentru evaluarea toxicitatii reproductive a vaccinului.

Adica un vaccin care a cauzat intarzieri in dezvoltarea neurologica la puii proveniti din femelele sobolan  vaccinate  .. este OK sa fie administrat gravidelor si copiilor mici !  Cu alte cuvinte, daca vor fi copii care vor suferi de diverse afectiuni neurologice pentru ca mamele lor au fost vaccinate ( si vor fi, asa cum s-a intamplat si la sobolanite) este CONSIDERAT normal!

Sa ramanem in zona declaratiilor din documentele producatorului. In Canada,  vacinul pentru gripa A/H1N1 produs tot de GSK  se numeste Arepanrix . Iata si continutul celor 2 vaccinuri

Pandemrix


Arepanrix

Antigen 1 dose (0.5 ml) contains:

Split influenza virus, inactivated, containing antigen* equivalent to:

A/California/7/2009 (H1N1)v-like strain (X-179A) 3.75 micrograms**

Split influenza virus, inactivated, containing antigen* equivalent to:
A/California/7/2009 (H1N1)v-like strain (X-179A) 3.75µg HA** per 0.5mL dose
Preservative content the vaccine contains 5 micrograms thiomersal 5µg Thimerosal USP per 0.5mL dose or 2.5 micrograms organic mercury (Hg) per 0.5mL dose
Adjuvant: AS03 adjuvant composed of squalene (10.69 milligrams), DL-α-tocopherol (11.86 milligrams) and polysorbate 80 (4.86 milligrams) DL-α-tocopherol 11.86 milligrams/0.5mL dose
Squalene 10.69 milligrams/0.5mL dose,
Polysorbate 80 4.86 milligrams/0.5mL dose
Altele Suspension vial:

Polysorbate 80

Octoxynol 10

Thiomersal

Sodium chloride (NaCl)

Disodium hydrogen phosphate (Na2HPO4)

Potassium dihydrogen phosphate (KH2PO4)

Potassium chloride (KCl)

Magnesium chloride (MgCl2) Water for injections

Emulsion vial:

Sodium chloride (NaCl)

Disodium hydrogen phosphate (Na2HPO4)

Potassium dihydrogen phosphate (KH2PO4)

Potassium chloride (KCl)

Water for injections

Antigen suspension vial: Thimerosal, sodium chloride, disodium hydrogen phosphate, potassium dihydrogen phosphate, potassium chloride, water for injections. The drug substance contains trace residual amounts of egg proteins, formaldehyde, sodium deoxycholate and sucrose.

Adjuvant emulsion vial: sodium chloride, disodium hydrogen phosphate, potassium dihydrogen phosphate, potassium chloride, water for injections.

Practic este vorba despre acelasi vaccin, cu nume diferit. Inclusiv referintele legate de studiile pentru dozaj, imunogenitate, safety  etc sunt legate.

DAR , in documentatia pentru Arepanrix apar  urmatoarele  informatii:

  • Nu exista date referitoare la vaccinarea gravidelor cu Arepanrix™ H1N1 si nici cu vaccinul prototip H5N1 ce contine AS03.

Deci AS03 este o maaare necunoscuta despre care DOAR se spune si se tot repeta – poate poate ne intra noua in cap ca-i adevarat ceea ce se spune despre adjuvant si anume ca-i sigur si fara pericole, desi nu au nici un fel de dovezi directe.

DOUA STUDII reproductive au fost realizate pe sobolani cu vaccinul ce continea antigen H5N1 si adjuvantul AS03 si au fost evaluate efectele embrio-fetale si dezvoltarea peri si post natala. Administrarea vaccinului s-a facut intramuscular. Desi inca nu s-a ajuns la concluzii definive referitor la o posibila relatie intre tratamentul cu vaccinul H5N1 cu si fara adjuvantul AS03 si alte rezultate au fost considerate normale, merita mentionate urmatoarele observatii [rezultate din studii]:

