Pandemia Sclavilor: Vaccinarea cu Cantgrip si coincidentele

Autoritatile si multi medici au tot cantat prin mass media ascultatoare cat de eficient si inofensiv este vaccinul.

De cand a inceput campania de vaccinare au aparut si informatii despre decese si imbolnaviri, doar cele despre care s-a aflat, nimeni nu stie daca mai sunt si altele.

Scriam aici despre studiul publicat in The Lancet , studiu ce incerca sa evalueze evenimentele de tip decese, boli de tot felul care existau inainte de vaccinarea impotriva A/H1N1

“Indiferent daca cineva se vaccineaza sau nu, in fiecare zi oamenilor li se intampla lucruri rele  si, in general, acestea apar cu o rata predictibila” a declarat principalul autor Dr. Steven Black (Center for Global Health and Division of Infectious Diseases at Cincinnati Children) ”identificarea problemelor reale legate de siguranta noilor vaccinuri implica detectarea eventualelor semnale legate de siguranta de celelalte evenimente medicale ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi intervenit vaccinarea.”

In tabelul 6 din studiu apare ca la 10.000.000 de persoane vaccinate ratele de evenimente ( in cazul nostru decese) prin coincidenta  sunt:

Tabel 6

Importance of background rates of disease in assessment of vaccine safety during mass immunisation with pandemic H1N1 influenza vaccines

In Anglia, la 10 milioane de persoane vaccinate

– 0.14 decese in 24 de ore de la vaccinare

–  0.98 decese in termen de 7 zile de la vaccinare

–  5.75  decese in termen de 6 saptamani de la vaccinare

Folosind datele de la OMS pentru Anglia si Romania, vedem ca cea mai mare diferenta in cazul ratei de mortalitate din cauza afectiunilor cardiovasculare este cu approx 165% mai mare in Ro decat in Anglia. OK, hai sa adaugam nu 165% ci 200% peste ratele din studiul The Lancet, ca in Romania este mai urat .. si ajungem sa avem cifrele de reper ( mai ales ca pentru Ro nu am gasit astfel de date – dar nu inseamna ca nu exista! ):

In Romania, la 10 milioane de persoane vaccinate , numarul de evenimente coincidente (decese) :

– 0.42 decese in 24 de ore de la vaccinare

–  2.94 decese in termen de 7 zile de la vaccinare

–  17.25  decese in termen de 6 saptamani de la vaccinare

Pana in data de 13 ianuarie 2010, au fost vaccinate 541 616 persoane, deci decesele coincidente ar fi:

0.023 decese in 24 de ore de la vaccinare  ––> Dupa cum au aparut in mass media (si ministerul s-a grabit sa nege legatura), in 24 de ore de la vaccinare a fost cel putin 1 deces fata de ceea ce era de asteptat, adica 0.023!

–  0.159 decese in termen de 7 zile de la vaccinare ––> Este cel putin inca 1 deces survenit la 5 zile dupa vaccinare ( MC )

–  0.934 decese in termen de 6 saptamani de la vaccinare –-> aici nu mai avem date pentru ca romanii nu sunt invatati de catre medici sa urmareasca toate evenimentele post vaccinare si nici medicii nu raporteaza.

Asta ar fi daca luam in considerare cifrele din studiul publicat in The Lancet. Adica nici la 10 milioane de persoane vaccinate nu ar fi trebuit sa fi avut 1 deces in 24 de ore.

Dar sa ne intoarcem la oile noastre si sa vedem cum este definita coincidenta in RAPI:

3. RAPI coincidente au o alta cauza decat eroarea de program si reactia individuala la vaccin. Cand cauza unei RAPI este o coincidenta, aceasta inseamna ca incidentul medical ar fi aparut si daca individul nu ar fi fost vaccinat. Incidentele coincidente care apar nu sunt legate de vaccinare sau vaccin in nici un fel, cu exceptia momentului in care ele apar.

Cea mai buna evidenta pentru a sustine ca un incident medical este coincident este ca acelasi incident a fost diagnosticat in populatia care nu a fost imunizata.
In traducere libera, daca infarcturile, decesele, sau orice alta suferinta etc apar si in populatia neimunizata cu vaccinul X, atunci este vorba de o coincidenta. 🙂 Normal ca vaccinul le apare „sfant”. Prin definitie el nu poate fi vinovat de nimic!

Evident, asa cum va puteti deja inchipui, aceeasi „oca” nu se aplica si in cazul internarilor „din cauza” A/H1N1 sau a deceselor aruncate in spinarea virusului A/H1N1. Chiar daca oamenii mor, se interneaza cu diverse diagnostice  si fara A/H1N1.