  • In the first study, there was an increased incidence of fetal malformations with markedly medially thickened/kinked ribs and bent scapula as well as an increased incidence of dilated ureter and delayed neurobehavioral maturation.
  • In the second study, there was an increased incidence of post-implantation loss, and the fetal variation of dilated ureter. Not all findings were observed in both studies, and hence the toxicological significance is uncertain. (p. 18)
Deci dupa vaccinarea cu vaccinul ce contine adjuvantul AS03 avem malformatii fetale la nivelul oaselor si ureterelor precum si intarzieri in dezvoltarea neurologica. In al doilea studiu apare un numar crescut de pierderi post-implantare si din nou problemele la nivel de ureter.
  • Persoanele in varsta de peste 60 de ani:  Nu sunt disponibile date clinice pentru Arepanrix H1N1 in acest grup de varsta.
  • Copii si adolescenti cu varste intre 10 si 17 ani: Nu sunt disponibile date clinice pentru nici un vaccin antigripal cu AS03 in aceasta grupa de varsta.
  • Children aged from 6-35 months: Nu sunt disponibile date clinice pentru nici un vaccin antigripal cu AS03 in aceasta grupa de varsta.

Ma distreaza teribil modul de exprimare: „nu sunt disponibile date clinice” ….. cand mai corect si direct spus ar fi cam asa: producatorul NU A STUDIAT EFECTELE vaccinului si adjuvantilor folositi, inainte de a trimite produsele spre utilizare. Cu alte cuvinte, oamenii de stiinta de la producator NU SI-AU FACUT TREABA! .

Varianta impersonala  „nu sunt disponibile” induce oamenilor idea ca altcineva ar fi trebuit sa se ocupe de asta, datele ar fi trebuit sa pice din cer .. dar oricum, nu este nimeni responsabil. Si uite asa ajung oamenii sa uite ca responsabilitatea este de partea producatorului care nu-si face temele 😦

Cam atat despre AS03 despre care nu prea exista date. Dar exista informatii despre celalalt adjuvant, similar AS03 exista. Si o sa trecem inrevista ce spun studiile respective, mai ales ca nu-i nimic incurajator pentru gravidele care s-au vaccinat sau au de gand sa se vaccineze.

7 responses to “Pandemia Sclavilor: Vaccinul si gravidele

  1. Pingback: Pandemia Sclavilor: Vaccinul si gravidelor | Todo sobre la Influenza AH1N1 | All About Influenza

  2. Există foarte multe lucruri pe care NU TREBUIE să le ştim. Căci stăpânii nu împărtăşesc sclavilor nici cunoştinţele şi nici secretele lor. Aşa a fost de când lumea.
    Dar se pare că lumea se schimbă. Iar sclavii au început să înveţe, să ştie. Să ştie prea multe.
    Şi de aici, revolta. A început spartachiada, domnilor!
    În 1998 a fost decernat Premiul Nobel pentru medicină americanilor Louis José Ignarro, Robert F.Furchgott şi Ferid Murad (un spaniol, un german şi un arab) pentru descoperirea facută cu aproape un deceniu înainte asupra rolului pe care îl joacă monoxidul de azot în sistemul imunitar. Astfel de aproape 20 de ani se ştie că posedăm de fapt „două sisteme imunitare“, iar că celulele ajutătoare T (limfocitele) sunt de două feluri: Th1 şi Th2.
    Th2 se ocupă cu imunitatea umorală, deci cu susţinerea producerii de anticorpi, în timp ce Th1 susţine linia de apărare celulară, imunitatea celulară. Th1 ajută celulele să elimine agenţii patogeni pătrunşi în celule cu ajutorul monoxidului de azot (NO).
    Aceste revoluţionare cunoştinţe, nu mai vechi de circa 15 ani, nu sunt aduse la cunoştinţa „sclavilor“, căci ele au implicaţii care nu convin absolut de loc medicinei şcolastice şi concernelor farma. Căci dacă Th2 prin producţia de anticorpi acţionează împotriva agenţilor patogeni extracelulari, celulele Th1 prin acţiunea lor sunt eficace contra agenţilor patogeni intracelulari, respectiv virusurilor, fungiilor, mycobacteriilor, etc.!!! Ceea ce înseamnă că un dezechilibru în sistemul imunitar şi o inhibare a celulelor Th1 lasă organismul „descoperit“ în faţa atacurilor virusurilor. În principiu anticorpii şi celulele Th2 joacă un alt rol în organism, fiind eficace împotriva structurilor celulare mari (bacterii, toxine,etc).
    În perioada de sarcină, în sistemul imunitar al femeii gravide se produce un fenomen pe care numai genialitatea naturii (şi necesitatea vieţii însăşi) îl putea concepe. Celulele Th1 sunt inhibate, pentru a nu fi atacat embrionul!!! Ceea ce ar duce la imposibilitatea îndeplinirii sarcinii şi deci, însăşi viaţa nu ar fi posibilă.
    Aceste lucruri le cunosc stăpânii. Dar mai nou şi noi, sclavii!
    Pentru ca un vaccin să fie aprobat pentru folosire şi administrare, trebui să îndeplinească anumite condiţii, printre care una dintre cele mai importante este să provoace o creştere a titer-ului anticorpilor. (numărul anticorpilor, deci o reacţie a sistemului imunitar). Tocmai de aceea se introduc în vaccinuri andjuvaţi (întăritori), căci sistemul imunitar nu reacţionează prin sporirea numărului de anticorpi la nişte virusuri moarte (sau slăbite) dintr-un vaccin. În orice caz nu reacţionează suficient de tare pentru a îndeplini condiţia de creştere evidentă a numărului anticorpilor.
    Doar că, şi asta ştiu „stăpânii“, în momentul în care se „provoacă“ o creştere a numărului de anticorpi (deci o stimulare a celulelor Th2) se provoacă automat şi o creştere a numărului de celule Th1!!!
    Ori tocmai acest lucru este EXTREM DE PERICULOS ÎN CAZUL UNEI FEMEI ÎNSĂRCINATE. Organismul ei a inhibat producerea de celule Th1, iar noi venim, din afară, şi stimulăm artificial această producţie, creştem forţat numărul de celul Th1 prin intermediul vaccinurilor.
    Consecinţa? Există pericolul unor avorturi (deci o respingere a embrionului ca fiind considerat
    – ceea ce de fapt şi este – un corp străin) sau pericolul naşterii unor copii cu malformaţii.
    Acest lucru îl ştiţi de cel puţin 15 ani, domnilor „stăpâni“!
    În cazul femeilor însărcinate, o vaccinare (indiferent cu ce fel de vaccin) NICI NU POATE INTRA ÎN DISCUŢIE, căci reprezintă un pericol major atât pentru mamă cât şi (mai ales) pentru copil.
    De ce nu se cunosc îndeajuns aceste lucruri? De ce se recomandă vaccinarea femeilor însărcinate?
    Dar oare ce are mai multă valoare pentru stăpâni, câştigul material sau viaţa unui sclav? Ce ar avea stăpânul de câştigat? Şi cui îi pasă de sclav?
    Bertold Brecht spunea în „Viaţa lui Galilei“ : „Cel care nu ştie adevărul este un ignorant. Dar cel care ştie adevărul, şi-l numeşte minciună, este un ticălos“.
    Lumea se schimbă, domnilor! A început spartachiada! Ignoranţii încep să cunoască adevărul. Noi, sclavii, ne schimbăm!
    Voi însă, „dositorii” adevărului, nu! Rămâneţi cum a zis Brecht!
    Spartacus Qui Bonus

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Vaccin experimental refuzat de doctori dar recomandat gravidelor, o noua era pentru UE si “semne” pro-ecumeniste ale vremurilor vazute de PF Kirill

  4. Imi cer scuze daca bat campii, dar exista „trimestrul 4 al sarcinii”? (Se stie ca stimularea sistemului imunitar al unei femei pe parcursul trimestrului 3 si 4 al sarcinii creste in mod semnificativ riscul ca bebelusul sa dezvolte o forma de autism in copilarie si schizofrenie undeva pe parcursul adolescentei si mai tarziu [ via citokina proinflamatoare interleukin 6 (IL-6) ]). Nu de alta, dar eu stiam ca sunt doar trei.

  5. OFF TOPIC:

    Un dialog elocvent pentru a intelege cum se lucreaza la scara macro:

    În vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag sforile de catre grupurile financiare care se pregatesc sa cumpere activele majore ale tarii, in regim de solduri. O sa va invit sa urmariti o discutie purtata de U.I. cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, si o sa va las sa trageti concluziile.
    Nu conteaza banca unde lucreaza acest om, ci pur si simplu, strategia ampla, pusa la cale peste capetele noastre, care par sa nu se mai dezlipeasca de manipularile si circul campaniei electorale.

    Un fost sef de la CIA spunea ” daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui”

    UI : Cum priveste banca si grupul financiar din care faceti parte, ce se intampla in Romania , in plan economic si politic ?

    Bancher : Suntem incordati insa extrem de motivati, intrucat asteptam producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile; Banca noastra si-a redus extrem de mult expunerea in Romania, a inchis robinetul creditarii, si am trimis catre headquarter- ul grupului, cat de multa moneda euro am putut; Repet, asteptam acum producerea rezultatului muncii noastre, in cadrul unui plan la care participa extrem de multe grupuri financiare si bancare externe;

    UI : Adica concret in ce consta acest rezultat pe care il asteptati ? Sperati in revenirea economica a tarii ? Veti relua creditarea ?

    Bancher : Naivitatea este o slabiciune de caracter a romanilor; Ma intrebi daca speram in revenirea economica a tarii ? Pai noi speculam si vom castiga enorm de multi bani, tocmai in momentul in care, economia nationala romaneasca, va atinge fundul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de cresterile economice din 2010, sunt lansate concertat de analisti, pentru ca aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care il vom face, cand balonul speculativ imobiliar si al cursului valutar, ne va indica faptul ca suntem pe trendul castigului maxim. Ma intrebi daca vom relua creditarea ? Creditarea in Romania, s-a facut cu cap; Este adevarat, ca si guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci cand, ne-am consolidat si ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenta totala a populatiei active, a fortei de munca romanesti;

    UI : In se sens v-ati asigurat dependenta lor totala ?

    Bancher : Simplu; Populatia Romaniei si romanul in general, are un singur bun de pret, care ne intereseaza pe noi bancherii : activele imobiliare. Mai exista si forta de munca a individului, insa aceasta, dupa ce l-ai prins in mreje, este utila de speculat, pentru ca acel individ va munci perpetuu pentru noi.. Trebuia sa ajungem cumva la aceste active imobiliare ale romanilor; Normele BNR si legile, nu ne permiteau sa putem acorda in masa, credite ipotecare, plus ca aceste credite ipotecare, nu erau 100% avantajoase pentru noi; Asa , ca am profitat de lentoarea in decizie a BNR, si am investit masiv in publicitate pe segmentul creditului de consum. Stiam inca de la bun inceput, faptul ca, cei carora le acordam credite de consum, nu vor avea resurse sa le restituie, astfel, incat, coroborat cu faptul ca, stiam din 2008, ca aceasta criza financiara va lovi si Romania, am calculat totul extrem de bine; Nu trebuia sa fii geniu bancar, ca sa iti dai seama ca intr-o tara precum a voastra, pur si simplu, efectele crizei urmau sa fie devastatoare pentru ca :
    [1] nu mai produceati nimic;
    [2] pietele emergente sunt dominate de multinationale, legate de grupurile financiare si bancare pe care noi le reprezentam; [3] urma sa aveti in 2009 un an electoral in care , pe fondul disputelor politice, era de anticipat ca va veti sapa singuri groapa; La acest din urma punct recunosc ca a trebuit sa ne implicam; si asta pentru ca, daca in 2008, actualul presedinte avea o cota de popularitate de vreo 60 %, noi trebuia sa incingem campania, pentru a impinge politicienii sa ia masurile pe care noi le asteptam.
    UI : Ce masuri asteptati sa ia politicienii ? Spuneti ca ati manipulat partidele ca sa va atingeti scopul economic ?

    Bancher : Iulian, hai sa ne gandim putin. Noi nu a trebuit decat incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte stranse; Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern. Atunci, si acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala.Actualul presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate economica si politica; a trebuit sa presam extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.
    UI : Nu imi vine sa cred; este evident ca suntem naivi si starnim furtuni in paharul cu apa; Hai sa revenim putin la acea legatura intre casele romanilor si creditul de consum.

    Bancher :Iti spuneam ca in 2008, am dat masiv credite de consum; am dat bugetarilor, am dat angajatilor din sectorul privat; Atractia era mare intrucat, nu trebuiau sa prezinte garantii, insa noi stiam ca in 2009, ne vom atinge scopul. Si , in 2009, intr-adevar, pe fondul crizei economice, au explodat restantierii. Asta inseamna ca oamenii nu si-au platit ratele catre banci, iar noi am trecut la executare silita; Aici am avut iar nevoie sa ne concertam eforturile, astfel incat, sa nu existe grupuri financiare romanesti, companii sau persoane private , care sa ne strice planurile, intrucat riscam sa ne trezim ca vin sa cumpere activele imobiliare scoase la vanzare; Asa ca a trebuit sa lovim si mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de afaceri, sa se lupte pentru supravietuire, si sa nu aiba lichiditati pentru a cumpara nimic; A trebuit sa-i facem sa devina preocupati de grija zilei de maine, si sub teama falimentului, ne-am eliminat competitorii. Seful BRD Soc. Gen. spunea intr-un ziar romanesc ca este momentul sa ne eliminam competitorii; Exact asta facem, va eliminam din jocurile economice din propria voastra tara ;
    UI : Ati eliminat concurenta autohtona, blocand creditarea pentru firme si blocand piata executarilor silite ?

    Bancher : Corect. Si nu a fost greu. Pe o piata interna gatuita de blocajul financiar, firmele romanesti au fost sufocate de lipsa lichiditatilor, iar guvernul din 2009 a fost lasat fara nici o posibilitate de a asigura resursele financiare; Daca intr-o tara guvernul nu are bani pe care sa-i injecteze in economia nationala, iar noi bancherii, va blocam accesul la credite, firmele ajung fix ca o gradina de flori, expusa arsitei zilnice, pe care nu o mai uda nimeni, si care pana la urma va muri; De aceea spuneam ca a trebuit sa ne agitam putin pentru a impiedica acest guvern din 2009 sa puna in aplicare masurile economice, si sa abatem atentia asupra luptei din campania electorala. Dupa ce ne-am asigurat ca pur si simplu nu va exista riscul sa apara intrusi care sa cumpere activele imobiliare, case, terenuri, scoase la vanzare de executorii nostri bancari, am inceput sa trimitem pe banda rulanta dosarele celor care au luat credite de consum , catre executori. Nimeni nu a sesizat faptul ca, nu ne interesa de fapt sa le vindem casele, ci sa manipulam piata imobiliara, sa o tragem in jos, asigurandu-ne in acelasi timp, ca la momentul potrivit, cand curba prabusirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din tarile noastre de origine, sa cumpere masiv si la preturi de nimic aceste active; Te asigur Iulian ca in 2010, un apartament cu trei camere care in 2008 era evaluat la 150000 euro, va fi scos la vanzare , la executare silita, la preturi de sub 30000 de euro si nu va veni nimeni sa cumpere, pentru ca in 2010 toti vor fi preocupati sa tina bani deoparte pentru ziua de maine; Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic. Romanii vor deveni chiriasi in propriile case, pentru ca acesta a si fost obiectivul nostru primordial, si anume achizitiile la preturi infime. Pentru asta era obligatoriu sa ducem piata imobiliara la un maxim, pentru ca pe fondul prabusirii acesteia, noi sa culegem caimacul. Si la plan se adauga si presiunea pe moneda voastra nationala.
    UI : Ce presiune ? Vad acum ca leul se intareste, desi, intr-o tara care nu produce nimic, aflata in criza politica, lovita de criza financiara, nu imi explic care poate fi suportul de intarire a leului.

    Bancher : Pai este vorba de aceiasi reteta, care se invata la orice curs de MBA. Asa cum piata imobiliara a fost dusa de noi la maximuri ireale, pentru ca trebuia sa va dam credite la valori foarte mari, ca sa aveti pe urmatorii 30-40 de platit rate uriase catre noi, pentru a deveni in acest interval de timp, atat proprietarii caselor voastre, dar si asigurandu-ne ca veti munci voi si familiile voastre pentru noi, pentru a plati aceste rate ireale, tot asa, bula speculativa a monedei nationale, trebuie manipulata , insa in sens invers. In cazul speculatiilor pe moneda nationala, trebuie sa ducem leul la un nivel minim, cat mai mic posibil, lasandu-l apoi sa explodeze, sa urce la valori mari, valori reale, undeva catre peste 5 ron pentru un euro. Adica vom face euro atat de scump incat, sa nu va puteti permite sa cumparati activele imobiliare scoase la executare silita, nici cand ele vor avea valori in euro, relativ mici, dar si pentru ca, micimea salariilor romanilor, salarii platite in lei, sa faca din rata catre banca, un cosmar al vietii de zi cu zi. Totul legal, profitand de naivitatea generala, de ternele lupte politice si de tot acest context romanesc , care din 2006 lucreaza pentru noi si in interesul nostru. Iata ca ieri euro era deja la 4,21 lei.

    UI : Asadar totul este componenta a unui plan; cand va fi detonat ?
    Bancher : In ciuda galopului inregistrat de alte active din aceeasi clasa de risc in ultimele zece luni, leul nu are cum sa participe la aceasta revenire , fiind evident pentru orice incepator, ca este totul o bula speculativa ; ” investitorii urmaresc cu ingrijorare mai intai derularea acordului cu Fondul Monetar International, iar mai apoi turbulentele de pe scena politica”, spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari banci de investitii britanice. El considera ca euro ar putea sa coboare spre 4,1 lei.Balon de sapun, care este un element al sarjei finale de cumparare a Romaniei la OUTLET.Pentru ca defapt, prin incingerea campaniei electorale, noi avem acoperirea perfecta ca nimeni nu mai are timp sa ne strice planurile.

    UI : Ce veti face cu acte active, cu casele romanilor ?
    Bancher : Pai este esential sa controlam aceste active, intrucat, ele sunt o moneda de tranzactionare pe pietele internationale; Uitati-va la Dubai acolo unde expunerile bancilor noastre, se lovesc de nevoia de a acoperi pierderile; Pierderile se acopera prin cresterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la banci; Ei trebuie constransi sa lucreze mai mult, si sa plateasca rate mai mari catre noi; Avand in mana bunul cel mai de pret al unui om, locuinta, acesta va munci pentru noi; Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in care aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului este atrasa de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce li se intampla cu adevarat. Iar cand se vor trezi va fi de fapt foarte tarziu; Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca a voastra , sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua mai mult.
    UI : Mai am o singura intrebare; Spuneti ca ati contribuit la incingerea campaniei electorale, pentru ca trebuia sa saditi samanta unei confruntari politice puternice, intrucat instabilitatea politica era necesara; Concret, ati platit politicieni romani sa puna umarul la actuala criza politica ?
    Bancher : In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care avea acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum. In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem : noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan guvernamental. A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun. Suntem si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune economica asupra realitatii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Basescu, si restul l-a facut mass-media, si naivitatea voastra , de la sine. Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important, ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune ; La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine; In ambele variante, numai noi castigam.

  6. Esecul campaniei AH1N1

    Insuccesul campaniei de vaccinare impotriva gripei noi demonstreaza ca oamenii nu sunt asa de manipulabili cum se presupunea.
    Marea majoritate (cca.90%) au refuzat vaccinul, intelegand ca nu se justifica panica gripei, deci nici vaccinarea. Ei au inteles de asemenea, ca vaccinul poate fi periculos, nefiind testat decat formal, pentru prea putin timp si pe prea putini oameni.

    A.
    Prima problema a campaniei de vaccinare este inoportunitatea ei .
    Campania nu se justifica ca rationament epidemiologic. Nu trebuie sa fii medic sa intelegi ca la 500 de cazuri de gripa noua, nu este normal sa cumperi 5 milioane de vaccinuri acum si 5 milioane in 2010.
    Vaccinarea nu se justifica nici din cauza gravitatii bolii. Gripa noua s-a dovedit a avea o mortalitate de 4 ori mai mica decat banala gripa sezoniera anuala.
    Nici morbiditatea nu mai este un criteriu serios, numarul imbolnavirilor fiind afisat doar de trusturile media, nefiind justificat cu documente medicale ale confirmarilor serologice de catre Institutul Cantacuzino, care in mod bizar declara ca nici nu va mai verifica serologic suspectii de gripa noua decat prin sondaj. Deci oricine stranuta, ii curge nasul si are simptome asemanatoare este trecut pe lista gripei noi. Din acel moment numarul bolnavilor afisat in diverse canale media nu este unul serios, nefiind demonstrabil, devenind un produs al fanteziei jurnalistilor.(„Doua la primarie, doua la prefectura…”)

    B.
    A doua problema este toxicitatea ridicata a vaccinului prin constituientii sai.
    Prospectul oficial al Cantgrip recunoaste ca acesta contine mercur sub forma de Tiomersal.
    Cateva aspecte legate de toxicitatea acestui produs si implicatiile patologice ale utilizarii sale in vaccinuri sunt redate in punctele de mai jos:

    I.
    Thimerosal (tiomersal) .
    Toxicitatea substantei si implicarea ei in etiologia si patogenia autismului

    Dr. Boyd Haley on Mercury toxicity & Autism
    http://video.google.com/videoplay?docid=4115912987954370615&q=Boyd+Haley# Part1
    http://video.google.com/videoplay?docid=4841005852560432306# Part 2
    http://video.google.com/videoplay?docid=5705486873371633009# Part 3
    http://video.google.com/videoplay?docid=6234599460826441662# Part 4

    Dr. Boyd Haley is a professor and chair of the chemistry department at the University of Kentucky. In this interview, Dr. Haley discusses mercury toxicity as a causal factor in Autism. He also discusses the two primary sources of mercury toxicity: vaccines & dental amalgams.
    Dr. Haley received his BS in Chemistry/Physics from Franklin College in 1963. After a tour in the U.S. Army he completed his M.S. in Chemistry at the University of Idaho (1966) and his Ph.D. in Chemistry/Biochemistry at Washington State University (1971). He was an NIH Postdoctoral Scholar in the Department of Physiology, Yale University Medical School from 1971 to 1974. His first academic appointment was at the University of Wyoming in 1974 where he was promoted to full professor in 1983. In 1985 he was appointed as the first scientist hired in the Markey Cancer Center at the University of Kentucky with academic appointments as professor in the College of Pharmacy and in the Department of Biochemistry of the University of Kentucky Medical Center. In 1996 he was named Professor and Chair of the Department of Chemistry. Dr. Haley has testified as an expert witness at government hearings on the issue of the health hazards of mercury in vaccines and dental amalgam.

    II.
    O conferinta stiintifica socanta cu dovezi statistice si medicale solide.
    Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda
    http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en
    Idei cuprinse in conferinta:
    – existenta unor cantitati enorme de mercur in vaccinuri, cantitate declarata de insasi producatori, exprimata in unitati de masura improprii pentru a parea cantitate neglijabila (0,01% zic ei, cand ar trebui sa exprime mercurul in “parts per billion” (ppb), unitate in care concentratia maxima admisa este de 2 ppb in apa potabila, iar intr-o doza de vaccine este in cantitate de 50.000 ppb (echivalentul lui 0,01%))
    – efectele clinice ale intoxicatiilor cronice cu mercur, efectul cumulativ al administrarii mercurului prin vaccinuri
    – corelatii statistice intre mercurul din vaccinuri si incidenta autismului
    (*primul caz de autism este descris in 1932, mercurul s-a introdus in vaccinuri in 1931;
    *dupa introducerea pe scara larga in anii 60-70 incidenta autismului a crescut de la un caz la suta de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni in 2005;
    *comunitatile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de imbolnavire de autism(in 20.000 de Amish nevaccinati, nu exista autism.))
    – dovezi medicale (biochimice si clinice) ce arata ca autismul este o forma de reactie la mercur ce apare la foarte multi copii expusi la mercurul vaccinal.
    – tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit, vitamine) arata scaderea mercurului intra tisular, cresterea excretiei de mercur, imbunatatiri spectaculoase ale conditiei neuro-psihice ale pacientului (un caz mentionat , dupa tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur, copilul a inceput sa vorbeasca)
    – cine implementeaza la scara mondiala vaccinuri, ce interese au?
    – legatura intre campania mondiala de vaccinare si miscarea mondiala de control al populatie, prin sterilizari fatise si ascunse, debilizari fizice si psihice, controlul nasterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticoncptionalelor, vaccinurile anti-sarcina, promovarea ideilor malthusiene in mass-media, educatie, institutii publice.
    – multe alte date, statistici, informatii oficiale, studii clinice, biochimice.
    O conferinta impresionanta, merita urmarita, pentru multitudinea datelor puse la un loc si pentru imaginea de ansamblu creionata astfel. Un rezumat la indemana oricui.

    III.
    Unii au zis ca este mercur si in peste, ce are daca este si in vaccinuri…
    Legea romaneasca (si nu numai) stabileste o limita maxima a mercurului in ape, pesti etc.

    „Concentratia de mercur in peste
    in carne de peste
    in apele interioare de suprafata afectate de evacuari
    (http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31982L0176:RO:NOT)
    1. Pentru a elimina poluarea, definita in Directiva 76/464/CEE, si in aplicarea articolului 2 din respectiva directiva, se stabilesc urmatoarele obiective de calitate:
    1.1. Concentratia de mercur intr-o proba reprezentativa de carne de peste aleasa ca indicator nu trebuie sa depaseasca 0,3 mg/kg de carne proaspata.
    1.2. Concentratia totala de mercur in apele interioare de suprafata afectate de evacuari nu trebuie sa depaseasca 1 μg/l, ca medie aritmetica a rezultatelor obtinute pe parcursul unui an.
    1.3. Concentratia de mercur in solutie in apele de estuar afectate de evacuari nu trebuie sa depaseasca 0,5 μg/l, ca medie aritmetica a rezultatelor obtinute pe parcursul unui an.
    1.4. Concentratia de mercur in solutie in apele maritime teritoriale si in apele litorale, altele decat apele de estuar, afectate de evacuari nu trebuie sa depaseasca 0,3 μg/l, ca medie aritmetica a rezultatelor obtinute pe parcursul unui an.”
    NOTA: Ideea de aici e ca microgramele sunt normale la kilograme, litri, dar nu la 0.5 ml cat are o doza de vaccin. O problema fundamentala e ca astea sunt doze maxime admise la produse ce sunt ingerate, rata de neutralizare digestiva fiind un factor de luat in seama alaturi de rata de absorbtie digestiva din ce a mai ramas dupa neutralizare. O alta problema importanta este ca mercurul din peste este legat in structuri organice ce ii reduc toxicitatea, iar cel din vaccinuri este sub forma de thimerosal care este mai toxic de cat mercurul singur.

    IV.
    Alegerea surselor e foarte importanta.
    Unii au zis ca au gasit informatii ca thimesoralul este inofensiv si ca nu are nici o legatura cu autismul, invocand surse ca Wikipedia, FDA, CDC etc.
    Nu poti cauta date la FDA , CDC sau alte surse partinitoare si interesate atat politic cat si financiar. E ca si cum ai cere ministerului de la noi sau direct lui Cercel.

    Sunt surse si informatii ce trebuie puse cap la cap.
    Cateva surse interesante:
    http://www.thinktwice.com/aut_show.htm

    Dă clic pentru a accesa Kennedy.pdf

    Dă clic pentru a accesa Kennedy2.pdf

    http://thinktwice.com/mercury.htm
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19800915
    http://www.mondonews.ro/Urban%3A-Thimerosal–mercurul-din-vaccinuri+id-12877.html
    http://www.citypaper.com/news/story.asp?id=13317
    http://www.whale.to/vaccines.html
    http://www.autismmedia.org/media2.html – multe conferinte si interviuri cu specialisti despre legatura dintre vaccinuri si autism

    Un medic roman, analizand prospectul oficial al vaccinului romanesc, facea urmatoarele sesizari:
    „Date din prospect:
    – exista experienta clinica limitata cu privire la utilizarea Cantgrip la dulti si varstnici;
    – nu exista date disponibile cu privire la utilizare la copii, adolescenti si gravide ;
    – nu exista date in ceea ce priveste administrarea concomitenta cu alte vaccinuri .De mentionat ca in acest caz reacttile adverse pot fi mai intense;
    – unele din reactiile adverse pot influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje;;
    – reactii adverse:sunt frecvente, atat la adulti cat si la varstnici ( frecvent= reactie adversa la unul sau mai multi indivizi din 100 ): tulburari ale sistemului nervos, tulburari oculare (edem) tulburari musculoscheletice, dureri musculare, dureri articulare, simptome asemanatoare gripei.
    – tiomersalul poate provoca reactii de hipersensibilizare;
    – la fel la cei alergici la ou.
    – se mai enumera reactiile mai rare, dar foarte grave: sdr. Guillain-Barre, soc anafilactic.
    Constatari:
    – se vaccineaza si adolescentii ( desi nu avem studii clinice);
    – se incurajeaza vaccinarea cu Cantgrip concomitent sau la scurt timp cu vaccinul contra gripei sezoniere, deci vor fi mai intense reactiile alergice;
    – nu se fac testari in acest sens ( alergie la ou sau la Tiomersal sau la alti componenti);
    – nu sunt atentionati astmaticii.”

    Barometrul reactiilor populatiei a surprins asteptarile tuturor. Inca nu suntem un sat fara caini. Inca mai putem spera ca romanii nu se vor lasa calcati in picioare de armatele tuturor intereselor meschine.

    Mircea Puscasu
    Fundatia”Sfintii Martiri Brancoveni”-Suceava

Lasă un comentariu